Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed: Revelations - videorecenze české PC verze
1.12.2011 | Lukáš Grygar
106 příspěvků
-
Už se teším na článek 100+ důvodů proč je tato hra, a předchozí díly taky, hovadina :-)
-
-
Dostal tahle hra desítku? Je z ní každej vycákanej? Předcházela jí brutální reklamní masáž? ... ;)
-
-
NE, ANO, ANO. A je to pěkná koko.ina
-
-
-
Už měto docela štve co ty co dělají recenzy používají za PC by mě zajímalo že se jim to to asi nesekne nevíte někdo náhodou dík.
-
-
Já už mam praxi v debilštině. Myslim, že se ptá, co má redakce za PC za zestavu, že jim to funguje tak pěkně.
-
A teď česky ano?
-
-
Taky tomu nechápu. Po prvním přečtení jsem myslel, že se divý že se Vám to neseká. Teď po druhým peřčtení to vypadá na opak, ale zase v tom nevidím hlavu a ani koleno.. *1*
-
-
-
Dobrá sekanice.Ty vaše video recenze jsou nekoukatelný.Pokud,neumožníte přepínání v kvalitě,budeme si pořád stěžovat.Já nemám počítač,na 1080P děkujeme.
-
Hral jsem všechny síly tet jse prokousávám tímhle dílem a jsem spokojen *3*
-
Skvělá recenze. Osobně bych dal novému Assassins Creed: Revelations o bod míň. Přeci jenom je to už ohraná písnička a hrát dokola pořád to samé už někoho může i odradit. Vše zachranuje, jenom kvalitní příběh a multiplayer :-)
-
Kdyby si odpustili tu sci-fi složku tak by to asi bylo lepší. Hrál jsem dvojku, a ikdyž se mi hra celkově líbila, tak ty sci-fi nesmysly mě tam jen rušily.
-
csu
nevyte jestli budou ty utoky na vase assassinsky pozice chodit donekonečna jako mě uz nebavi ubranit jednu a za dve minuty jit zas branit jinou -
-
Musíš vyexpit svoje učně na 10. level a pak je přiřadit k těm doupatům, oni ti je budou bránit.
-
-
úplně mi stačilo hlídat informovanost a občas někoho uplatit, nebo zabít. Do teď žádný útok (kromě toho prvního) nebyl.
-
-
Proč jste mu dali mínus, vždyť má pravdu! *4*
-
U mě nemá cenu vůbec ty doupata obsazovat, dokud nebudu mít všechny učně na Master Assassiny.
Mi třeba na mapě bliká 5 útoků a ten Tower Defense mě vůbec nebaví...
-
-
-
No to nevýme..
-