Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Základové pláty pro podzemní parkoviště?:-D

P.S: Málem se blízklo na lepší časy. Jejdásek napsal fat dobrý příspěvk, měl ode mě plus, ale pak zase napsal to, co píše obvykle a jsme v normálu. Taková zvláštní anomálie.
  • Tak použij místní diskuzi pro projekt. *4*
  • RockStar
    :) Já se nikdy nehádal s Veskoslavem:) Mně jen prostě vadí, že lidé nepřemýšlejí. Co vadí, spíš je mi z toho smutno. Jen jsem chtěl, aby jsi uvědomili o čem vůbec mluví. Dyť oni jsou úplně mimo:) To je celé.
  • Veskoslav
    Znáš něco jako speedhack či killhack? Jednu dobu strašně oblíbený ve WoW:)Věřm, že podobné hračky se objeví i zde. A v té hospodě by Tě za to zmlátili. A kdyby jsi tohle třeba udělal na nějakou turnaji, nechtěj vedět, co by se stalo:)Zmlácení by bylo to nejmenší:)
  • Vrook
    Achjo, rudá špína z idnes.
  • Nevim, ale myslim ze zrovna v tomhle zadny opravdovy tresty nebudou. To je jak kdybych mel jit sedet do vezeni za to, ze v hospode pri kartach o penize nacpu eso do rukavu.
    Hlavne dalsi vec, v D3 nejsou zadny "cheaty". Nekdo muze tak maximalne botovat, ale jakej je v tom rozdil jestli to vymlati sam, nebo mu to vymlati bot. (Krom faktu, ze je to zakazany) Pujdem do nake automobilky a budem je zalovat, ze to za ne vyrabi stroje a ne oni rukama? Tohle neni zakazany, ale je to stejna logika.
    Dalsi vec - exploit. Chyba Blizzardu, spatne nastaveny drop, nebo na neco zapomeli. Fakt by mel byt zabanovanej nekdo kdo sel a "Je hele truhla, vyberu ju"... A druhej den "prominte, ale truhla mela drop na 0,826%, bohuzel mela 0,924%, asi vas budeme muset zabanovat za podvod"...

e: ono hlavne podle me je nelegalni cela ta jejich aukce. Muze ti nekdo prodat neco imaginarniho, neco co ani neni tvoje, neco co prestane ze dne na den existovat? A co dva roky zaruka?
    Uz prodavani her, ktery nejdou vratit protoze "uz jsi klic pouzil" neni zrovna koser.
  • Veskoslav
    Nejde, dělám projekt do práce:(
  • Veskoslav
    P.S: Hraji ještě DarkSpore (podobná systém jako Diablo III) a tam banují taky jako šílení. S tím rozdílem že tam nejsou žádné aukce, ale když prochází hráč a zabíjí všechno na jedno zabití, tak se na mě nezlobte, ale jeho IQ je kolem bodu mrazu. To je opravdu nenápadné. Nebo takový War of the Immortals. Zkuste si pozjišťovat kolik lidí tam bylo už za hackování zabanováno. A nikdo se s nimi nebavil, že do toho vrazili třeba 10 000. Měli hack na rychlost, sbohem a můžeš si v tom lepším založit nový účet, v tom horší dožiotní zákaz hraní her daného výrobce.
  • Veskoslav, RockStar, už jsme tu snad všichni ne? Tak hoši diskutovat, potřebuju něco na čtení k večeři. Teďka pojedu dom z práce a jak dojdu dom, tak tu chcu vidět 100+ nových příspěvků. *1*
  • Veskoslav
    Která firma není na peníze? To někdo dělá zadarmo? I ten tvůj pitomý League of Legends je továra na prachy. (beru podle tvého Avatara)
  • Veskoslav
    Tak opět útočí trol a jeho banda (většina z nich ani Diablo III nezapla a ani ho nevlastní). Ale jaksi jim nedošlo, že když už někdo podvádí a dokáže na tom vydělat, tak je myslím trest za zabanování mnohem menší trest než kdyby jim Blizzard například dokázal, že prodávali předměty, které získali pomocí cheatů. Ono se tomu říká v trestním právu podvod za účelem obohacení. A za to můžou padat i nepodmíněné tresty. A to si myslím, že prkotina se zablokovaných účtem je nic proti 6 měsícům ve vězení například. Ale jak tu čtu oblíbené hatery, tak lí a ošklivý Blizzard buzeruje slušné hráče.....Ale co bych chtěl od trola a jeho squadry. Mozek a jeho užití je v tomto případě asi nadlidský úkol.
  • jdu si to hned pustit :-D
  • Pochopíš někdy, že existujou i jiný lidi? To je dneska už fakt jenom možnost mít extrémní názor? To už se můžou všechny recenze rovnou omezit na "palec nahoru" a "palec dolu".
  • uz nehul jakejch poplatcich? u diabla se zadny neplatej
  • ja myslim ze to jde jen tak ze se dva hraci potkaji ve hre daji trade a vymeni si treba 1M goldu za sedivej mecik... tak treba tak se daj predat zakoupeny goldy
  • Já to furt uplne nechápu nějaký ty stížnosti na RMAH.
    Dneska je prostě normální platit za virtuální předmět ve hrách, stačí se podívat na jakoukoliv browserovku nebo hru na sociální síti ale třeba i na nějaký DLC ke hrám (ME2 a bonus kostýmy, DA2 a item packy...)

Žádný RPG který se bude dát hrát online se tomuhle nevyhne, vždyt už ted je general chat zaspamovanej nabidkama nakoupeni ingame zlata (za dost šílený částky) neoficiální cestou. Pokud by Blizzard RMAH nevytvořil, předměty by se prodávali stejně, akorát by člověk neměl jistotu, že ho někdo neošmelí a taky Blizzard by z toho nic neměl.
    Mně to prostě přijde pochopitelný, že když se bude obchodovat s itemama v jejich hře tak to chtěj mít všechno centralizovaný a pod svojí kompletní kontrolou. A taky má za všechno plnou zodpovědnost.

Samozřejmě o tom nakolik tohle "ničí" herní průmysl, jestli Blizzard celou hru přizpůsobil tomu, aby pro hráče byl nákup za reálné peníze alespon trochu atraktivní atd., o tom se dá diskutovat donekonečna. Ale jádro toho problému neni přímo ta aukce, to už je jen logický vyusteni toho jak dneska hraní (bohuzel) funguje.
  • Alex81
    Moje poslední reakce na téma RMAH. Samí hráči chtějí nakupovat herní předměty za reálné peníze, je to vidět na těch stovkách webu, kde se prodává do mnoha her: goldy, předměty, sety, runová slova, power leveling etc. Pokud by to hráči nechtěli nenakupovali by tam a oni by zkrachovali. Tedy proč jim to nedat přímo do hry a bezpečně. Osobně AH nepoužívám, nevadí mi pomalejší postup hrou.
  • Jo to je hitovka *1*
  • RockStar
    Ach jo:(( Je mi z Vás smutno, zapínáte někdy mozek??

BAN DOSTALI POUZE TI CO PODVÁDĚLI!!!

Chápete tu větu? Většiny z nás se to přece vůbec netýká, nikdo z Vás BAN jen tak nedostane. Podvádíš?? Tak nazdar, taky bych se s nikým nesral. Opět zase v článku trochu ovlivňující věta, že jsme si v Doomovi taky dali nějaký ten cheat, ale kolik nám v té době bylo? Používá snad někdo v dnešní době cheaty? Já ne, nechci si kazit požitek ze hry. Samozřejmě někde si chcete někde něco vyzkoušet, tam cheat použít můžete, ale tam je to dovoleno zde není, tak se s tím srovnejte.

Já jsem slušný člověk, na tý hře NECHCI VYDĚLÁVAT, tak nemusím podvádět. Proč Vám proboha vadí někdo, kdo podvádí?? Proč Vám vadí někdo, kdo si chce nacheatovat nějaké itemy a ty za reálné (!!!) peníze prodávat. Jste padlí na hlavu??

Ačkoliv Blizzard nemám poslední dobou v lásce, musím se ho zastat. Má peníze z každého prodaného itemu, proč by mu tedy vadilo, kdyby někdo prodával itemy jak běžícím páse? NO NIJAK!! Přece by takhle měl více peněz. Chápete to? Už to vidíte? On jen chce zamezit podvodům toť vše.
  • Vazne nepochopim,proc maji nekteri jedinci potrebu tahat politiku na herni web *1* .Na nadavani na politiku a jeji reprezentanty tu jsou jine stranky *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší