Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vonTossis

Spousta věcí, co popisuješ, nejsou negativa, ale jen herní mechaniky. Já třeba nevidím nic špatného na tom, že postava musí být na podobné úrovni jako nepřátelé. Nevidím nic špatného na tom, že neodneseš vše. Vlastně nevidím nutně ani nic zlého na grindu. Záleží na provedení.  Myslím si, že "objektivněji" vzato, by negativem mohl být třeba příběh. Jen jsem to ještě nehrál, tak nevím. :-)

• vonTossis

Krátká pauza od Jindry těsně před koncem a jdu to o půlnoci zkusit. :-)

• JamesFaith

No, 11 let staré AC:BF už se za starý díl považovat opravdu dá.

A jinak žádné univerzální dělení, jaké díly jsou "staré" a jaké "nové", neexistuje, je to čistě otázka preferencí.

Viděl jsem lidi, pro které staré díly končí Revelation, protože Ezio pro ně byl vrchol.

Viděl jsem lidi, pro které je posledním starým dílem Rogue, protože klasické díly pro ně končí americkou trilogií.

A stejně tak jsem viděl lidi, pro které staré díly končí Syndikátem, protože Origin výrazně změnil základní formuli.

A než na mě zkusíš argument "nehrál jsi, nerozumíš", jedničku jsem hrál v době vydání.

• Derp_1337

Tak jestli Black Flag považuješ za "starý díl", tak to jsi trochu už moc daleko. Black Flag byl už 6. díl.

Takže odpoveď je "ne, nehrál jsi ty staré díly, o kterých se tady mluvilo". (AC2, AC Brotherhood, atd.)

Takže prosím nedohaduj se tady o něčem, když jsi ty díly vůbec nehrál. Díky.

• Tak jsem dokoukal recenzi od Mortismala a i on tomu dal "don't recommend", což je velmi neobvyklé, protože on doporučí skoro všechno.

• Black flag jsem hrál a nic moc. Každý má rád něco jiného. Někdo nové a někdo staré díly. 

• Derp_1337

Nechápeš, co lidi na těch starých dílech bavilo? Z toho, co píšeš, to vypadá tak, že jsi to v té době vůbec nehrál.

• Nic. Tady aspoň vidíš proč je AC série tam, kde je a proč tomu plno recenzentů dává 8ky. 

Podle mě už lidi zapomněli na jedničku a dvojku a v čem ty hry byli dobré, což je plížení a zabíjení ze zálohy a co nejvíc nepozorovaně a tak, aby jsi zabil co možná nejméně lidi kolem.  Pokud jsi zabil neviného člověka, tak tě na to hra upozornila. Tady prostě kosíš jednoho člověka za druhým a ještě proskakuješ budovou jako Hulk. S AC to má společnýho jenom ten název. 

• Veskoslav

Jsi sladký Litoušku:)

• lito

"Jo, protože ty vůbec nehraješ masové hry.."

Co s tím mám společného já? Ty tady se oháníš většinou, ty tady kritizuješ produkt, který jsi nehrál, ty tady obhajuješ spotřební zboží postavené na stejných základech, které kritizuješ.

"A ano, většina her, co hraji, tak má prodeje v milionech. Zvláštní, že ve většině případů jsou to velice úspěšné hry u hráčské obce."

Napiš to do CV, jsi fakt borec, že hraješ hry, které se prodávají v milionech a konzumenti je mají rádi, tak se vždy pozná člověk se vkusem. Opět se oháníš většinou, což je dokonalý "argumentum ad populum."

"Nebo mi budeš začít mlít ho*na o tom, jak je třeba BG3 pro hloupé masy? Nebo Stalker? Space Marine? KCD2? AoE IV?:)"

Popravdě, je mi úplně u zadku, co hraješ, ty jsi zareagoval jako polodemetní opičák na můj příspěvek, dostal jsi od mě diskuzní k.o. opět, tak si běž lízat rány.  Z tvých diskuzních schopností bych ti doporučil, se vykašlat  na hry a začít studovat, číst, nebo pokud chceš hrát hry, tak začni těmi, kde je určitá fantazie pro hráče, je tam určitá možnost, aby hráč začal využívat i kritickou část mozku, protože evidetně to potřebuješ.

• Veskoslav

Jo, protože ty vůbec nehraješ masové hry...Ty si fakt nevidíš prostě do huby:) A ano, většina her, co hraji, tak má prodeje v milionech. Zvláštní, že ve většině případů jsou to velice úspěšné hry u hráčské obce.

Nebo mi budeš začít mlít ho*na o tom, jak je třeba BG3 pro hloupé masy? Nebo Stalker? Space Marine? KCD2? AoE IV?:)

• lito

přesně tak, masová většina jako ty je vždy spokojená, masa jako ty pak kritizuje AC:S, aniž by to hrála, přitom je to stejné spotřební zboží pro masy.

To jsou paradoxy mas, ale užij si býti v masách, strašně moc ti přeji.

• Veskoslav

Tak určitě. Vždycky se u sebelepší hry najde menšina jako ty. Tím bych to prostě ukončil.

• lito

prosím, neztrapňuj se(opět). Tsushima je průměrné spotřební zboží s naprosto nevýrazným protagonistou, ze hry si nepamatuji jediný sidequest, nepamatuji o čem byl příběh, jak se vyvíjel, jen nějakého mongola a strýce, nepamatuji jedinou oblast, kterou bych nějak sám našel a pustilo mi dopamin do těla, hra dělaná pro masy. Ta hra nemá nic absolutně nic, čim by byla zapamatování hodná, což je na hře vždy to nejsmutnější. Hraješ něco desítky hodin a pak si z toho nic nepamatuješ, ale to je standard pro Sony hry krom Returnalu, což je devítková hra, snad ti z toho nerupne cévka.

Je ale vtipné, že jsi takový lolek, že tady kritizuješ AC:S, který jsi ani nehrál, přitom tady obhajuješ stejné spotřební zboží, které má všechny aspekty AC.

• Veskoslav

Průměr je pro mě 5/10....Ale nejde o to číslo, ale čemu to dáváš. A jak říkám, u tebe mě to naprosto nepřekvapuje. Ty bys dal DS hře 7/10 i kdyby nešla spustit...

A dospělé myslíš sebe? Nenech se vysmát:)

• lito

prosím tě, běž si raději namodovat KCD a diskuzi nech dospělým. 

Jinak představ si, že Horizon mám tak na 4/10.

Tak snad ti nerupne cévka, že lidi mají různý preference. Jinak Tsushima je za mě čirý průměr, takže 5/10. Průměr je pro tebe 7/10 nebo kolik?

• Veskoslav

A s AC to má pak společné co?

• Veskoslav

:-D Dobrej joke i když u Tebe mě to fakt nepřekvapuje. Jestli je Tsushima 5/10, tak prosím o číslo na dealera, protože to musí být tak skvělé zboží, že se z toho člověk sjede tak na měsíc...

• lito

netuším, nehrál jsem, ale Tsushima je docela průměr. Hlavní hrdina bez vývoje s jedním výrazem, příběh úplně o ničem, já vlastně už ani nevím, o čem ten příběh byl, nulová explorace, mapa naplněná balastem ve stylu hledaní lišky, původní Assasíni jsou daleko lepší hry, já skončil Black Flagem. Tsushima tak 5/10.

• Inquisitor

Takže klasika. Krásný prostředí a zbytek ubi průměr. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit