Assassin’s Creed Shadows – recenze vyžádaného výletu do Japonska
-
Vazne 8/10 ? Jiz to fakt zacina byt usmevne, tahle hra je maximalne 5/10 a to jsem jeste hodne pridal. Ale co, nekomu staci namalovane kulisy a je spokojen ...
-
8/10 u hry založené na stealth kde je stealth 100 procent rozbitej. 99 protivníků te ani nevidí metr před sebou pokud si lehneš :o)) 15/10 AAAA game lol ale mikrotransakce fungujou bez problémů :o))) 3/10 za grafiku boha takováhle šmucka hra muahahhaha že to pořád někdo kupuje a neponaučí se :)
-
-
Hrál jsi to nebo jen hodnotíš podle nesmyslných videí na sociálních sítích? Odpovím si sám - nehrál, má to Denuvo.
-
Takhle to nemůžeš brát. Absolutní většina "běžných hráčů", co hrají Ubisoftí hry, to nehraje kvůli stealth. Je stealth nezajímá. A proto to taky moc nehraje velkou roli v hodnocení.
A nemrač se na číselné hodnocení. Je to vždycky strašně subjektivní.
Každý má jiné priority. Měl by ses naučit k číselnému hodnocení přičíst/odečíst pár bodů dle svých vlastních priorit.
-
-
A samozřejmě bezkonkurenční AI tak jak se u klasický 8/10 Ubisoftí hry sluší
-
-
To nemá chybu 😂
-
-
Nelíbí se mi protagonisté. Zůstanu u Tsushimy.
-
Takže nejlepší Ubisoft hra od dob Ghost of Tsushima a Hogwarts Legacy.
-
-
Takže "od dob" = od roku 2023...
-
-
Ghost of Tsushima je 2020, ale i tak to byla spis narazka na to, ze jine firmy zvladaji (zvladali) Ubisofti blueprint lepe.
-
-
-
Z toho co som videl na YT je to do nemoty opakujuce sa rubanie nepriatelov katanou (chcem to vidiet ze by ustali uz 2 take seky ;)) a tym padom minimalne combat totalne priemerny.
-
-
To myslíš Shadows, Sekiro, rise of the ronin nebo Go Tsushima?
-
-
Kdyby mi dnes nepřišla sběratelka, tak bych úplně zapomněl, že to vychází už dnes. Jsem teď úplně ponořený do Rise of the Ronin. Myslím si, že taková hvězdná konstelace her se samurajskou tématikou (Tsushima, Ronin, Shadows) tady dlouho nebude. Díky za to 🙏🏼
-
Krátká pauza od Jindry těsně před koncem a jdu to o půlnoci zkusit. :-)
-
Tak jsem dokoukal recenzi od Mortismala a i on tomu dal "don't recommend", což je velmi neobvyklé, protože on doporučí skoro všechno.
-
Takže klasika. Krásný prostředí a zbytek ubi průměr.