Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny
    Ona ta potřeba neni nikdy... jde o to že mužeš.
  • Johnny
    Tak ono když v nějakym revelation nebo kde to bylo tam na sebe hučej italsky, nebo s jakym přízvukem, tak to ani vážně brát nejde *1*
  • Johnny
    Byl sem v paříži 2x a jako hezký, ale na mě moc šedý a že bych z toho padnul na zadek se říct nedá... Mnohem radši sednu na motorku a projedu se po ČR... Mě je historie ukradená, žiju dneškem a ne minulostí. Možná to je nejkrásnějsi období, ale z toho období prostě hru nechci. Nelíbí se mi Dobová móda, dobové zvyky, francouština jako taková a vubec tak nějak všechno. Přijde mi to prostě přiteplený.... proto Asi novější Assassiny více žraly holky (z mého okolí) protože oni tuto jakože romantiku dokáží ocenit..
    Magister_Peditum> Nemluvim o klimatické teplotě ty hňupe.
  • https://www.youtube.com/watch?v=FRj6G6RB7jc
  • corfer
    A romantika je zpět, konečně, poprvé od dvojky ji zase cítím.:)
  • Nesouhlasím že to od dvojky jde dolu čtyřka byla dobrá ale trojka byl odpad - jen můj názor *3*
  • Parkour vznikl ve Francii. Tuším, že přímo v Paříži. Možná se mi to jen zdá, ale z videí mám pocit, jako by na to hra odkazovala stylizovanějšími pohyby hlavního asasína. Osobně se na revoluční Paříž docela těším. Obrovský prostor se příběhově vyřádit *4*
  • lepší link
    https://www.youtube.com/watch?v=Aln6DztAsMQ
  • Záver bol asi jediny pekný šok...Zvyšok ODPAD
  • Colby.Sawyer
    Přesně nechci se Johnnyho dotknout lae dějepis mu asi moc neříká. Jinak Paříž snad není možné nemít rád protože to je překrásné město.
  • Mato1987
    Páči sa mi ten prekrásny "next" gen aliasing ale aj "next" gen distance blur, no nepohrdnem ani 30 fps ale ani "next" gen 720p. Najviac som ale zostal šokovaný z toho, že hra sa odohráva v Pariži, ale nikde som tam nepostrehol eifelovku srandujem samozrejme
  • Magister_Peditum
    Troufám si tvrdit, že v Jeruzalémě, v Acre a v Damašku je víc teplo než v Paříži.
  • jsem zvedavy na technicky pokrok a jeste vice na pribehovou stranku. od dvojky je to po technicke strance vetsi a vetsi bida (s malym vzchopenim u tretiho dilu) a co se tyce pribehu, dialogu, postav, tak to jsem tuhle serii nikdy nedokazal brat vazne ale treba tohle bude zrovna dil, kde se to zlomi a hra dospeje. kazdopadne trailer super
  • tak já už jsem to našel NILS FRAHM - More
    https://www.youtube.com/watch?v=FRj6G6RB7jc
  • No jo ono tam vlastně není 10 výbuchů, 50 mrtvol a metalová hudba co? *1*
  • Strašně se na to těším *2*
  • Kámo jsi ok? Víš vůbec něco o historii? Tak zaprvé renezance je jedno z nejkrásnějších období lidské historie. Za druhé tohle už dávno není renezance ale klasicismus. A za třetí byl jsi někdy v Paříži? Já bych řekl že ne a rozhodně bych ti to doporučil protože je to zážitek na celý život *3*
  • ales.smutny
    Cpu remix of B.O.N.G. Tvrdí Shazam.
  • o tom songu nevíte někdo něco?
  • Pilgrim66
    Doufám, že tam bude minimum prostřihů do součastnosti. Vždycky mě to na AC hrách rušilo. Nejvíc na AC 4, kde to vůbec nebylo potřeba...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit