Přejít na výpis diskuzí
Aukce Diabla III spuštěny, ban už zasáhl tisíce hráčů
13.6.2012 | Aleš Smutný
382 příspěvků
-
Viz O.o ... to je prostě kravina. To jako mám zabít nestvůru a vždycky si říct: "Hm, tak moment - měl jsem ji zabít? Neměla náhodou ona zabít mne? A co mi to vypadlo? Puška. Mám ji mít? Není to náhodou nějaká hodně dobrá puška? Neměl bych ji raději nahlásit??? Co když je to chyba a já exploiter????" To je prostě blbost. Když v té hře něco udělat jde a je to natolik banální, jako vylootování bedny, tak to prostě žádný exploit není, maximálně bug. Exploit může být, když zjistím, že když se po nalogování hned odloguju, a pak zase naloguju, mám tam postavičku dvakrát a můžu si z jedný dát do druhý peníze, nebo tak něco. Otevření truhly, která někde leží? Jako sorry, ale to fakt ne. Problém je, že prostě někde v Blizzardu nebo Biowaru dostal do rukou moc ... a neumí ji používat. Ono si řekneš, že jako co, v nejhorším přijdeš o hru, ale třeba v případě WoWu můžeš taky přijít o několik let piplané postavičky, to už sranda není. Zejména, když jsi ta léta platil poplatky...
-
Vsechny firmy jsou tovarny na penize, jde o pristup ke hracum a podani cele veci komunite
A k LoL, hrajes jej zdarma, funguje, nebanuji bez oznameni a je to MMO. Takze vuci D3 funguje lepe a pristup ke hracum je sakra lepsi. -
Mne ne. Pred casem me v bance presvedcovali, ze mam zbyte ne moc penez na uctu, at in estuji a koupim si podilove listy. Pani ma nepochybne za kazdou smlouvu nejaky bonus, ale prislo mi to jako dobry napad a souhlasil jsem. Je k tomu potreba podepsat dost dokumentu. Pani prekvapilo, ze jsem je zacal poctive studovat. Nektere dokumenty obsahovaly prohlaseni typu potvrzuji, ze jsem se seznamil s ... odkaz na dalsi rozsahly dokument. Zacal jsem studovat i tyto. Nektere ani neumela sehnat a musela obvolavat centralu (evidentne to nikdo jiny necte). Vse cemu jsem nerozumnel jsem si nechaval vysvetlit, coz obnaselo dalsi dotazy na centralu. Abych to zkratil, zhruba hodinu a pul po zaviraci dobe jsem podepsal co bylo treba. Pro pani to byl nepochybne tezce vydelany bonus. A pro zajimavost, ta stejne banka mi nevydava platebni karty, protoze jsem jim odmitl odsouhlasit a podepsat zmenu podminek.
-
Tak ja mam SC BW i SC2 rad a porad me bavi.
Ale po tyhle zkusenosti se celkem desim toho, ze si treba koupim datadisk a pak jednoho dne zniceho nic ban, ja nevim proc, a cely konto v prcicich :-(
Dost me to nahlodalo a kdyz jsem videl, jake jsou praktiky u D3, tak jsem ho s chuti vynechal, ikdyz jsem si ho chtel puvodne koupit a celkem jsem se na nej tesil. Takze u me tezce Blizzard ztraci body a cim dal vic se rozmyslim co (ne)koupit. -
Blabol. Nikde neni napsany na jakym lvlu muzes otevirat truhly, nikde nebylo napsany ze do te lokace nesmis a nikde neni napsany ze nesmis porad dokola otevirat truhlu co se respawnuje.
-
Je mi lito, ale to ze spojis reakci na A a vydavas ju jako odpoved na B neni past, ale demence. Zabavu a botovani jsem dohromady nepletl. Ja kolem sebe nekopu, umim totiz priznat ze nemusim mit pravdu. Nejsem typ RockStara a dalsich co argumentuji stylem "az vyrostes".
Botovani mi nevadi, je to podle me to samy jak kdybych brecel ze nekdo ma 16 hodin denne a ja muzu hrat jenom 4, nefer co.
Bavit se neni o cem s nekym kdo neumi nebo nechce cist, ze? -
Cheatovani se zabranit neda, ale pri boji proti cheaterum je dobre mit nejake paky. Blizzard ma hru vice pod kontrolou, teoreticky tak muze zajistovat vyssi kvalitu a z toho by teoreticky mohli tezit normalni hraci.
-
Tak odjakživa existují online hry... Ale ne odjakživa se mění single player hry na MSORPG hry jen z důvodu rýžování peněz z transakcí.
-
Vzdyt jsi nam dekoval za to, že od ted uz zadna hra nebude single player bez nutnosti byt online! Tak jaktoze tady ti to nevadi? Nebo tady je to v poradku ze to nema single, ackoliv je to vic "diabloidni"?
-
To Irwin: Pokud dostaneš ban za exploit bugu,který je při logickém uvažování jasný např. jsou daná pravidle že takovou a onou truhlu lze otevřít pouze na takém a onakém lvlu a ty tyto požadavky nesplňuješ přesto se ti chybou, která je zcela jistě na straně poskytovatele hry budeš potrestán s tím počítej..tak to prostě chodí ...jedna věc je náhodně "využít" takovou chybu a pak to nahlásit GM/Adminu atd. a využívat tento exploit pořád dokola..v prvním případě je to politováníhodné a pokud jsou GMka rozumný domluvíš se s nimi...v tom druhém je to jasné zneužítí....když někdo někde v životě necha kufr s prachama a ty ho vemeš jde taky o krádež a o nějaké "jeho" chybě tu vubec nemůže být řeč...
-
To se teda upřímně divim, že to Policie u nás řešila.
-
no ono to nemusi byt vubec zadny vir ale mate nainstalovanej program kterej blizzardi launcher milne detekuje jako cheat a uz vam ucet bez vysvetleni zablokujou a kdyz mate stesti a je vas takovejch vic mozna dostanete unban, ale taky je docela dost dobre mozny ze vas bude jen 5 a nikde se nedovolate pac proc vam ucet zablokovali za co to vam jak je videt nesdeli!!!
-
No jo, ale děcka nemají řidičák a v podzemním parkovišti se kola neparkují, tudíž se Tě to netýká.
-
Zajimave. No Blizzard je hodne tvrda a nekompromisni firma, coz moc nechapu, proc maji ty jejich tak velky uspech, vzlast za takovych podminek a po takovych zkusenostech...
-
Mozna by sis mel nekdy tu hromadu textu, kterou vetsina lidi (vcetne mne) pri instalaci jenom bezmyslenkovite odsouhlasi (Stejne nemam na vyber, pokud si chci zahrat, ze jo...?).
Ty nakupem hry zadny majetek nenabyvas. No jo, mozna krabicku a instalacni DVD, ale ty ti taky nikdo nebere. Muzes je mit klidne dal vystavene ve skrince, stejne ti k nicemu jinemu v pripade banu nebudou...
Ty si kupujes pouze licenci k hrani hry, ktera ti muze byt v podstate kdykoliv a z jakehokoliv duvodu odebrana. Ne ze by se mi to libilo, to vubec ne, ale takova je realita. Zkus si neco a jejich smecka pravniku ti to vysvetli mnohem detailneji, ale take mnohem tvrdeji... -
Jak si nenapsal že bot neni zábava...nejdřív píšeš že nechápeš v čem je bot špatný tudíš si "pro-bot" a že neni rozdíl jestli to vymlátíš ty nebo bot..tudíž v tom neděláš rozdíl čímž naznačuješ že vlastní hraní stavíš na úroveň botování...a když ti napíšu jestli ti bot příjde zábava na reakci od tebe že od hry zábavu očekáváš tak si najednou o botu a zábavě nic neřekl? no promiň ale teď my příjde, že kolem sebe kopeš jak malé děcko , které se chytlo do pasti...pokud je ti 13 tak to chápu máš s onlinovkami možná malé zkušenosti ale to co si napsal v úpvodu o botu je prostě kardinální nesmysl..rozdíl mezí tím že 8 hodin hraju já a 8 bot tudíž můžu expit, sbírat loot 16 hodin proti tomu že někdo hraje 8 hodin a bota nepoužije takže expí, lootuje jen 8 hodin je do očí bíjící..pokud ani tomuhle nerozumíš a oháníš se tu slovíčkařením tak se tu neni o čem bavit..
-
to je pravda 6 let stara hra a vypada lip jak soucasnej prodikt activision-blizzardu
-
Co to meleš? Bezmozek, když jsme podporovali to, aby byl potrestaný a nerozbili jsme mu jenom hubu?
-
Tak jsem pohledal po netu a na http://forum.starcraftcz.com/viewtopic.php?f=2&t=1707 probiraji to samy. Jsou tam i reakce od Blizzu. Opravdu "zabavny" :-/
-
no, naštěstí teda xichtknížka je opravdu věc, které se ani nedotknu, protože je plnej bezmozků-ty jsi ovidentně naprosto typický příklad
jo a jakékoliv hry, které nehodlám hrát po internetu při prvním spuštění blokuju ve firewallu, nemají vůbec žádnej důvod se někam připojovat, nezajímají mě žádné stupidní online statistiky, žádné stupidní achievementy a jiné kraviny pro malé americké děti a jejich zdejší klony(buď pozdraven i s věžkostavem), pokud taková hra přestane fungovat, řeším to patřičnou opravou, kterou naštěstí zvládají bez větších problémů dodávat skupiny bojovníků za správně fungující hry