Přejít na výpis diskuzí
Assetto Corsa - recenze skvostné závodní simulace
11.2.2015 | Ondřej Švára
123 příspěvků
-
Nemůžu mluvit za hráče Crew a DC, ale Forzu a GT jsi viděl leda tak na obrázcích, ty kolejnice.
-
Konečně něco pro mě (BH a Zandvoort) :)
-
V1 maju problem s motorom a presekavani kablu vo vnutri zakladne. To by som z bazaru radsej neriskoval. Ked si zratam kolko stoji Clubsport V2 s BMW a Formula volantom, tak ten Accuforce nie je az tak o moc drahsi vzhladom na to co ponuka. Bude aj lacnejsia DIY verzia. Servo bez remenov je asi najlepsia cesta a myslim, ze aj Fanatec nejaky vyrobi, ked v tom uvidia potencial.
-
Bazarový ClubsportV1 se dá sehnat za dobré peníze. Accuforce určitě bude fajn, ale už to nebude takový rozdíl v pocitu, jako v cenovce :-)
-
Jen doplňuji, že pro tento rok jsou od vývojařů krom DLC s Nordschleife potvrzeny tyto další okruhy: Brands Hatch, Zandvoort, Catalunya (Circuit de Barcelona) a dvě historické verze již existujících tratí.
Z modů je nejlepší asi Donnington... -
Zatial prvy simulator, pri ktorom je aj v treningu kazde dalsie kolo "este jedno". Mna ta fyzika proste bavi, aj ked stale este treba nejake veci vylepsit. Jazdil som skoro vsetky sucastne simulatory a tak vidim kde to ma slabiny. Autori budu AC stale vylepsovat a to je hlavne. Aut je dost uz teraz, len by to chcelo viac trati. Docela ma prekvapili niektore neoficialne trate, ktore su v hodne dobrej kvalite. Bohuzial AI tam ma stale problemy.
Sim racing je bohuzial docela drahy konicek. Ked to cloveka chyti, tak nie je uniku. *1* Chcel som vymenit sucastny volant GT3RS za Clubsport, ale asi bude istejsie priplatit za Accuforce. Kreditna karta place, ale ja sa tvarim ze nic nepocujem. *14* -
Ne každy ma tak slabou povahu jako ty ;)
-
me pride ze nektery auta maji jenom placeholder na fyziku treba SLS AMG je nedotacivy jako prase a chova se jako Abarth coz je naprosto mimo real...
-
jezdim na gamepadu jako polobuh to mi staci...
-
Chápu že to není úplně realistické, ale ve hře samozřejmě člověk nikdy nebude mít pocity jako ve skutečnosti, proto mi u dosti her pomáhalo to, že je ta rychlost aspoň vidět, když ji nemůžu cítit, jako v realu.
-
Ja bych AC snad ani neradil mezi hry a tudiz ji tzv. zavodnikum, kteri si mysli ze s levnym volantem a nebo dokonce gamepadem budou jezdit jak buh, rozhodne NEDOPORUCUJI !
Ceka vas jenom frustrace. Nedokazete si priznat ze to neumite a budete se pouze vybijet hatovanim po forech. Proste tento simulator ignorujte, mate dostatek svych Crew, Driveclubu, Forz, GT a nevim ceho jeste. Tam jste mistri a muzete si vychutnavat jizdu po kolejnicich. *3* -
nejak nechapu o co tady vetsine diskutujicich jde.. *1*
Obzvlast to neustaly navazeni do her horizon 2 a DriveClub, ano.. taky to neni muj salek kafe, ale vetsine lidi to proste postacuje a chtej se s autama bavit, ale to ze jim to staci za to jim prece nebudu nadavat ne... vy tu oznacujete temer jakoukoliv hru s autama, jako s**** pokud je na konzole.. zkuste se nad sebou zamyslet. Vetsine lidi jde o hratelnost, ale nehoni si pak ego nadtim ze hrajou real super real nejvic real simulator... ale jsou spis radi, ze tam jsou auta z normalniho provozu.. uz takle vetsina lidi na nastaveni auta ve forze ani nesahne.. A ultra simulatoristu je minimum... Chapu, ze vas to bavi ale furt nevidim duvod proc nadavat ostatnim za to co nebavi vas :)
Nekdo si klidne prozene lambo pres pole no a co... To ale neznamena ze ta hra je s**** :-) Jestli vy chcete, tak si klidne travte 2 hodiny s nastavovanim auta (a proc ne clovek, se o tom neco dozvi, nauci..), ale to ze to nikdo nedela neni nic spatnyho.. vy si tu misto toho honite ego nadtim kdo hraje nejvic real simulator ze vsech... tak si usetrete prachy a jdete si hrat na zavodaka na okruh
Nehlede na to ze stejne vetsina z vas ma doma vytunenyho seata nebo Golfa IV. A mysli si jaky nejsou v realu zavodnici... *1* ktery vas pak berou na dvojity plny v plynuly kolone.. protoze jemu to proste jede a pak se divi ze to nekde rozstreli *1* -
Tak jsem napsal prispevek, pak na nejakej dalsi reagoval a smazalo mi to ten prvni .. kuciiii opravte si ty diskuze ... takze ve zkratce.
Ciselny hodnoceni OK, recenze jako takova je desna .. psal ji zaprve fanboy AC a zadruhe nekdo, kdo snad v zivote nehral jiny simulator (nemyslim GT). Autora osobne neznam, ale pusobi to na me tak.
Moc bych si pral at recenzi na pCARS pise nekdo jiny ... klidne at dostanem podprumerne hodnoceni, ale at se recenze da cist a nezabyva se chujovinama (ooooo to je novinka, ze jde posunout kamera az kamsi).
pro LV426 - pCARS je semisim, pokud zapnes asistenty. Na real nastaveni je to simulace PRINEJMENSIM stejne urovne jako pCARS. To ze vramci marketingu se mluvi o Forze a GT je ciste kvuli marketingu - ona se ta hra musi prodat a mezi kupujici masou by jmena jako rFactor a iRacing (a spol) moc platny nebyly. -
Pokud si zvyklej na vysoky FOV, tak si ho tak nastav. AC ma realisticky pohled, ja chapu ze hraci predevsim arkad jsou navykli na kameru ala rybi oko, hlavne ze to kolem fici. *2*
-
odstraneny post
-
Jasně vole, tím že přepnu zvuk, se najednou ve hře přepíšou všechny samply a místo zvuků vysavačů mi tam bude znít zvuk opravdového motoru? Ty jsi fakt tragéd, běž se léčit kkte
-
Nejhorsi zvuky ma gt proto,protoze od zacatku tam je nastaveno dolby digital,tak si to dej prez optiku do av recivru,a uvidis ze meles kakani!Jinak si tam dej stereo,jestli to hrajes v tv,protoze zvuk motoru ti jde z prosredni bedny a subwolferu,zbytek je okoli trati,jestli mas 5 in 1.
-
O tom likvidování volantů mi něco povídej... Do prudké zatáčky jsem zatočila tak zprudka, že jsem zlomila vejpůl packu na přichycení volantu ke stolu *1* Jinak se můžu úplně ztotožnit s tím, co psal autor v recenzi - ze začátku je Ti vlastně opravdu jedno, kolikátý dojedeš, ale máš radost už jen z toho, že ses v té zákeřné zatáčce nevysekal *1*
-
Hra super. Akorát mi vadí, že nemám pocit rychlosti. Hlavně když jedu do zatáčky, přijde mi že jedu tak 50 Km/h, jenže ve skutečnosti jedu 150 Km/h a pak z ní vyletím.
-
Pokud ti auto skace jak balon tak ho mas spatne nastavene nebo ho neumis nastavit tak aby neskakalo.Nevim od kdy se skace s autem pri road racingu :)
Temer na kazdou trat musis auto nastavit jinak a to dela Assetto Corsa simulatorem.
Spousta lidi nema paru jak auto nastavit od A po Z potom to opravdu muze mit za nasledek to ze pro mnohe hrace je hra nehratelna ale to jsou vetsinou hraci kteri maji nalitano v SimCade.
Na druhou stranu je tam porad jeste co vylepsovat Flag system tam jeste neni , AI je retardovana ale to me je celkem jedno protoze ja hraju predevsim Multas nebo jenom sam trenuju.
Pokud to srovnam s iRacingem tak FFB je v Assetto Corsa pro me mnohem lepsi a prijemnejsi lepe citim auto ale u iRacingu je zase trat velice detailni predevsim teda povrch ne objekty okolo.
AC je opravdu dobry SIM ale jeste to chce hodne prace s toho udelat vysperkovanou zalezitost.
Zaverem muzu jenom doporucit *3*