Assassin’s Creed Shadows – recenze vyžádaného výletu do Japonska
-
Ghost of Tsushima je 2020, ale i tak to byla spis narazka na to, ze jine firmy zvladaji (zvladali) Ubisofti blueprint lepe.
-
Vazne 8/10 ? Jiz to fakt zacina byt usmevne, tahle hra je maximalne 5/10 a to jsem jeste hodne pridal. Ale co, nekomu staci namalovane kulisy a je spokojen ...
-
Hrál jsi to nebo jen hodnotíš podle nesmyslných videí na sociálních sítích? Odpovím si sám - nehrál, má to Denuvo.
-
Takže "od dob" = od roku 2023...
-
Takhle to nemůžeš brát. Absolutní většina "běžných hráčů", co hrají Ubisoftí hry, to nehraje kvůli stealth. Je stealth nezajímá. A proto to taky moc nehraje velkou roli v hodnocení.
A nemrač se na číselné hodnocení. Je to vždycky strašně subjektivní.
Každý má jiné priority. Měl by ses naučit k číselnému hodnocení přičíst/odečíst pár bodů dle svých vlastních priorit.
-
8/10 u hry založené na stealth kde je stealth 100 procent rozbitej. 99 protivníků te ani nevidí metr před sebou pokud si lehneš :o)) 15/10 AAAA game lol ale mikrotransakce fungujou bez problémů :o))) 3/10 za grafiku boha takováhle šmucka hra muahahhaha že to pořád někdo kupuje a neponaučí se :)
-
To nemá chybu 😂
-
A samozřejmě bezkonkurenční AI tak jak se u klasický 8/10 Ubisoftí hry sluší
-
To myslíš Shadows, Sekiro, rise of the ronin nebo Go Tsushima?
-
Nelíbí se mi protagonisté. Zůstanu u Tsushimy.
-
V jakem smyslu? Nerozumim dotazu.
-
Takže nejlepší Ubisoft hra od dob Ghost of Tsushima a Hogwarts Legacy.
-
Taky mě na konci textu ta osmička překvapila.
Na druhou stranu u gameplaye kluci říkali, že je to výrazně lepší hra než SW Outlaws a ta tady dostala 7/10...
-
Však v pořádku. Akceptuji tvůj názor. Hrál jsi to a očividně něco o tom víš.
Ale Davidlukes psal totální nesmysly. Lidi se tady mluvili o kvalitách Ezia a Davidlukes proti argumentoval, že Ezio (staré díly) byly špatné, protože on hrál Black Flag a ten se mu nelíbil. Prostě LOL. 🤮
-
"Ještě hra nevyšla a už víme jaké to bude?"
O čem to mluvíš? Nikde jsem nic takového nenapsal. Já tady napsal názor na staré AC hry.
Očividně jsem tě nachytal při psaní zavádějících informací a místo toho, aby jsi to prostě akceptoval, tak si tady začneš vymýšlet a psát nějaké útočné argumenty. Patetické chování.
-
Z toho co som videl na YT je to do nemoty opakujuce sa rubanie nepriatelov katanou (chcem to vidiet ze by ustali uz 2 take seky ;)) a tym padom minimalne combat totalne priemerny.
-
Mizerná herní mechanika je pořád mizerná herní mechanika...
-
Tohle mi už naprosto znechutil Syndicate, z toho důvodu, že jsem do chlapa v tričku nasázel z metru 6 ran z revolveru a nic, jen protože nad ním svítilo vyšší číslíčko.
-
Kdyby mi dnes nepřišla sběratelka, tak bych úplně zapomněl, že to vychází už dnes. Jsem teď úplně ponořený do Rise of the Ronin. Myslím si, že taková hvězdná konstelace her se samurajskou tématikou (Tsushima, Ronin, Shadows) tady dlouho nebude. Díky za to 🙏🏼
-
Asi podle toho jak se co hodí co. Zajímavé, že opačně to jde. Ještě hra nevyšla a už víme jaké to bude. Ubi ty přitahuješ zajímavé lidi. To tedy povím.