Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ristoro
    Já bych řekl, že to, co píšeš o těch lodích, se tam časem přidá. Tohle bylo v podstatě takové rozloučení se starým enginem, starými konzolemi a se ságou Kenwayů.
  • Tilwaen
    Šetři síly na zombíky.
  • Tilwaen
    Jenže GTA nevychází každý rok.
  • No jo mas celkem pravdu, jenze GTA nevychazi 2 dily do roka, ale behem nekolika let.
    Zdimani Asassina je nechutny, a divim se ze to Ubi furt prochazi a jeste to lidi kupujou a obhajujou, nepochopitelny
  • Ristoro
    Nad tím se pozastavuji docela často. V podstatě každá hra je dokola pořád to samé, tady jde jen o to, jak dlouho to člověka baví.
  • Psal jsem do playmena a odpověděli mi jen toto:

Dobrý den,

rozhodnutí, zda bude hra lokalizovaná do CZ nebo ne, není bohužel vždy na nás. V případě hry AC ROGUE Ubisoft rozhodl, že tato hra do CZ lokalizovaná nebude.
  • 16:10 JE najlepsi format o tom neni pochyb, bohuzial dnes sa vyraba uz len ojedinele - < 10-20%. Navyse nemyslim ze AC Rogue bol robeny pre iMac. ;)
  • Nedokazem pochopit jedno, preco tu niektory pisu ze je to stale dokola to iste? V com je potom ine napr. GTA? Tiez je to dokola to iste, meni sa len prostredie, grafika, pribeh.
  • Ristoro
    Ono s tím rozhlížením to není, že nám to příjde, ono to tak prostě je :D. V zápěstí máš prostě větší cit než v prstu a proto se rozhlížíš jak rychleji, tak přesněji. Ale asi jsme podřazenci, protože nehrajeme na gamepadu :(.
  • Fakt si nemyslim že third person shooter hry jsou dělaný pro gamepady, možná některý jsou jim ušitý na míru, ale ne všechny. U těch strategií souhlasím, ty bych bez myši fakt nechtěl hrát :-) a neboj s xbox gamepadem jsem odehrál celý Red dead redemption (a i to bych radši dojel s klávesnicí a myší). Jako příklad uvedu právě Red dead redemption a pomocníka při míření bez kterýho bych na xboxu nic netrefil - taková věc u klávesnice a myši není potřeba protože myší se míří lépe.
  • *7* prosím tebe stop. Tady těch podřazenců už mám plné zuby.
  • kecy v kleci. TPS a ještě tady ty hopsavé TPS jsou dělaný pro gamepad. To je stejné, jako by se ti lépe hrálo RTS na gamepadu, takže jsi buď v životě v paznechtách nedržel dobrý gamepad(dualshock či xbox gamepad) nebo si zas nějaká podřazená rasa *15*
  • netuším, co to má společnýho s nějakým nadřazeným pocitem? Prostě mi vždycky přišlo jednoduší se rozhlížet myší a na šipkách chodit :-) a to v jakékoliv hře.
  • Ristoro
    O čem to meleš? Odjakživa se mi všechno hraje blbě na gamepadu, jsem prostě odchovaný na PC, tak jen proto, aby neměl id1ot v diskuzi problém, mám bezdůvodně začít hrát hry na gamepadu?
  • samozřejmě! proč si to neužít na gamepadu pro který je hra situováná, když se můžu kurvitt s K+M, ale hlavně že mám nadřazený pocit co??? *15*
  • Ristoro
    Já hraju na klávesnici všechny ACčka, nikdy jsem s tím neměl problém. Nicméně ta grafika je fakt už trochu horší na dnešní poměry, pokud bereme v potaz hlavně kvalitu textur, Black Flag byl v tomhle lepší. Jinak se vším souhlasím.
  • Nejdřív chci zdůraznit že s hodnocením 7/10 vcelku souhlasím, ale připadá mi, že z jiného důvodu než Honza Olejník. Souhlasím, že se hra podobá Black Flagu, ale jen tím, že tam máte loď a plujete na ní. Toť vše z Black Flag. Naopak hraní za templáře bylo velmi osvěžující a příběh patří k tomu lepšímu, co série asasínů může nabídnout. Postava Shaye Patricka Cormaca se mi opravdu líbila a bylo vidět, že má důvod pro to, co dělá.

Docela dost nesouhlasím s názorem, že hra "vizuálně již dost ztrácí". Black flag i Rogue jsou na plné detaily opravdu nádherné hry. Možná vizuálně ztrácí na Unity, ale to je zabugovaná kapitola sama pro sebe. Ovládání nemusí sednout každému??? Vždyť je to stejný už od Assassin´s creed 2 - chůze, akrobatický běh, eagle vize a obcas skok. Mě se to ovládalo skvěle. Snad každej asasin vyšel jak na konzole tak na pc o něco později a ovládání mě nikdy nijak neomezovalo v hraní.

Hra je to skvělá. Kdo nad ní přemýšlíte, zkuste ji.
  • :D hovadina ale pobavilo..
  • čeština nebude a asi ani amatérská - údajně je na češtinu zákaz kvůli možné konkurence pro Unity
  • to je presne ta youtubova generace... neumej docist ani ke druhymu odstavci kde je napsano

Dílu s podtitulem Rogue jsem se věnoval v listopadové recenzi, tudíž jen rychlé opáčko pro přehled

ale hlavne ze hihi *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit