Assassin’s Creed Shadows – recenze vyžádaného výletu do Japonska
-
Taky mě na konci textu ta osmička překvapila.
Na druhou stranu u gameplaye kluci říkali, že je to výrazně lepší hra než SW Outlaws a ta tady dostala 7/10...
-
Však v pořádku. Akceptuji tvůj názor. Hrál jsi to a očividně něco o tom víš.
Ale Davidlukes psal totální nesmysly. Lidi se tady mluvili o kvalitách Ezia a Davidlukes proti argumentoval, že Ezio (staré díly) byly špatné, protože on hrál Black Flag a ten se mu nelíbil. Prostě LOL. 🤮
-
"Ještě hra nevyšla a už víme jaké to bude?"
O čem to mluvíš? Nikde jsem nic takového nenapsal. Já tady napsal názor na staré AC hry.
Očividně jsem tě nachytal při psaní zavádějících informací a místo toho, aby jsi to prostě akceptoval, tak si tady začneš vymýšlet a psát nějaké útočné argumenty. Patetické chování.
-
Z toho co som videl na YT je to do nemoty opakujuce sa rubanie nepriatelov katanou (chcem to vidiet ze by ustali uz 2 take seky ;)) a tym padom minimalne combat totalne priemerny.
-
Mizerná herní mechanika je pořád mizerná herní mechanika...
-
Tohle mi už naprosto znechutil Syndicate, z toho důvodu, že jsem do chlapa v tričku nasázel z metru 6 ran z revolveru a nic, jen protože nad ním svítilo vyšší číslíčko.
-
Kdyby mi dnes nepřišla sběratelka, tak bych úplně zapomněl, že to vychází už dnes. Jsem teď úplně ponořený do Rise of the Ronin. Myslím si, že taková hvězdná konstelace her se samurajskou tématikou (Tsushima, Ronin, Shadows) tady dlouho nebude. Díky za to 🙏🏼
-
Asi podle toho jak se co hodí co. Zajímavé, že opačně to jde. Ještě hra nevyšla a už víme jaké to bude. Ubi ty přitahuješ zajímavé lidi. To tedy povím.
-
Spousta věcí, co popisuješ, nejsou negativa, ale jen herní mechaniky. Já třeba nevidím nic špatného na tom, že postava musí být na podobné úrovni jako nepřátelé. Nevidím nic špatného na tom, že neodneseš vše. Vlastně nevidím nutně ani nic zlého na grindu. Záleží na provedení. Myslím si, že "objektivněji" vzato, by negativem mohl být třeba příběh. Jen jsem to ještě nehrál, tak nevím. :-)
-
Krátká pauza od Jindry těsně před koncem a jdu to o půlnoci zkusit. :-)
-
No, 11 let staré AC:BF už se za starý díl považovat opravdu dá.
A jinak žádné univerzální dělení, jaké díly jsou "staré" a jaké "nové", neexistuje, je to čistě otázka preferencí.
Viděl jsem lidi, pro které staré díly končí Revelation, protože Ezio pro ně byl vrchol.
Viděl jsem lidi, pro které je posledním starým dílem Rogue, protože klasické díly pro ně končí americkou trilogií.
A stejně tak jsem viděl lidi, pro které staré díly končí Syndikátem, protože Origin výrazně změnil základní formuli.
A než na mě zkusíš argument "nehrál jsi, nerozumíš", jedničku jsem hrál v době vydání. -
Tak jestli Black Flag považuješ za "starý díl", tak to jsi trochu už moc daleko. Black Flag byl už 6. díl.
Takže odpoveď je "ne, nehrál jsi ty staré díly, o kterých se tady mluvilo". (AC2, AC Brotherhood, atd.)
Takže prosím nedohaduj se tady o něčem, když jsi ty díly vůbec nehrál. Díky.
-
Tak jsem dokoukal recenzi od Mortismala a i on tomu dal "don't recommend", což je velmi neobvyklé, protože on doporučí skoro všechno.
-
Black flag jsem hrál a nic moc. Každý má rád něco jiného. Někdo nové a někdo staré díly.
-
Nechápeš, co lidi na těch starých dílech bavilo? Z toho, co píšeš, to vypadá tak, že jsi to v té době vůbec nehrál.
-
Nic. Tady aspoň vidíš proč je AC série tam, kde je a proč tomu plno recenzentů dává 8ky.
Podle mě už lidi zapomněli na jedničku a dvojku a v čem ty hry byli dobré, což je plížení a zabíjení ze zálohy a co nejvíc nepozorovaně a tak, aby jsi zabil co možná nejméně lidi kolem. Pokud jsi zabil neviného člověka, tak tě na to hra upozornila. Tady prostě kosíš jednoho člověka za druhým a ještě proskakuješ budovou jako Hulk. S AC to má společnýho jenom ten název.
-
Jsi sladký Litoušku:)
-
"Jo, protože ty vůbec nehraješ masové hry.."
Co s tím mám společného já? Ty tady se oháníš většinou, ty tady kritizuješ produkt, který jsi nehrál, ty tady obhajuješ spotřební zboží postavené na stejných základech, které kritizuješ.
"A ano, většina her, co hraji, tak má prodeje v milionech. Zvláštní, že ve většině případů jsou to velice úspěšné hry u hráčské obce."
Napiš to do CV, jsi fakt borec, že hraješ hry, které se prodávají v milionech a konzumenti je mají rádi, tak se vždy pozná člověk se vkusem. Opět se oháníš většinou, což je dokonalý "argumentum ad populum."
"Nebo mi budeš začít mlít ho*na o tom, jak je třeba BG3 pro hloupé masy? Nebo Stalker? Space Marine? KCD2? AoE IV?:)"
Popravdě, je mi úplně u zadku, co hraješ, ty jsi zareagoval jako polodemetní opičák na můj příspěvek, dostal jsi od mě diskuzní k.o. opět, tak si běž lízat rány. Z tvých diskuzních schopností bych ti doporučil, se vykašlat na hry a začít studovat, číst, nebo pokud chceš hrát hry, tak začni těmi, kde je určitá fantazie pro hráče, je tam určitá možnost, aby hráč začal využívat i kritickou část mozku, protože evidetně to potřebuješ.
-
Jo, protože ty vůbec nehraješ masové hry...Ty si fakt nevidíš prostě do huby:) A ano, většina her, co hraji, tak má prodeje v milionech. Zvláštní, že ve většině případů jsou to velice úspěšné hry u hráčské obce.
Nebo mi budeš začít mlít ho*na o tom, jak je třeba BG3 pro hloupé masy? Nebo Stalker? Space Marine? KCD2? AoE IV?:) -
přesně tak, masová většina jako ty je vždy spokojená, masa jako ty pak kritizuje AC:S, aniž by to hrála, přitom je to stejné spotřební zboží pro masy.
To jsou paradoxy mas, ale užij si býti v masách, strašně moc ti přeji.