Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed Syndicate předvádí méně nápadné novinky jako je střílení koní
21.7.2015 | Aleš Smutný
62 příspěvků
-
Prosím tebe, čti alespoň pořádně, tvrdím, že prezentace navozuje budgetový dojem, ne samotná hra...
-
ano, přesně takhle budgetovky vypadají.. hráči fakt už potřebují reality check.
-
Mohamedán opět zasahuje a místní ateisté tleskají a s rukou v kapse slintají.
-
Naprosto famózní. Po poslendích Fight Clubu jsem měl chuť napsat o panu Poláčkovi pár nepěkných řádků, ale musel bych být sprostý... Proto díky za tento příspěvek, pobavilo. Jinak redakci prosím, aby pana Poláčka už do těchto podcastů nevpouštěla, naprosto mi znepříjemnil celé video... Jeho mluva, naprostá ignorance k ostatním účastníkům a celkově jeho vystupování bylo na úrovni žáka 5. třídy. Jinak respect Vávrovi, mě říct tenhle zjeb takhle zblízka a v živém online vysílání "tak drž hubu...", tak by jí koupil takovou, že by mu hlava prolítla tim jeho nakouslym jablíčkem.
-
Přesně tak jen tvůj názor...
-
já bych naopak řek že desmonda měli zabít dřív
-
nejlepší hra na zabijaka, hitman se muže zahrabat
-
Proboha, tady tě za vyjádření negativního názoru na AC rozhodně neukamenujou. Zkus ale serii pochválit a říci, že tě baví a sesypou se tady na tebe "odborníci" na to, co je správné hrát a co již ne...
-
a co teprv 101. diel ?....to uz budete mat i vlastneho dalmatina ;)
-
Po zhruba 2 odehraných hodinách v prvním díle mi to taky tak přijde.
-
Protoze u AAA produkce hra vypada nejlepe prave na E3, pak uz je to jenom horsi
-
Čím to jen je, že se z Assassin´s Creed stal takovej bakelit. Kdybych nevěděl o obřích produkčních hodnotách, které jsou každým rokem sypány do téhle vysmrádlé série, měl bych konkrétně Syndicate za nějakou budgetovku, obzvlášť když se zaměřím na tohle poslední video... Ach jo, další mohutná hra, kterou semlel čas...
-
je to dobrá hra a série, mám ji rád, doufám že budou pokračovat. AC nejlepší, AC2 nejlepší, AC3 nejlepší, ASR nejlepčí, ACB nejlepší, ACBL, ASU nejlepší a ACS vypadá taky nejlepší a vůbec tohle univerzum naprostá paráda. Těším se na zábavnou hru.
-
Brotherhood beru jako nenaplněný potenciál, Revelations pomalu kopáání do mrtvoly AC měl skončit s Desmondovým příběhem...
-
Sto lidí, sto chutí. Podle mě bylo Revelation nejslabší z té dvojkové trilogie, za to trojka se mi zase dost líbila.
No a jestli je tohle pre alfa, tak to mají kluci ušatí co dělat, aby to do toho října stihli. -
"Soft dreams"
-
lol. Revelations bylo fajn. Trojka byla hrozná. Black Flag byla dobrá jenom protože to nebyl zcela Assassin. Liberation... Unity... Doufám že tohle bude hřebík do rakve a konečně se vrhnou na novýho Splinter Cella a Prince z Persie.
-
Ukamenujte mě, ale tahle série už je fakt nuda.
-
a co jsi čekal od čechů? :D :D :D