Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Akorát tedy v recenzi vytýká úplně jiný věci, nejvíc copypastu a blandness obsahu, což je ubisoft standard.

• Na Ubishit Connect teď všude dávají, že si můžeš koupit hru s 20% slevou za 100 coinu
    Ta sleva tam už je teoreticky před vydáním aby to nahnalo pár omezenců
    Čekal bych, že do měsíce hra bude za polovic

• zx_spektrum

Přiznám se, že z textu se mi to čte spíše jako 7/10 s optimismem, ta 8 mě trochu překvapuje.

• Jo to je asi pravda, o to smutnejsi je, ze mu novy AC nesahaj ani po kotniky.

• Veskoslav

Protože ten je krapet zatížený Soul hrama a tam je to automaticky 7/10 i kdyby to nešlo spustit...

• Veskoslav

Takže vlastně cokoliv, co se stalo v předchozích 3 dílech jsme zahodili. Vývoj postav je retrospektivně, takže žádný pořádný vývoj. Vedlejší úkoly jsou tragické, meditační a jiné úkoly jsou naprosto otravné a nebaví snad ani poprvé.

Je to neskutečně grindovací, nepřátelé jsou zamčení za úrovně, takže pokud je člověk 3 úrovně pod nepřáteli, tak nemá šanci a pokud 5, tak si to rovnou může jít hodit. Pokud dobýváte pevnost, tak nikdy neodnesete všechno z pevnosti, protože Vám dojdou sluhové, kteří tu možnost mají, takže mnohdy necháte za sebou množství cenných surovin na další grind.

Vedlejší úkoly jsou vlastně o tom, že otevíráte další kola na zavraždění, které ale nemůžete splnit, protože cíle jsou rozeseté po mapě a nedostanete se tam skrze levely zamčených oblastí.

A defacto hra s AC sérií nemá skoro nic společného a mnohem lépe by i dané hře pomohlo, kdyby se jmenovala zcela jinak.

Zapomněl jsem na něco?

P.S: Kdo vyloženě chce danou hru, tak bych počkal na 19.4. Je to Ubisoft hra, takže sleva minimálně 20%.

• lito

Tsushima je vykradačka AC.

• Sr_Lobo

Ja myslim, ze Ghosts of Tsusima by ti mohl ohrome sednout. Ja sem měl přesně tenhle stav, kdy Valhalu sem hral už jenom z donuceni, pak sem jí zahodil a už sem se nemohl ani podivat jejim smerem. Proste obri genericka nuda.
    Kamaradi mi doporucili GoT a uplne me to odpalilo. Pro me to ma prave vsechno co mi u AC uz hodne dlouho chybi: super pribeh, dobry stealth, souboje co jsou nejaka vyzva, ale zaroven nejsou nepratele "bullet" sponge.
    Takže urcite je dobrý napad zkusit GoT a kdyz budes mit pak porad chut na Japonsko, tak zkusit AC a aspon budes moc porovnat.

• Ach jo, tezke to rozhodovani… 

Mam AC rad… a prestoze je to opravdu vykradacka a kopirka sama sebe do zemdleni, vzdy si nove Assassiny zahraju s jistou chuti. 

Ale i memuz Valhalla ubijela a prestoze hodnoceni zni veskrze pozitivne, porad se trosku bojim pocitu nastavovane kase, i kdyz ve vizualne krasnem Japonsku. 

Zeme vychazejiciho slunce je pro me navic velka neznama, takze vsechny ty pojmy jako sinobi apod. ktere mistni japanofilove sypou z rukavu pro me budou neco jako spanelska vesnice. 

Mozna se vrhnu spis do Ghosts of Tsusima a uvidim, jestli je Japonsko opravdu pro me…

• Pavel dával mizerné hodnocení všem hrám, které neměly souboják srovnatelný se soulsovkami.

• Ruku na srdce, už AC Unity na tom bylo dost bídně, kromě fantasticky vymodelované Paříže, ale noví asasíni nenabízí už ani to (a to jsem jim ještě naletěl se Syndicate a Origins). 

• A já ti mohu řící, že nechápu co vás na těch starých dílech bavilo. Prostě každého baví něco jiného. Unity a syndicate stačilo. A black flag vráceno.

• Tak někomu může chutnat steak ohřátý v mikrovlnce, ale srovnávat to se steakem, který ti udělají v Argentině v místní steakové restauraci, to se srovnávat prostě nedá. 

Zvlášť, když za oboje chtějí stejnou cenu :) 

• No a někoho zase baví od origins třeba. A před odpad. Tak asi tak.

• Ve zkratce: je to úplně stejná, generická hra podle šablony, jako je každá nová hra od Ubisoftu (když si vzpomenu, jak byl kdysi poplivanej AC 3......).

Děkuji nechci.

• To je sice hezké, ale kvůli takovým hráčům si už nikdy nezahraji tak kvalitní díly, jako byla Ezio trilogie :/

• Opodstatněný čtyři, nutno podotknout. Pavel tu chybí.

• Copak nějaký problém? Nebo nepochopení, že každému se líbí něco jiného?

• A pak se všichni hrozně diví, že takové hry vychází stále dokola :)

• A ex-kolega Pavel by tomu dal nejspíš čtyřku. Vtipnej kontrast.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit