Přejít na výpis diskuzí
Aukce za reálné peníze přijdou do Diabla III za dva týdny
31.5.2012 | Aleš Smutný
288 příspěvků
-
Ja mam nahrano 110 hodin momentalne a legendary itemu uz mi padlo vseho vsudy 5. A to vcera se mi stalo, ze mi padli dva 10 minut od sebe. At do me uhodi blesk jestli si ted vymyslim :) Na infernu mi pak padnul jeste jeden... Takze 3/5 legendary itemu mi padli na infernu. Jinak abych pravdu rekl, pokud to neni ring nebo amulet, 90% tech legendary itemu stoji za prd a na ty nejlepsi rare proste nemaj ani z daleko. Proto se vic raduju, kdyz mi padne nejakej fakt dobrej rare item, nez legendary, kterej se sice tvari fakt pekne, ale ve vysledku ho na aukci prodas za 30k :)
-
ja už si to nepamatuju ale diablo 2 bylo stejne kratke jako tohle? myslím že ne. ty poslední dva akty byly vyložene odflaknute
-
Takovy filtr tam je proste ve statech vyber Has Socket
-
Hry v Evropě mají obecně horší podporu a to i přesto, že jsou obecně dražší než hry vydávané v USA. Holt, Evropa má smůlu... *7*
-
Ačkoli je jedno co napíšu protože Tě to nebude zajímat a okamžitě zaujmeš opačnou stranu:
Hry se dají dělat i jiným způsobem a vydělávat na tom peníze. I Blizzard býval jiný. Nebo snad myslíš že se v devadesátých letech jen tak rozhodli "Budem dělat hry a vyděláme miliardy" ... ne dělali hry protože je bavilo hrát hry a chtěli je dělat, tak jako začíná většina studií. Ale v určitou chvíli to přeroste ve fakt, že se myšlenka zisku dostane nad samotnou podstatu a kvalitu hry, protože už na tom nezáleží.
A poznat hry, které byli vytvořeny primárně za účelem zisku, než za účelem zábavy není až takový problém. Proto jsou teď nezávislé hry tak výrazné, protože v mainstreamu to začíná být nesnesitelné. -
Nechci se nikoho dotknout, ale každý kdo si kupuje hry hned po vydání, by se měl vážně zamyslet. Nebo když už si teda tu hru koupí ihned po vydání, neměl by si stěžovat, protože prostě žádná hra nevychází hotová a to ani ty nejočekávanější tituly.
Já vím, počkat pár měsíců je občas těžké, ale podle mě se to prostě vyplatí. -
Táák.
-
Vzdy zasnu,kdyz se nekdo vytasi s odpovedi ala "kazde spolecnosti jde prece o penize ".To je snad jasne,ze to nedelaji pro krasne oci hracu.
Jde ale o to,jakym zpusobem to delaji a jestli si svych zakazniku vazi vice,nez jen jejich penezenek.
A nevim jestli to je diky spojeni s Activisionem,nebo diky velkym ziskum z WoW,ale Blizz se posledni dobou snazi rejzovat uplne vsude.
Nemluve o tom,ze jejich hry uz taky nejsou to co byvaly.Porad si sice drzi urcitou kvalitu,ale na jejich drivejsi hry se to nechyta.
Ale chapu,ze spousta jejich skalnich fanousku si tohle proste nepripusti. *3* -
Proto se snazim poradne namakat predtim nez prijde RMAH. Protoze pak ty nejlepsi itemy budou v drtivej vetsine pripadu za normalni penize. Ja rozhodne taky nemam ani v nejmensim zajem vyhodit byt jen 2 dolary za nakej item, ale treba ty nejlepsi zbrane (luk 1400DPS, 200 dexterity, atp) se podle me budou prodavat za ceny okolo 100$ a vic. Jasne, vetsina lidi si rekne: "Tak to z vysoka nasrat, jenom id*ot za to vyhodi takovyhle prachy". Ale je jasny, ze tech rozmazlenych decech, ktery maji tezce zazobany rodice hraje D3 hodne a 100$ pro ne bude jako bych ja sel vedle do samosky a koupil si rohlik...
-
No jsem docela zvedavy co tam bude rikat ten jeho kamos s mnichem ;-) Kdyz se na netu mnisi ptaji na rady jak to maji davat, vetsinou jim poradi vymenu postavy ;)
-
Adal:
Nemáš pravdu, každý kdo koupil tuhle hru není r3tard. Je to fanoušek téhle hry, který je ochoten zkousnout kvůli tomu nějaké ty nevýhody (pro něj to ani vlastně nemusí nevýhody znamenat).
Ale každý hráč, který obhajuje model online singleplayer jako to nejlepší, co se nám mohlo stát, a není schopen či ochoten uznat, že má mouchy, to už r3tard opravdu je. -
Jo a co mě mrzí víc, je, že dříve jsi se při dostatečné snaze mohl i dohrabat k tomu, že jsi si třeba sestavil nějakej set úplně sám, či nalezl docela slušnou sbírku relativně dobrých unikátek (ty nejlepší byly velmi vzácný), ale pokud tahle verze zůstane stejná, tak se zdá, že by jsi musel mít opravdu veliké štěstí, protože setový a unikátní mají kvůli aukci nastavenej drop na tak nízké hodnoty, že je nevidíš skoro nikde jinde než v aukci... Z pěti kamarádů na Inferno jsme nějak neměli štěstí ani jeden a nenašli jsme ještě ani jednu...
-
Tak z osobni zkusenosti. Prosel jsem prvni act na infernu asi 5x (kvuli farmeni itemu). Ano je to tezky a kdyz jsem to poprvy zapnul, rikal jsem si WTF, tohle je nehratelny.
Pak jsem na to zacal prichazet, zmenil jsem si skilly, zacal trosku davat. Padli itemy, ty jsem prodal na aukci a za penize si nakoupil itemy pro sebe. V tuhle chvili prochazim inferno (1. act) s mojim magic find gearem (vybaveni postavy, kde mas vyssi % na nalezeni lepsiho itemu), ktera redukuje muj dmg zhruba o pulku, to same i HP, a nemam nejmensi problem. Jasny obcas chcipnu, ale to jen fakt na tech nejhorsich elitacich. Finalniho bosse pak vykostim za takovych 30s (doufam, ze jsem to neprehnal, ale fakt to jde hodne rychle).
Problem nastava v druhym actu, kterej zvedne obtiznost zase tak 3x oproti prvnimu. Takze clovek proste musi porad postupne, pomalinku zlepsovat svoji postavu a pak je videt aspon nejakej progress. Ale necha se to, urcite je to vyzva. Blizzard sam rikal, ze inferno neni pro normalni hrace, je to pro hrace, kteri hledaji skutecnou vyzvu. A musim rict, ze jsem za to rad. Sice je to nekdy flustrujici, ale ten pocit, az se dostanu nakonec a zabiju posledniho bosse bude stat za to :) -
Dobre jim tak za tu prasarnu s online singlem
-
P.S. Tohle blizzard osetril a muzes si vybrat, na kterem serveru vytvoris postavu. Takze cinsti otroci budou mit zalozene ucty v US a vesele farmit. Prece by se blizzard nepripravil o takovy kseft nejakym hloupym omezenim!
-
Kdyby měl melee charakter, tak by takové blbosti neplácal.
-
asi za 3 měsice jak se to zklidní porazího a budete ho muset zahnat znovu protože se vrátí skrz patch
-
No spíš OP zerg. *12*
-
Tak tak, bohužel se zatím zdá, že to tak doopravdy je. Jelikož jsi, stejně jako většina populace, pozadu, tak momentálně na tobě rejžujou ti, co se přes všemožný exploity prohrabali až do posledního aktu na Inferno. Až přijde RMAH, tak to bude podobně, akorát jsem zvědav, co si tam vymyslí za ceny a kolik toho zůstane v normální aukci (pač nemám v plánu někde kupovat další věci za pravé peníze...kdyby to došlo až tak daleko, tak se na to raději vykašlu :))
-
Jinak tohle teda taky neni špatný video. Opravuji se a podle tohodle soudím, že to v USA vypadá podobně :D :D :D :
http://indavideo.hu/video/Error_37_Error_3006_a_Diablo_III-ban