Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed Rogue není pecka, ale ani vykrádačka Black Flag
14.8.2014 | Petr Poláček
29 příspěvků
-
Mě by zajímalo jestli nějaký AAA vydavatel vydává hry s tím že peníze jsou pro něj druhotné.
-
Jak by řekl Homer: Potřeba vraždit roste!!! Opravdu to ještě někoho baví?
-
Po pravdě ty věci, který tam přidali, mě zrovna moc nezaujali a nikdy jsem je pořádně nedělal. Chápu, že někomu to možná přišlo vhod, ale já snad jediný, co jsem tam používal víc, byly ty bomby a pasti nebo co to tam přidali oproti AC2. A příběh v Brotherhood taky nic moc, přišlo mu to strašně natahovaný. ACR už mi přišlo lepší, to se mi líbilo, ale novinek taky moc víc nebylo (Který by mě zajímaly) :D
A co všechno bude v Rogue navíc, těžko říct... nejsem z toho nadšen a spíš jsem zvědav na Unity. -
Tohle obsahově vypadá jako regulerní velká hra a ta si pozdější port na PC, a potažmo novou generaci konzolí, zaslouží. To už by byl Ubi sám proti sobě, když tohle vydávají hlavně kvůli penězům.
Na steamu ve slevě jako velký datáč pro čtyřku ? Já říkám proč ne. -
Už ani AC 4 mě moc nebavila, a toto vypadá stejně, takže si to na těch konzolích klidně i nechte. Stačí Unity a pouze jeden díl ročně. Liberation sem taky s radostí vynechal.
-
Posouvali příběh, taky Desmonduv příběh, byli tam nová vcelku nádherná města, objevil se multiplayer, i přesto že zaujal jen některé, objevili se určité minihry, rekonstrukce města v Brotherhood, v AC B vzniklo bratrsvtvo (výpomoc ostatních assassinu, posilani na misi). Rozšíření obchodů. Nestačí? Podle mě toho Rogue přináší mnohem míň.
-
Me tohle mozna laka vice nez Unity, jen kdyby to bylo na nejakych normalnich modernich platformach. Snad casem.
-
Proč se všichni diví? Mě to přijde asi takový, jako když vyšel AC2 a pak AC:B a AC:R, taky přinesly minimum novýho...
-
Tak střelné zbraně měl už Ezio takže si myslím že k sérii hold patří. Jinak se Rogue jeví dobře jak obsahově i graficky ACIV vypadalo skvěle. Ale nejvíce doufám v ten port na PC myslím že si to PC hráči zaslouží.