Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No pro ty co porad obhajuji blizzard a nikdy nemaji problem: vcera nekolik hodin error 37 a ted ho mam zase. A ne, neni to pripojenim. To tedka bude kazdy den nebo co?
  • Vzledem k tomu ohromnému množství kavlitních hacknslash her, co v posledních dnech vyšlo, tak vlastně skoro určitě ano :)
    Nevím, mě ta hra pořád velmi baví a to k tomu pořád hraju za jednu postavu a velmi se těším až zkusím další... Ale nemám růžové brýle a sám uznávám, že to má k dokonalosti docela daleko. Nicméně, některé mechanismy už se nezmění a s tím se moc nenadělá, ale je dost věcí, co se pořád změnit dají a doufám, že je změní :)
  • Nemuze byt prece porad online jako my ostatni... to by pak mohl hrat diablo.
  • ze by trol.diskusny?...neboj, po skole pride a pripoji sa *3*
  • Vrook
    Je rozdíl mezi vědomostmi (jako jsou tebou zmíněný geografický znalosti) a všeobecnym přehledem (jako je rozlišování korejců, japonců, číňanů, atd.). Bohužel lidem tu chybí obojí.
  • Posledni act v Diablo 2 byl strasne kratky, spekulovalo se ze to museli rychle vydat tak ho odflakli. Az LoD to trochu napravil.
  • Pro me osobne by bylo spis plus, kdyby na obalu nebylo blizzard ani diablo. Bohuzel pres vsechny chyby je to porad hratelne. Ale osobne uz si po zkusenostech s battlenetem od blizzardu uz zadnou jinou hru nekoupim, jsou na mem blacklistu podobne jako ubisoft.
  • Souhlas. Poslední dva akty jsou šité hodně horkou jehlou a zklamaly mě. Poslední "akt" má asi sloužit jako vygradování "epického a po všech stranách velkolepého" příběhu, jenže on takový rozhodně není....
  • jo a ty dokážeš vyjmenovat všechny americký a asijský státy že a říct s jistotu kde leží? takový chytrolíny mám nejradši
  • *1*
  • Alex81
    Někdo mi tu chybí *3*
  • Miserius
    Koupil jsem si Maxe Payna 3 v den vydani. Dostal jsem hotovou, vybornou a úplnou hru. Nevim proc bych se kuli tomu mel nad sebou zamyslet. Budto hre natolik verim, ze si ji koupim hned a nebo neverim a pockam si...
  • Proc je otazkou co chceme kdyz uz mame oboji?

Indie her vznika spousta a diky kickstarterum apod. jich bude snad jen vic a kvalitnejsich a zaroven si muzem zahrat i nejaky to aaacko z velkeho herniho korporatu. Ja myslim ze tady uz opravdu zalezi na vkusu kazdeho soudruha.
  • Vrook
    Já už jsem měl svůj názor vybudovanej, opačnou stranu jsi zaujal ty, aby bylo jasno.
    Každopádně, jak psal Drasťa, vývoj her prostě dneska něco stojí (práce i peníze), takže je jasný, že se v tom začnou točit prachy, ale nesouhlasim s tim, že by "peníze zaslepily vývojáře, v očích se jim objevily dolary a oni začali produkovat sračky". Jsou to furt stejně dobrý nebo špatný hry, s tim benefitem, že si na nich někdo vydělá pěknou sumu peněz. Což ofc spousta lidí nemůže unýst, protože závist a levičácká výchova je na muj vkus až moc za každym rohem.
    K těm indie hrám. Ano spousta lidí zaujímá hipster pózu typu: vy všichni jste hloupí, protože kupujete hry, který stojej za h*vno (protože na nich někdo vydělává a je to mainsteam) a snaží se bejt hrozně cool a kupovat si za pár babek nezávislý tituly, který můžou bejt zábavný, ale očividně dost zaostávaj za těma ačkovejma.
  • Dík, tak to jsem si opravdu nevšiml.
  • No jde o to jestli je to vše zapotřebí, .... tzn čím lepší grafika hry, tím vyšší náklady na hru a o to více utrpí obsah. To co hry předtím neměli na grafice doháněli na obsahu. Otázkou je, co tedy vlastně chceme? Dobré hry se dají stále udělat v 5 "nerdech", nebudou mít úžasnou oslňující grafiku, ale můžou mít úžasnou hratelnost a můžou být originální.
    Např. Minecraft, který prakticky začal vytvářet Notch jakožto jediný člověk, hra nemá úžasnou grafiku, nemá ani obsah. A přesto na tom vydělal nehorázné množství peněz a prodalo se snad přes 5M kusů.

Nehledě na to, herních enginu je dnes dostupných spousta a kolikrát kompletní overhaul udělaný hráči předčil původní hru. A zadarmo... (cenu enginu při zakoupení hry)
  • hned ako pride trol.diskuzny...tak tu bude prispekov aj 500 *3*
  • sankuri
    Co se aukce za realne prachy tyce osobne nemam namitek, je to dobry napad, stejne by se itemy nakupovaly pokoutne od cinskych farmeru ze. Ze si z kazde platby Blizz strhava 15%, nu chteji na tom vydelat z obchodniho hlediska je to logicky krok (to ze v mych ocich jako herni spolecnost opravdu klesli je vec uplne jina).
    Bohuzel k te aukci zapomeli taky dodat poradnou hru. Ruku na srdce - kdyby jste na obalu hry nemeli napsano Blizzard a Diablo hrali byste to?
  • Vrook
    Tak já třeba nejsem jejich skalní fanoušek, ani žádnýho jinýho studia - když už, tak jsem fanoušek určitejch jednotlivejch her. Ty sice "žasneš, když se někdo vytasí s takovou odpovědí", ale sám si nabíháš a vykřikuješ takový skoro rudý kecy. Já jim přeju, ať vydělávaj co nejvíc, ať se klidně topěj ve zlatě a voděj si tam chudý africký podviživený děti, aby se na ně smutně koukaly, protože vim, že ty peníze jsou nabytý čistě, protože je na tobě jestli jim je chceš nebo nechceš za danou službu dát. A stěžování si na internetu ti prostě nepomůže.
  • To ale byla doba kdy na vyvoj ackoveho titulu stacilo 5 nerdu a garaz. Stejne jako roste touha investoru po penezich tak rostou naklady na vyvoj novych her. Motion capturing, hudba, textury, modely, dabing... to vse je dneska uplne na jine urovni nez to bylo v tech tolik sladkych devadesatych letech. Nerikam ze model ktery nastavil Blizzard/Activision, EA nebo Ubisoft je ten spravny ale taky neni vsechno tak cernobile jak se muze zdat.

Levne tituly od srdcaru porad existuji a je jich spousta ale z zadneho herniho korporatu takovou hru nedostanes.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší