Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byly doby kdy novinari museli umet cesky...

• Tak já nevím, v článku jsem žádnou do očí bíjící chybu nenašel, pouč nás 😀

• MrDonut

prectete si nadpis

• Pořád nic nevidím ☹

• MrDonut

Assassin’s Creed Valhalla vás coby válečníky nebo štítonošky nechá plenit, pálit i rapovat ..to slovo rapovat vas nijak nevyvadi z miry? Nebo snad vikingove raPuji bezne?

• Nebojte pane Donut, já přesně věděl na co reagujete, už od momentu, co jsem si přečetl Váš první komentář k tomuto článku. A hned jsem si říkal, že to zase bude člověk, který si přečte nadpis a hned si myslí, že to po sobě autor nečte. Takže speciálně pro Vás, citace z článku:

"Zapojit se budete moct také do speciálních básnířských rituálů, kterým se říká flyting a nemají žádný pořádný český ekvivalent. Fanouškům severské mytologie a staré literatury ale mohou být veršované soutěže v urážení povědomé, jelikož se jim věnoval třeba Beowulf anebo Loki. V podstatě jde o dávné předky dnešních rap battles. Anebo o netradiční způsob, jak vikingy přiblížit publiku milujícímu hip-hop."

Ještě před úpravou tam bylo napsáno, že k rap battles to přirovnávají přímo vývojáři. Takže ne, opravdu mě to nevyvádí z míry 😉

EDIT: Ještě zpět k Vašemu původnímu komentáři, doufám, že už máte předobjednáno 😀

• MrDonut

Reakce na příspěvek:

moje chyba, uz jsem tu nekolikrat zazil preklep v nadpisu nebo clanku, ktery byl usmevny, tak jsem automaticky predpokladal, ze je to ten samy pripad. Kdo by taky cekal neco tak absurdniho jako je rap ve hre o vikinzich :)

PS: jdu pokorne zjistovat jestli se da predobjednavat :)

PPS: stejne jsem to mel v planu :))

• cms.sarka-tmejova

Podle všeho ano! Tedy minimálně podle Ubisoftu. Přečtěte si článek ;)

• Myslím, že rýmování asi není to pravé ořechové. :D

https://cs.wikipedia.org/wiki/Rap

• JohnyTheZik

Heh uz jsem si rikal, ze by snad Sarka nasla preklad pro rape a ono takhle...

A surprise, to be sure, but a welcome one.

• dokonce i rapovat ! konecne evoluce zanru 

• MrDonut

plenit, pálit i rapovat? Jestli tam bude simulator rapovani, tak to jdu predobednat hned :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit