Přejít na výpis diskuzí
Aukce za reálné peníze přijdou do Diabla III za dva týdny
31.5.2012 | Aleš Smutný
288 příspěvků
-
Tak asi mám vážně štěstí no, budu muset někomu poděkovat. Jo Blizzard si tím zavařil, 6 miliónů hráčů je šílené číslo. Ale mohli se lépe připravit.
-
Nevim, mně to šlo víc jak tejden pokaždý a včera jsem si šel během údržby udělat večeři a za půl hoďky to šlo. No big deal..
-
Musím bohužel potvrdit, že včera večír to byl zrovna p*ůser. Furt error a když už hra, tak to za chvíli padlo...nebo teda mně. Brácha hrál například celkem v poho. Od cca 22.30 sem už ale hrál. Je to náhoda no a sytý hladovému nevěří.;) Na blizz fórum to zas včera vřelo....na žádným fóru jsem neviděl tak rychle přibejvat příspěvky:D Někdo to tam počítal a myslim, že to vyšlo jeden příspěvek na necelý 3 vteřiny.:D
-
stejne jako ty :(
-
blizz si bere 1€ z prodaneho! predmetu a bud ty penize utratis, nebo si je posles na ucet tam si pak paypal strhava tech par % a pri neprodani predmetu nic neplatis omezeny je jen pocet najednou vystavenych predmetu
-
Mně by bohatě stačilo, kdyby během pádu serverů alespoň dali na fórum nějaké info o tom, co se děje a jestli nějak pokročili. Stačilo by pár řádků, to vždycky částečně komunity uklidní, protože je vidět zájem. Ale ne věty "We are currently working on...bla bla...", ty nikoho nezajímají.
-
A jak víš, že to US a Asie nemá?
-
Koukám tady je to samej chytrolín, ale co je pravda, tak s přihlášením, aukcema, vysokou latency atd. Byl, Je a Bude problém... Až do doby, kdy někdo z Blizzardu nevezme kreditku a nepůjde do datartu nakoupit nový mašiny. Už mě leze krkem, když kliknu do myši a to jak můj mega giga palcátovej úder rozdrtí 129 trolů na maděru ani neuvidím, protože to zrovna zalagovalo jako pr***... Po tom co sem se včera na server dostal mě na druhou stranu potěšilo, že latence už je kolem 60 ms, ale myslel jsem, že to kluci z B. pořešej trošku sofistikovanějš nežli tím, že zavedou limit hráčů.
PS: US a Asijský servery tenhle problém nemaj... Že by nám Béčko s**** na hlavu? -
ale stejne si tam musel napsat tu provokaci "nejsem si jistej co bych delal na slovenskem servru". jinymi slovy "slovenske servry nestoji za nic" proste si si neodpustil tu poznamku *1*
-
Jakej fanboy, co to meleš? Včera mě to vykoplo ze hry po páté hodině a přihlásit se mi podařilo až kolem půl 11 a soudě dle tisíců příspěvků od lidí na ofic. fóru, nebyl jsem jediný. Normálně fungovaly snad jen US (překvapivě) a Asia servery. A tu minulou neděli to bylo naprosto stejné, půl dne servery vůbec nešly. A jestli s tímhle chtějí rozjet aukci za reálné prachy, no tak to potěš koště.
-
Jaký bitchin? Za tu hru jsem zaplatil a chci ji hrát, kdy chci já, a ne, když se zrovna Blizzardu nehroutí servery. Když neumějí zajistit 24/7 provoz, tak ať nedělají on-line singleplayer...
Vůbec nezáleží na tom, jestli je to jen půlhodinka za týden, když zrovna v té půlhodince máš chuť a čas hrát... -
Něco jako pro USA zbytek světa.
-
Tohle bys tady mohl vysvětlovat do nekonečna. Konkrétně v Čechách a na Slovensku lidem všeobecnej přehled dost chybí, pro většinu je to prostě jenom banda asiatů a nějaký fleky na mapě.
-
Nejsem si jistej co bych delal na slovenskem serveru ale cim si jistej jsem je to ze to ze se nekdo nekde chova jako ubozak a primitiv prece neznamena ze se tak musim chovat sam.
-
Vím, že se budu opakovat, ale v mém okolí má Diablo III přesně 17 lidí. Error na přihlášení mělo 7 lidí první den přihlášení. Od té doby ani jeden. Zbylých 10 lidí hraje +- o týden později a já skoro o 3 týdny později, ale nikdo se nesetkal s error hláškou. Máš vlastní zkušenost nebo jenom "papuškuješ"? Jenom mě to zajímá, neber to jako napadení tvého příspěvku.
-
Pouzivani aukce neni nutnost, ne? Nemusis tam utratit ani korunu ...
-
Trochu si pleteš Čínu a Koreu. V Koreji jsou herní blázní, farmáři jsou v Číně. V Severní Korei na to zase nemají pc:-D
P.S: Navíc věci z Asijských trhů si koupíš jenom na Asijském trhu, takže farmí "sami" pro sebe. -
Tak nejvíce tu hajtoval trol a ten to ani nehrál, takže to vidím takto. Ale větřím, že spousta lidí může mít ten problém a hry za 1299 to vidím jako zásadní problém. Uvidíme, jak to pojede dál, Když mi nešlo Sc II dva dny, tak jsem jako omluvu dostal klíč do WoW na 30 dní. Sice jsem to nevyužil, ale aspoň něco že. Spíše by se hodil klíč do té jejich připravované MMO:-D
-
Konecne si vydychnu vsetci korejsky otroci ktory museli hrat diablo.
-
Já právě hraju přes tejden naprosto bez problémů, kromě včerejší půlhodinky. Ale moc to tady nezmiňuj, jinak budeš zaslepenej fanboy, kterýmu Blizzard vymyl mozek.
Ale srsly.. zajímalo by mě, jestli maj lidi problémy vážně tak velký, že se nemůžou připojit třeba celý dny, nebo je to jenom bitchin kvůli půlhodince za tejden. Protože jak říkám, já zatim žádný problémy neměl.