Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Meleš nesmysli...zábava je teda pustit bota a hru vubec nehrát? O čem se tu vůbec bavíme? Hrál si někdy onlinovku? Jednoduše tím že si pustíš bota získáváš bez hraní!! exp,loot,itemy atd. to bylo,je a bude vždycky zakázáno...
  • Ja od hry ocekavam zabavu, ne ze pro nu budu muset pracovat. *3*
  • A co clovek co u toho muze prosedet 16 hodin? Jakej je pak v tom rozdil?
  • Trol.diskuzni
    Ach, už mi tvé osočování z demence tak chybělo... *14*
  • RockStar
    Staré pořekadlo pravý: "Bez práce nejsou koláče". Z toho už by mohlo dojít, jaký je v tom rozdíl.
  • že těch 8hodin za tebe maká bot a ne ty? tudiž normální hráč odehraje 8 hodin a jde spát např. ale ty odehraješ 8 a dalších 8 bot = 16hodin...
  • Mno, povez mi. Jakej je rozdil mezi tim, jestli pustim na 8h bota, nebo jestli u toho sedim 8h ja?
  • Jakej je rozdíl mezi tím jestli to vymlátíš ty nebo bot? Děláš si srandu doufám? Bež si lehnout na 8 hodin pusť si bota a možná ti to ráno dojde...
  • A moje otazka znela, jak poznam, ze jsem exploitnul bugnutou bednu, ktera mela 0,9 misto 0,8 drop.
  • RockStar
    Ani ty exploity bys neměl využívat... Abych pravdu řekl, už hraju mnoho let a nikdy jsem na nic takového nenarazil, sám se potom divím na co lidé nepřijdou. Nechápu kde berou ten čas na hledání takovýchto věcí. Nikdy by mě nenapadlo skákat někam na hradby a čekat až propadnu texturou pod město. Příkladů je spousta. Mnoho lidí se asi hodně nudí.
  • RockStar
    Btw. tvůj příklad z automobilkou je zcela mimo. Tam tě vemou na jinou práci než dělají ty stroje. A pokud by za tebe někdo, nebo něco dělalo ,práci tak by se to nikomu nelíbilo tomu věř. Proč by tě tam potom měli? Proč by ti měli dávat peníze? Takže je velkej rozdíl jestli si to vymlacuješ sám nebo to za tebe dělá bot:)
  • Veskoslav
    To je jako se ptát kterou barvu máš rád a pak se divíš, když ti místo modré a červené řekne růžovou......Demence non plus ultra.
  • Nevidim, ze bych nekde psal ze rozhoduju. Je to reakce na bububu blue post, ze budou banovat za vsehcny exploity atd.
  • Pravda, tak to je poprvy co o tom slysim.
  • Veskoslav
    Spolužák dostal 300 hodin prospěšných prací, když mu dokázali, že na turnaji v Sc II, který vyhrál oboatil výhrou 10 000 podvodem:) (Snad jediný turnaj, kde nebyl stream zápasů online....)

Killhack přišel do WoW po 2. datadisku. Aspoň co vím od známých, co tam hráli. Že enaběhl šaman náházel totemy a už jel. Paladina s 6k HP na jednu ránu ani nemrknul:-D
  • RockStar
    Nejsi ty ten kdo v Blizzu rozhoduje o tom kdo dostane ban? Proboha... To jsou mi teorie:) Kde jsi na to přišel prosím tě?
  • Sorry, ale teď si řekl naprostou ptákovinu. O D3 se dost dlouho vím že bude online - když něco kupuješ, tak nevíš jestli to má vady. Kdyby D3 bylo nejřív offline a pak najednou pouze online tak určitě by to šlo reklamovat.
    Vadí -> nehraj je hodně dobrý důvod. Když vím že je to takové a takové a nelíbí se mi to, tak si to NEKOUPÍM a NESTĚŽUJU si.
  • nevidim problém :-D
  • Jo, sry, speedhack me nenapadl. A o killhacku nevim ze by existoval, behani je client side, zabijeni myslim neni.
    V hospode by te maximalne tak zmlatili a na turnaji mozna taky, ale jeste jsem nikdy neslysel o nekom kdo by sel sedet za podvadeni v kartach.

Nicmene by Blizzard stejne nedokazal, ze jsem ziskal item diky speedhacku, nebo cemukoliv jinymu. Ten item je ciste RNG a mohl by padnout kdykoliv jindy, i kdybych hack nemel atd.
  • A šak né ty vs Veskoslav. Je tu dost jiných vhodných kandidátů pro rapbattle. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší