Přejít na výpis diskuzí
Atmosféra Hadley's Hope na videu z Aliens: Colonial Marines
20.12.2012 | Petr Poláček
27 příspěvků
-
zlatej aliens vs predátor. tahle hra to u mně projela na plný čáře to se s avp nedá vůbec rovnat. takže abych to shrnul. myslím že sou to vyhozený prachy ale to je každýho věc. mrzí mně to protože sem se na to těšil ale co kašlat na to bude jich eště spousta.
-
"Neměli bychom náhodou od Aliens: Colonial Marines slyšet více?" .... no, jak se to vezme ... zatím všechny informace a videa které autoři vypustili bohužel vypadaly tak že nejspíš zvládly odradit víc lidí než jich ke hře nalákat. Takže proč by autoři ztráceli čas s videama když většina fandů alien her po shlédnutí jen vzteky skřípe zubama, ruší případné předobjednávky a instaluje zpátky 13 let staré AvP1 aby si trochu spravili náladu ...
-
To fakt miluju.
Video stopa dlouha 56 vterin a z toho 32 clovek cumi na loga/titulky. Uplne bezva zpusob jak cloveka uspat jeste nez dojde na samotne video. -
unreal engine 3 to ma uz za sebou, bohuzel. graficky to bude slabsi, ale halvne herne, pro konzole, to bude totalni kravina. nebrat.
-
-
Ty si to už snad hrál? Horší než poslední AvP to nebude.
-
-
No tak sem zvědav co ještě ze stařičkého Unrelala 3 vykřešou kluci z GearBoxu. Na druhou stranu jim věřím protože u jejich her jsem se vždy královsky bavil (Borderlands, Brother in Arms, HL:CunterStrike, CounterStrike Condition Zero) Pokud jde vůbec o hry s Mulťíkem tak ty jim šly vždycky na jedničku z hvězdičkou i třeba ten Counter se ještě do dneška paří a málo kdo ví že to dělali tihle kluci :-)
-
-
z jejich posledních produkcí třeba Duke Nukem: Forever...
-
-
Kdyz jsem se o tehle hre dozvedel byl jsem nadsen, rikal jsem si konecne poradna hra s vetrelci a jeste k tomu s filmovym nametem, jenze jak zacaly vylezat na prvrch prvotni informace, tak jsme byl cim dale vic zdesen a ted uz jsem zcela presvedcen, ze tohle si jiste nekoupim.
-
Musím uznat, že v kombinaci s tou hudbou to vypadá dobře takhle. Ona vlastně hudba ve Vetřelcích dokázala hodně a byla dobrá! Snad z toho neudělají jen čistou koridorovou rubačku, ale spíše temnější atmosféru s napětím. :)
-
atomovka ti nespálí budovu na prach. vždycky jsou z toho trosky. i když v téhle hře je to dost s nadhledem vzhledem k tomu, jak ten reaktor byl blízko
-
-
Já ti dám atomovku:D Bishop říkal 40 MEGATUN!!! Pro srovnání, v Hirošimě bouchlo 15 kilotun. Což znamená: 40 megatun je 40 000 kilotun :D
-
-
A pro zajímavost - Nejsilnější odpálená jaderná puma měla 57MT. Byla to ruská bomba ,,Car". Záblesk výbuchu byl vidět po celé severní polokouli, hřib dosáhl výšky 64km a průměru 40km a její tlaková vlna 3x oběhla zemi. Vlna srovnala se zemí osadu vzdálenou 400km od epicentra...podle doměnek by jedna taková bomba byla schopná zničit například celou Francii...
-
Cize to bol 2666-krat vacsi vybuch :P Clovek by povedal ze take nieco by aj planetu rozjebalo :D
-
-
Královna vypadala pak docela nasraně, že jo :D
-
-
-
-
Pokud si udělali alternativní verzi Cameronových Vetřelců s tím, že Ripleyová a ostatní nakonec neodletěli (třeba tam stále jsou) a ten reaktor nevybuchnul, budiž. Maj u mě plus. Ale jestli logicky nevysvětlej, jak je možný, že tam běhá xenomorf velkej jako barák, tak to jejich vážný a děsivý atmosféře dá docela pěknou podpásovku.
-
je tam moc světla
-
-
áá dětičky nesnesou kritiku, kdo tu vůbec hrál AvP1?
-
-
Pravdu díž kamaráde...Jestli si nějaká hra zaslouží být označována jako ekvivalent skutečně syrové hororové atmosféry, pak jedině AVP1! Viděl jsem videa kde se předělává do lepší HD grafiky (podobně jak HL- black messa). Pokud na nic jiného nesáhnou, bude to dokonalé (no save, no hope :) ). Už aby to bylo.
-
-