Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gert
    Za to prostě musel jít palec nahoru. *1*
  • no jak myslis, bez nephalem valor zase tolik goldu nepada a moc nechapu jak by ten skript mel fungovat nikdy nevis kde na nejaky elite narazis
  • remm
    inferno equip by si za realne peniaze kupit nemal..aspon to sluboval Blizzard..
  • nejde o bezceny itemy tam by bylo slozitejsi je sbirat a vyhazovat, jde o farmeni goldu at uz pujdou prodat za realne penize rovnou ci za ne v aukci koupis dobre prodejnej rare item *3*
  • to je ale blábol... pořádný itemy padaji jen z elite a champion bossu a na ty rozhodne zadnej skript neuděláš
  • Kdyz je nepoucil zatezovy betatest pochybuju ze je poucil launch, ale akcionari uz chtej videt ten tok bezpracnejch penez...
  • promin, ale pises, ze neni potreba a v zapeti napises, ze je to stejne kdyz jsi v Diablu vymenoval itemy a ze tim padem je potreba, abys mel za co utracet penize...
  • Můj, typ je, že to fungovat nebude.

V D2, odkud pro to načerpal Blizz zdravé sebevědomí, bylo na věcech založené. Jasně dané itemy, malé rozmezí náhodných statistik, unikátní vlastnosti na postavení buildu, daná šance na drop, to znamenalo, chci tohle a tohle a buď farmím, rvu se u každého dropu nebo mám dobrého kamaráda a potom pro ty co na to nemaj samozřejmě jdu na net a koupím to na černém trhu.

D3, primární statistika, vedlejší a ještě něco, má ta modrá věc, super. Hmm, rare, 6 statistik, mec s inteligenci, hmm, mnamka. Použitelné věci se asi na to hell nedočkám, tak aukce a za pár zlatých si koupím to nej co najdu. Ale proč bych to dělal, na hell je to tak obtížné, že padá zábava v kosení mobů a hlavně honba za věcma. Prakticky se na nic netěším, jen se divím co za stupidní statistiky ta věc dostane. O založení buildu na nějakém itemu? K smíchu, maximum skillů jde na přežití, a jeden dva, aby taky něco lehlo, jak na tom chcete postavit, neobvyklý build?

Takže, drahý Blizzarde, kašli na aukci a začni přidávat pořádné itemy, a to sakra rychle. D2 o ničem jiném nebylo a stačilo to dlouhých 12 let. D3 jsi vylepšil a citím, že mu to nevydrží ani měsíc.
  • To se pomejou tvurci skriptu je easy naprogramovat skript co bude nahodne klikat po obrazovce on uz se do nakyho moba trefi a muzete vydelavat zlataky bez prace *1*
  • Musim s tebou souhlasit...ale asi je zbytecny predjimat co se stane. Uvidime jak se s tim v Bizzardu poperou a hlavne jaky opatreni udelaji pred tim nez se to ostartuje. Mysli, ze uz ten launch je trochu poucil.
  • Ahoj,
    Hraju na inferno asi tak 6hodin porad valcim v prvnim aktu ale nemam pocit ze je obtiznost prestrelena spis jen lidi placou protoze to je najednou vazne hc.
    Ohledne AH je otazka zda je potreba... neni podle me neni protoze v diablu dve jsi itemy taky vymenoval s prateli a nebo podvadeli pomoci editoru kdo to nedelal tak to dela dodnes. takze ah je cesta jak konecne utratit penize (stejne byli vzdy na ho...)

(btw v prvnim actu jsem porad kvuli kolegovi snazime se ject coop takze mame min casu kombinace monk mage je naprosto dostacujici a v solu kdyz farmim goldy itemy tak to je taky naprosto hratelne.)
  • nevim nakupovat za ingame penize mi neprijde jako nic, kvuli cemu by sis nemel hru kupovat, je to spis takovej smennej obchod :-) nepsal jsem o RMAH, vzdyt ten jeste ani nefunguje
  • Bohati noobove? Ale no tak :D
  • Prvni akt inferna je jeste docela v pohode. Druhej akt se ale uz fakt neda. Monstra te davat na jednu ranu budou ale od toho je to inferno ne?
  • Tak asi je logicky ze vybavu se kterou muzes projit inferno nenafarmis za den a obtiznost je opravdu hodne vysoka ale s tou nutnosti je to dost diskutabilni. Neni nutnost na aukci nakupovat ale kdyz nejakej ten sestak uz vydelas tak je to lepsi nez na tech zlatacich sedet a efektivnejsi nez kraftit.
  • Keyz
    Co jsem četl,tak ale ani to farmení moc nejde na inferno.Když tě tam monstrum dá na 1 ránu?!
  • díky za ušetřený peníze :-( a já si to diablo tak cghtěl koupit *11*
  • Aukce za virtuální peníze - no proč ne? i WoW to bylo, ale nesmí se z toho brát velký příklad, protože WoW je "trošku" jiná hra než Diablo, ve kterém by neměl být hráč závislý na ekonomice aukce.
    Aukce za reálné peníze - opět si přijdou na své farmeři z východu nebo bohatí noobové. A upřímně nevěřím že si Blizzard tu a tam neodsekne trošku z výdělku pro sebe. Pokud dokázal "nečekaný" zájem o to hrát Diablo III strhnout servery Blizzardu hned první týden tak co potom transakce tohoto typu + nestoprocentní bezpečnost účtu na Battle.net.
    Opět připomínám tohle je čistě můj názor, nikomu ho nevnucuju.
    Váš L.S. *5*
  • Pokud nemáš hodně vělkej luck na dropy nebo nechceš strávit desítky hodin farmenim, tak je aukce absolutní nutnost na vyšší obtížnosti.
  • Keyz
    Ale je to nutnost?V článku se píše o divné obtížnosti na inferno a nutnosti nakupovat předměty .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit