Assassin’s Creed Valhalla vás coby válečníky nebo štítonošky nechá plenit, pálit i rapovat
-
Byly doby kdy novinari museli umet cesky...
-
-
Tak já nevím, v článku jsem žádnou do očí bíjící chybu nenašel, pouč nás 😀
-
-
prectete si nadpis
-
-
Pořád nic nevidím ☹
-
-
Assassin’s Creed Valhalla vás coby válečníky nebo štítonošky nechá plenit, pálit i rapovat ..to slovo rapovat vas nijak nevyvadi z miry? Nebo snad vikingove raPuji bezne?
-
-
Nebojte pane Donut, já přesně věděl na co reagujete, už od momentu, co jsem si přečetl Váš první komentář k tomuto článku. A hned jsem si říkal, že to zase bude člověk, který si přečte nadpis a hned si myslí, že to po sobě autor nečte. Takže speciálně pro Vás, citace z článku:
"Zapojit se budete moct také do speciálních básnířských rituálů, kterým se říká flyting a nemají žádný pořádný český ekvivalent. Fanouškům severské mytologie a staré literatury ale mohou být veršované soutěže v urážení povědomé, jelikož se jim věnoval třeba Beowulf anebo Loki. V podstatě jde o dávné předky dnešních rap battles. Anebo o netradiční způsob, jak vikingy přiblížit publiku milujícímu hip-hop."
Ještě před úpravou tam bylo napsáno, že k rap battles to přirovnávají přímo vývojáři. Takže ne, opravdu mě to nevyvádí z míry 😉
EDIT: Ještě zpět k Vašemu původnímu komentáři, doufám, že už máte předobjednáno 😀 -
-
Reakce na příspěvek:
moje chyba, uz jsem tu nekolikrat zazil preklep v nadpisu nebo clanku, ktery byl usmevny, tak jsem automaticky predpokladal, ze je to ten samy pripad. Kdo by taky cekal neco tak absurdniho jako je rap ve hre o vikinzich :)
PS: jdu pokorne zjistovat jestli se da predobjednavat :)
PPS: stejne jsem to mel v planu :))
-
-
Podle všeho ano! Tedy minimálně podle Ubisoftu. Přečtěte si článek ;)
-
Myslím, že rýmování asi není to pravé ořechové. :D
https://cs.wikipedia.org/wiki/Rap
-
-
-
-
-
-
Heh uz jsem si rikal, ze by snad Sarka nasla preklad pro rape a ono takhle...
A surprise, to be sure, but a welcome one.
-
dokonce i rapovat ! konecne evoluce zanru
-
plenit, pálit i rapovat? Jestli tam bude simulator rapovani, tak to jdu predobednat hned :D