Přejít na výpis diskuzí
Aukce za reálné peníze přijdou do Diabla III za dva týdny
31.5.2012 | Aleš Smutný
288 příspěvků
-
Tak konečně jsem "podlehl" nátlaku okolí a Diablo III je spuštěno, jsem ve 3. aktu na normal za Witch Doktora a líbí se mi to. Je to, ale i není Diablo. Chvílemi si opět připadám jako ten 12ti letý, co projíždí Diablo II na hell s kamarádáma, chvílema si zase připadám, že hraji jinou hru. Prostě to je i není Diablo. Některé věci jsou lepší, jiné "horší" či jsem si na ně ještě nezvykl. Aukce přivítám jedině tehdy, až najdu luxusní předmět, co pak prodám Do té doby mi aukce přijdou jako zajímavý doplněk hry. A po pravdě raději počkat měsíc, aby se nestalo, že předmět se "ztratí" a peníze nepřijdou než to mít hned a nedodělané. Osobní názor je prostě ten, že udělat aukční síň v reálném čase a pro tolik hráčů, to ještě nikdy žádná hra nenabídla. Objemem to bude nejspíš jedna z největších "aukčních síní". Kam se hrabe takový ebay:) Takže já zatím hraji, až budu mít nějaký luxusní předmět, budu rád za aukci, do té doby nechť peklo vládne a Diablo nežije.
-
V ČR to samozřejmě jde. Jaky ucetnictvi? Transakce mezi 2 hracema se u vas v Kocourkove musej uctovat? Proste neco vystavis, nekdo to koupi - Dojde ti na paypal ucet castka snizena o poplatky. Dnes je internet a jeho sluzby pro vetsinu lidi opravdu jeste jedna velka neznama...
-
Na goldy žádný NV buff nepotřebuješ, stačí ti equip na gold find *7*
-
Ok, pak napis jak ti to jde ve druhem aktu. Podle me zmenis nazor.
-
Táhni zpátky na východ tam, odkud jsi přišel *11*
-
Takhle to vsem natrit to neni jen tak. Ty asi musis bejt tezkej frajer to je poznat.
-
No jedine veci ktere stoji za to kupovat jsou ty z inferna. Pokud by nemohly jit do aukce, nema cenu tu aukci vubec delat.
-
No inferno je brutal a bez poradnych predmetu tam proste nemas sanci. A i kdyz budes treba tyden jenom farmit, stejne nesezenes tak dobre veci jako se daji najit v aukci. Ale zase ti padaji veci pro jine, takze neco prodas neco koupis a nakonec jsi rad za to ze tam ta aukce je.
Btw. ja mam na infernu wizarda, ktery to ma o neco jednodussi. Treba barbari nadavaji, ze aby prosli druhy akt, potrebuji itemy z vyssich aktu ;-) -
Pak to může dopadnout takto:
http://www.youtube.com/watch?v=GsqUZkmO-zk -
Kazdy kto kupil tuto hru je reetard.
Dobrovolne si necha za tazke peniaze sraat na hlavu, dva tyzdne po spusteni a do hry sa stale neda poriadne bez problemovo pripojit, niekedy to ani vobec nejde.
Smejem sa vam, blizz fanatics.
6 (ci kolko) rokov vo vyvoji a ani si to nemozete zapnut. -
S nalogováním do hry. Viz článek.
Aukce mi je fakt ukradená.
Přitom ta hra samotná je fakt super. Ta služba už začíná bejt ovšem poněkud na pěst. -
Fungovat to nebude.Vystavíš předmět-error 37 koupíš předmět-error37 atd atd. :DDD
-
Ach jo. Na třetí Diablo jsem se dost těšil (přece jen dvojka patří mezi jednu z mých nejoblíbenějších her), ale když vidím ten brajgl, co kolem něj Blizzard dělá, tak je mi smutno. Ve finále jsem rád, že jsem si hru zatím nekoupil a nejspíš ještě dlouho potrvá než si ji koupím. Jde vidět, že model neustálého připojení k netu i v singlu je prostě špatný, a když správu serverů nezvládá moloch jako je Blizzard, tak to snad nemůže fungovat nikde (a doufám že ani nebude). Nechci se řadit mezi hatery Blizzu (jejich hry zbožňuju), ale takový přístup je jeden velký fail. Jak jsem už psal, nechci na nikoho nadávat, ale z toho, že mě odradili od koupě jedné z mých nejočekávanějších her, je mi prostě smutno *9*
-
poplatok pre blizzard bude €(rror) .37 :)
-
Nevidím to moc růžově, když už teď se dá v pohodě nakupovat za herní měnu.
-
Navíc už teď běží aukce za herní měnu, kde jsou tři tuny itemů.
-
já bych řekl že to chvilku potrvá než hodinu :-) (nejdřív přece musí přijít děti ze škol)
-
Zdimam, zdimas, zdimeme az vsechny oskubeme, takove je heslo nase v blizzrdu je ze zlata i ovesna kase :-)))
D3 = fail roku -
Jaký problémy?
-
rofl co to meleš?