Přejít na výpis diskuzí
Aukce Diabla III spuštěny, ban už zasáhl tisíce hráčů
13.6.2012 | Aleš Smutný
382 příspěvků
-
http://www.facebook.com/Diablo3Czsk
-
ne nehraju, nikdy jsem nemel ani mesic zaplaceny, nemam ani starter edici. Mam 2x SC2 ( EU + US ), Warcraft 3 + frozen throne, SC + BW ....
-
Je to dobre, ze je zabanovali, jinak nevim o cem se dohadujete, hra je dobra a je momentalne nejprodavanejsi v historii, pres 6milionu kopii se prodalo, tak ze vas par blbecku, co na ni kydate hnuj jen dokazuje vasi hloupost, nebo snad nedostatek financi?:D Asi maminka nekoupi co? QQ :D
-
Co trepes, riesi sa tam akurat to, ze to za to CHCE predat a to je sakra rozdiel.... uz vidim niekoho aku mu za to dava 4000 euri :-)
-
Tak už aukce běží i v Evropě a jeden čech našel asi nejlepší obouruční kuši, ktreou jak se zdá už prodal za €4000
viz http://www.diablofans.cz/465-forest-serpent-pravdepodobne-nejlepsi-obourucni-zbran-v-eu.html -
abych byl presnejsi: predplatitel WOWka, ti ho samozrejme dostali...
-
a nehrajes nahodou WOWko?
-
? co prosím ? Já měl 15.5.2012 starter edici na svém battle net accountu... krabicovou verzi sem si koupil až půl měsíce poté
-
ano, od prvniho dne vydani, ale jen pro ty co si koupili krabicovou verzi... dle blizzu mela byt mesic po vydani k dispozici primo na battle.netu ke stazeni pro kohokoli - a tam stale neni...
-
Jako nic proti, ale starter edice už je dávno venku, to si hochu nějak zaspal.
-
mesic po vydani skliboval velky (skoro) vsemi milovany blizz uvolneni starter edice - KDE JE??? budem na ni cekat 12 let jako na III nebo alespon jednou hodlaji slib dodrzet?
-
Kdo mi smazal ten link? Chci zpátky svůj link!
-
O tom, co to je, nerozhoduješ ty, ale Blizzard. Takže si to nazývej třeba singleplayerem, Blizzardu to je jedno.
-
Nemá singleplayer? *1*
A když hraju sám, tak co to je? No singleplayer, samozřejmě.
A je mi úplně jedno, jak tomu říká Blizzard, ať si to nazve třeba ferdamravenecplayer. -
Jasný :) . D3 má mnohem členitější terén a destrukci prostředí, to je celkem velké plus. No jo, asi nemá moc cenu se o tom dohadovat, prostě se někdo přes těch pár chyb v grafice přenese, někdo ne. :D
Mimochodem, nemyslíš těmi animacemi v TQ ty ragdoll animace? Ty tam jsou dost zvláštně vypadající, ale už jsem si na to zvykl. Zvlášť, když nějaký slabší mob dostane pořádnou ránu třeba lightning boltem a vyletí dvacet metrů do vzduchu...nebo calculated strike a odletí prozměnu do kamsi v dál xD.
Jednou jsme se spolubydlícím hráli TQ se "super flying bodies" modem z TQ Defileru, to byla pak moc zajímavá podívaná při některých silnějších AOE skillech. -
Jak to meli udelany v TQ si uz nepamatuju protoze jsem to dohral sotva jednou a pulkrat a vlastne me to ani moc nebavilo. A kdyz jsem chtel zkusit multiplayer s kamosem tak vubec nefungoval :/
Jedine co me z TQ utkvelo v pameti byly ty dropovy koule z bosu a olymp a legracni animace.
Diablo 3 sice trpi lehcim syndromem buclatosti (nazval jsi to opravdu krasne :D) a to hlavne kvuli hnusnejm predmetum. Vubec nechapu proc nemohli postavam dat brneni co alespon pripomina normalni zbroje a zbrane jako melo Diablo 2 :( Ale na druhou stranu graficke zpracovani prostredi neni tak sterilni jako tomu je u TQ a ja osobne ho povazuju za povedene i kdyz misty byva az trochu moc kreslene jestli mi teda rozumis :D -
Ach jo. Myslím, že jsem to posledně psal tobě, ale napíšu ti to zase, jelikož jsi se zase nepoučil nebo nebyl schopný použít Google. WarCraft 3 sedá sehnat i za cenu pod 300 Kč a to i včetně datadisku. Už si to prosím zapamatuj, ať tě nemusím zase opravovat. :)
-
hehe, ak myslis to d4, tak som sa pobavil pri oboch prispevkoch. Totiz oba su brane s nadsazkou... co v tejto diskusii celkom chyba .... je to predsa len hra... nie som funboy ani hater, ja tu hru proste hram ako kazdu inu pred nou... ked u niecoho stravim viac ako 20 hodin, je to podla mna skvela hra...ci uz ma blizz zdiera alebo nie... V minulosti som zaplatil za tituly ktore som neskor odinstaloval po 3 hodinach hrania a tie ma mrzia viac....
-
Víš, jak byli champové udělaní v TQ? Měli nad sebou takovou nenápadnou zlatou hvězdu, byli větší a/nebo lehce barevně odlišní. To bohatě stačilo i když okolo bylo 30 skoro stejných tvorů. Pokud jsem si dotyčného nevšil, aspoň jsem měl zážitek a byla to moje vina. Rozhodně lepší, než do té hry cpát křiklavé barvy.
Hm. TQ, narozdíl od D3, netrpí symptomy baculatosti prvně představené ve W3 a dovedené k dokonalosti ve WoWu, kde naprosto všechno má dost podivné pohádkově disproporcionální (nebo jak se tomu česky říká) tvary. V D3 to je méně, ale na můj vkus pořád příliš. A animace? Myslíš ty gumové zombie nebo kostlivce hopsající jak králíci? Ani jedna z těch her nemá zrovna úžasné animace.
No, a D2 to je jiná, ale s 2D se už dneska nikdo patlat nebude. -
A něco pro změnu z druhé strany (mimochodem nalezeno v tom threadu co linkuješ)