Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Trolovi se už tolikrát napsaly argumenty. Mimoto si už tolikrát naběhl (Třeba jak se rozplýval nad Patch of Exile a přitom to je hra na principu Diablo III)
  • Veskoslav
    Nedostal za cheat, ale to, že nelegálně získal 10 000. Podvodem. To je něco naprosto rozdílného. Hackmap byl pouze prostředek pro získání 10 000 a to soud nezajímalo. Taky je nezajímá, zda oři loupeži použiješ páčidlo či sekeru. Zajímá je výsledek.

P.S. Rozsudek byl vynesen okresním soudem v Prostějově. Neodvolával se, rodiče mu odmítli dát další prachy:)
  • Prusvih je, ze Blizzard se s nikym nebavi. Uz i v SC2 se nekolika lidem stalo, ze byly zabanovani, aniz by vedeli proc a treba po 14 dnech jim ucet s "omluvou" odemkli, ale o co slo, jakykoliv dotaz...vsechno bez odpovedi, resp. predpripravena zprava a nazdar, bazar :-(

Tohle je jako humus jednani. Muzete mit v PC nejakyho vira, cokoliv a bez varovani ban a sbohem satecek. Tohle neni vymysl, ale realita.
  • Nez si to koupis, doporucuju vynatek z licencnich podminek, ktere mi dneska prisly na schvaleni: blizzard se NEZARUCUJE ze si hru budes moct zahrat kdy nebo kde budes chtit, ze tam nebudou vypadky, ze se budou odstranovat chyby, ani nezarucuje, ze klient ktery si od nich stahnes nebude zavirovany. Hezka politika.

Takze k tvoji otazce: D3 pojede tak dlouho jak oni budou chtit, a pokud se rozhodnou to zrusit, nemas zadne pravo na nahradu.
  • Tvoj kamarát dostal verejnoprospešné práce za cheat v Starcrafte?

Ty si asi videl právo a súdnictvo z vesmíru, však? Nemusíš si vymýšlať trápne báchorky na obhajobu Diabla 3...

a prosím ťa nevyťahuj tu trestné právo za porušenie nejakej trapnej EULI v Diable 3 a za hacky a goldy....

trestné je skôr to že Blizzard niekomu zhabe jeho majetok bez upozornenia, či dôkazov....ja by som vtom prípade šiel do obchodu a tú hru tam vrátil, že nefunguje, nech si to riešia s Blizzardom oni....
  • Bude dlouho funkční, roky, už jen proto, že je to všchno na battlenetu a funguje to stejně jako ve WoW.
    Ale roky taky budeš čekat na nějakou slevu, která za to bude stát.Stačí se podívat na Starcraft 2.
  • Neni zac, vyhra stylem "vyhral jsem" je vzdycky kvalitni a zaslouzena. *15*
  • RockStar
    Já už jsem mu to psal milionkrát, on i já víme o čem se bavíme:)
  • Jsem moc rad, zes napsal vsechny ty argumenty proc ma spatny nazor, a i za to "az vyrostes, tak pochopis ze ja mam pravdu". *7*
  • RockStar
    Díky! Takový jako jsi ty si dávám k snídani :P
  • Jooo, tak zrovna hry od Blizzardu, tam se ti lehce muze stat, ze jeste za 10 let to bude stat 1399Kc :)
  • RockStar
    :)))) Ty meleš furt dokola to samé:) Měl by ses přihlásit do mojí FB skupiny "Singleplayer hry zásadně s vypnutým internetem" jelikož takové jako jsi ty my potřebujeme. Srdcař schopný se bít do posledního dechu, do posledního vzlyku protivníka... Neúnavný a neúprosný bojovník za svůj názor (podotýkám špatný názor). Až ty kamaráde vyrosteš a zapneš mozek tak se stane něco neuvěřitelného, pochopíš jakej jsi trouba:)
  • Myslim ze na slevu budes cekat hodne dlouho.
  • Gratuluji, vyhravas diskuzi. Na neprustrelny argument "mam vesteckou kouli" uz nemam odpoved. *1*
  • Na DIII se těším, ale ne za současnou cenu. Počkám si na slevu. Nechci a nebudu hrát multiplayer, zajímá mě jen SP. Je mi tedy vlastně jedno, zda někdo dostane ban či ne, já to nebudu :)

Ale začíná ve mě hlodat jiná věc: tuší někdo, jak dlouho bude DIII vlastně funkční (když je to kromě textur a zvuků vlastně onlineovka? Abych si ji za rok/dva nekoupil a najednou konec legrace, game over (viz APB před reinkarnací). To se raději na celé Ďáblo zvysoka vy****. *7*
  • Nesmysly meles ted ty, nikdy jsem nepsal ze je bot zabava, ale to je jedno.
  • RockStar
    Ach jo:((( Myslíš si, že když budeš hrát nějakou střílečku, budeš v ní nejlepší i když pro to nic neuděláš? Musíš jí hrát jak divej, musíš u toho myslet a věnovat tomu spoustu času. Abys byl v té hře dobrej. To samý je se sportem, taky chceš hrát na olympiádě? Tak tomu obětuj naprosto všechno.

Kvůli takovým jako jsi ty jsou hry špatné. Chceš všechno, ale nic nejsi ochotnej pro to udělat! Vůbec nic. Ani hrát jí nechceš podle toho co píšeš. Nejlepší by bylo kdyby si jenom lootoval jednu truhlu dokola.
  • Veskoslav
    Šířit poselství? To povětšinou dělají sekty........ *11* A budeš to šířit i u Ubisoftu, Valve (poslední CS si bez netu nezahraješ), EA a dalších? Nemluv zcesty zase:)
  • Když slyším slovo DOOM, hned se mi vybaví IDDQD a IDKFA...
  • Trol.diskuzni
    A už se tady zjevil PR managér Blizzu (nebo rovnou Activisionu?) Veškoslav, naprosto nekriticky obhajující cokoliv, co si Blizzard usmyslí, a rovněž naprosto neochvějným způsobem bez okolků kritizující až napadající kohokoliv, kdo si jen pomyslí na něco, co by se neshodovalo s jeho pravdivým názorem! Dámy a pánové, marketingová kampaň za správnou budoucnost herního průmyslu v ráži online mánie právě začíná!!! *14*

Mimochodem, tvůj jediný argument "vždyť sis to nekoupil, tak co meleš" je fakt vtipný - proč bych si měl kupovat hru, která je evidentně špatná už jen z principu svého fungování? Spíš bys měl být rád, že jsem si ji nekoupil a ještě k tomu šířím poselství o tom, že hrát singleplayer s nutností nonstop online připojení je svinstvo! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší