Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diablo 3 svitive modre kostlivce? To snad jen kdyz jde o elity a dost to pomaha bitku jako takovou udelat prehlednejsi.

TQ nemel osklivou grafiku i kdyz hezci nez Diablo neni urcite. Mozna postavy byly trochu prijatelnejsi ale o to nudnejsi. Osobne porad preferuju styl Diabla 2 popr. to co nam ukazali z puvodniho Diabla 3 ktere nakonec zrusili. A ani jsem si nepamatoval jak mizerny ma TQ animace.
  • No jó, není tam blur, hrůza, hrůza. A ty postavy, jsou tak nevýrazné oproti pozadí, není tam třeba svítivě modrý kostlivec, och och.

Ano, D3 má lepší grafiku, ale co se mě týká, hnusnější. A nauč se laskavě mluvit tak, aby se inteligentnějším lidem nechtělo z tvého projevu zvracet.
  • Jednak by tím byla najednou příliš těžká pro nemalou část fandomu a taky by to kazilo prodeje na aukci, kdyby si nemohl koupit každý všechno.
  • Jo tak on to myslel takhle. *1*

Tak to jsem se nechal zbytečně unést ↓. Ale kdo by čekal, že se taková ironie dá nepochopit.
  • Trol.diskuzni
    Veškoslav je prostě znalec k pohledání!
  • Cože? To, že Sony spor s GeoHotem nedotáhla do konce je jasný signál, že by se jim to ani nepovedlo. A PS3 si tak lidi hackujou dále. Jen si dej do googlu PS3 hack. Naopak se různými soudními spory de facto dospělo k závěru, že modifikace či hack jakéhokoliv hardwaru je legální. Ano, pokud máš hacklou PS3, tak tě Sony vyhodí z PSN, ale s koupeným HW si můžeš dělat, co se ti zlíbí.
    Možná jsi to myslel tak, že tě vyhodí z PSN, ale napsal jsi něco jiného. Modifikace SW je pak něco úplně jiného, protože může zasahovat do autorských práv.
    A EULA? Jak píše hm, pokud je v rozporu se zákonem, je to jenom cár papíru.
  • Jako sorry, ale to je fakt kolosální blbost. Exploit je, když děláš zjevně něco, co dělat nemáš. Pokud má být zóna pro level 40-50 a ty se tam dostaneš na dvacítce nějakým obskurním způsobem, tak třeba - ale pokud tam normálně přiletíš a hraješ, tak to prostě žádněj exploit není. Ta hra (WOW, SWTOR...) je prostě otevřený svět a je logické, že tam lidé zkouší různé věci - a podle tvé teorie bych měl u každé blbosti přemýšlet, jestli to náhodou není něco, co bych dělat neměl. To je naprosto zvrácené a banovat za věci, které ve hře jdou, je zvrácená politika a promiň, ale kvůli takovým, jako ty, jim to prochází *9*
    Ve WOWu dřív třeba platilo, že Nighelfové měli svoji questící zónu a lidi zase svoji. Když jsi chtěl questit s kamarádem u lidí, musel jsi na levelu 10 proběhnout přes jednu třicítkovou a jednu dvacítkovou zónu, tím ses dostal do desítkové lidské a mohl pokračovat. Představa, že cestou najdu nehlídanou bednu, vylootuju jí, dostanu předmět, který prodám za stonásobek hodnoty svého aktuálního bohatství - a NĚKDO MĚ ZA TO ZABANUJE, je absolutně šílená. A ne, nemusíš bejt jadernej fyzik, abys pochopil, že jsi měl sakra kliku. Fakt se nechci dožít okamžiku, kdy budu v takový chvíli přemýšlet, jestli to není "nefér výhoda, za kterou mě někdo potrestá". Není, kurník, je to otevřený svět...
  • MrSanta
    Problém s Term of Use vidím v tom, že na krabici se to nedočteš a poznáš to až při instalaci. A s přijetím rozbalené krabice mívají prodejci celkem často potíže. To myslím všeobecně, nejedná se jenom o Diablo III. K DIII mám spoustu jiných výhrad, jedna věc co mi vadí hodně a většinou se to ani neprobírá je odfkláknutá výbava. Když vidím monka jak běhá s mečem aby mu tento při úderech zmizel a pak se zase objevoval, tak přemýšlím, jestli mě má Blizzard za troubu. To by byl takový problém toto ošetřit tím, aby každá klasa měla svoje unikátní zbraně a hráč na svou postavu nevěšel všechno co může kvůli zvýšení statistik?
  • Modlete se k Veskoslavovi, má vždycky pravdu.

A tím vždycky myslím nikdy.
  • Nieco pre tunajsich haterov :-)

http://www.mmo-champion.com/threads/1146068-Diablo-3-gt-2-Reverse-Patch-Notes
  • Trol.diskuzni
    Hele, to s tím "přejitím ke konzolím" byla z jeho strany ironie, chápeme?
  • no hlavne ze v clanku je tuny kecu jo uz to neni co bejvalo, ale aby tam napsali, ze pokud chcete vyuzivat jejich battlent balance, musite mit HW autentikator nebo app do iphonu, ale v pripade ze si zulinkujete paypal, tak toto neni potreba a staci sms verifikace. je to nekde napsane ? neni. jenom tuny kecu o nicem.
  • S PS3kou si taky nemůžeš nic dělat a i s většinou jiných HW věcí. Kdybys četl EULY her, tak Diablo vážně není jediné, které nesmíš modifikovat ;)
  • Jj, souhlasim, dobre jsi v prvni vete popsal Diablo 3.
  • Protoze je to tak jednoduchy ze by me fakt nenapadlo ze to nekdo bude potrebovat rozebrat.
  • placate tady akorat samy ho*na., ale aby nekdo rozebral co je presne potreba k RMAH za autentikator a jak to fugnuje to ne. kkti. a s paypal je to taky jinak.
  • Mother_of_god
    Skákať a rozčulovať sa a trollovať môžeme donekonečna, ak zaškrknete Term of use, tak s tým už nič nenarobíme...
  • Diablo 3 ale nema single player...
  • Naprosto s tím souhlasím a proto taky o Diablo III nezavadím ani distanční tyčí. Jen bych chtěl poznamenat, že si nekupujeme programy. Kupujeme si pouze licence k jejich užívání. Tudíž s tím programem jde dělat jen to co je napsáno v EULE. Je to superšpatně, ale je to tak.
  • Diablo III je nebezpečný precedens. Není žádný omluvitelný důvod, proč by singleplayer neměl být komplet spustitelný z počítače někoho, kdo si ho koupil bez dalších zásahů producenta. Cheateři jsou mi naprosto ukradení, s programem, který jsem si koupil chci mít právo dělat co já uznám za vhodné.

Žádné modifikace? No to už můžu rovnou přejít ke konzolím...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit