Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krescz
    dokonce
  • Vojta_Ilavsky
    No nevím, pro mě AC skončil Desmondovo smrtí, inovace dobrým směrem skončila po Brotherhoodu. Black Flag není AC a tudíž ho tak neberu. Je to docela dobrý až na to spektrum grafických nastavení v PC verzi.
  • Krescz
    horší než COD to už bylo před 3 lety
  • Lukyz
    Assassin's Creed: Jewel of the Jews *1* *1* *1*
  • Je to pomalu horsi nez COD.
  • VaZqeZ_EU
    http://i.imgur.com/zSMdF3i.png *1*
  • Pravda Kulechcus by byl parádní!
  • Radkaa
    Opravdu v roce 2015 chtějí prodávat toto ?...
  • Vojta_Ilavsky
    Všeho moc škodí, W40K her je oznámených dost.
    Ale za Eversora by to bylo příjemný. Muhehehe.
  • Morraw
    Tak to já bych bral W40k Creed: Officio Assassinorum. A možnost hrát za jednoho z assassinů (Vindicare, Callidus, Eversor, Culexus )
  • Je to chyba lidí, že to pořád kupujou. Tolik energie a kreativity, co se mohlo dát na nějakou dobrou hru, a je z toho další Ass Cred.
  • Lukyz
    Hrál jsi AC: Rogue? Mě osobně bavil víc jak BF a to hlavně díky méně prosluněnému prostředí a zajímavějšímu příběhu, ale jinak jsou skoro jak přes kopírák *4*
  • Krescz
    vystřelovací lano a instantní blokování výpadů nepřátel...I am Batman!
  • Nepatřím mezi ty klasický typická čech, co umí jen kritizovat, ale musím už uznat, že tento díl, vypadá dost HROZNĚ.Grafika mi připadá 5 let pozadu, a ty animace pohybů, to má bejt co? :D
  • Vojta_Ilavsky
    Po roce 1666 určitě. http://tinyurl.com/psbtqjn
    BTW ty kočáry a to ježdění snima vypadá naprosto ohavně, arkádovější než Mario Kart.
  • Lukyz
    No je mi líto, ale zatím to vypadá dost otřesně. Souboje vypadají strašně nemotorně, město liduprázdně a celkově to vypadá graficky hůř než poslední Unity, které mělo alespoň dobře provedenou dobovou atmosféru Paříže.

BTW nejsem žádný historik, ale to byly v Londýně opravdu tak strašně široké ulice?
  • Chci AC Black Flag 2, nechapu proc vydavaji takove dily, kdyz jejich nejuspesnejsi dil byl prave AC:Black Flag.
  • nightborne
    Yep, to bych si konečně třeba i zahrál =)).
  • Já se těším na 39. díl. Ten už prý nebude dělat Noobisoft.
  • Ty animace pohybů jsou strašný... tady je zase vidět ten problém každoročního vydávání. BTW. musí každej hrdina mít stejnou animaci běhu s těma napnutejma prstama a dlaněma v křeči? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit