Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • njn, act 0 s mocnym bossem na konci. Dodava to hre jeste jeden stupen dobrodruzstvi, ale ja bych si ho klidne odpustil ;) A nechtel sem trollit, jenom mi vadi ze tu lidi porad pisou jak nejsou problemy. Jsou, casto, a to ze je nekdo porad pripojeny tak ho to ve hre necha neznamena, ze ostatni muzou bez problemu dovnitr.
  • ja tedy hral D3 dele než D2, a přijde mi že První 3 akty jsou dlouhe strejně, až ten 4 je kratší, jako u D2, a myslím že D3 budou ždímat dost dlouho, a bude víc než 1 datadisk
  • No mam kabel a rychlost i odezvu stalou, imho lepsi net u nas sehnat nejde.
  • Taky me tam pustili, ale zakladani novych her je pomale a hazi zase error 300008. HC bych dnes urco nehral kdyz vidim ty reakce.
  • Vrook
    Já nevim kdo má pokroucený vnímání sveta. O kousek vejš defacto píšeš, že Blizzard jsou zloději a nevydělávají peníze čistě (legálně). Jako tvuj názor už ani vážně brát nemůžu.
  • Vrook
    Ne, ty nebuď paranoidní levičák. Jak by asi byly ty prachy vydělaný? Myslíš, že Blizzard je ve skutečnosti jenom pračka na prachy mexickejch drogovejch kartelů, nebo jak to myslíš? Tyhle společnosti jsou prostě čistý. Chápu, že je to těžký příjmout, protože jak by přece někdo tak bohatej mohl nebejt padouch, že? Ale zklamu tě, prachy se daj vydělat i čistě a tak velká společnost jako Blizzard je toho důkazem. V podstatě si nemůžou dovolit ani malej daňovej únik, protože v US na ty kontroly neserou jako u nás (kde pak každej daně vojebává a ještě si stěžuje na jejich zvyšování).
  • SnakePlisken
    Taky jsem ho měl včera i dnes. Stačí opakovaně zadávat heslo (cca 30 sekund), pak počkat na authentikaci zmíněnou na konci článku a jsi tam. Ano, dostaneš se do hry sice pomaleji, ale dostaneš se tam. ;-)
  • nakonec to vyšlo, ale hra dost laguje a vzhledem k tomu, že hraju HC postavu, sem z toho trochu "nervózní"
  • Vazne si myslis,ze duvod,proc se spouste lidem nelibi praktiky (nejen) blizzardu je ten,ze jim zavidi jejich penize?
    Myslim,ze ta "vychova" ,kterou tady zminujes ,pokroutila tve vnimani sveta vice,nez tech,ktere tady odsuzujes.*3*
    Pro me za me at jsou treba nejbohatsi spolecnost na svete,pokud budou se zakazniky jednat ferove a nesnazit se je oskubat kde to jen jde. *3*
  • to je ta nova ochrana a vstupni test. kdo neprekona prvniho bosse, error 37, tak nema ve hre co delat.
  • Druhý den po sobě se nemůžu připojit, sem nemálo nas*anej
  • mas haluz, nebo ses logl driv, kazdopadne nechapu proc tam neni queue, ale je tam lognes/nelognes ubersystem
  • Já si říkal, že nám to někdo vybírá a to jsi byl ty... :-D
    Jinak, ten problém s legendárkami mají prakticky všichni...padá jich žalostně málo (alepsoň ve srovnání s D2, či klidně TQ, nebo Torchlight 1) a když padnou pak mají hodně náhodných atributů a jsou k ničemu...vlastně jsou jen další 'rare' předmět...
    Dle prohlášení Blizzardu je ale v PVP patchi (snad patch 1.1) zesílí a snad budou lepší... No a pak je taky pravděpodobné, že postupně (s datadiskem) přidají všechny věci co si schovali na další časy a konečně se snad objeví více možností jak vybavit postavu.
  • asi by sis mel poridit lepsi internet, pak se jim rozjedou servery
  • Vrook
    Já mám D3 na liště a jsem normálně ve hře.
  • Tak tak...taky mám jen dva týdny :-D Ale nemám čas, takže se stejně nevybavím dostatečně :) Ale tím Infernem už se úspešně prohrabávám, takže pak už se snad dokážu částečně zásobit sám/přes kamarády...
  • Hehe ,tak ted si opravdu pobavil.Pises,ze nejsi skalni fanousek,ale vzapeti dodavas,ze vis,ze ty penize jsou vydelany ciste.
    Nebud naivka *1*
  • To jsou zase kecy. Když byly problémy s betou kterou hrála pětina hráčů, jak nikdo nemohl neočekávat že při ostrém startu nebudou problémy? Vy si prostě za všech okolností necháte kakat na hlavu a budete tvrdit, že je to májový deštík... *7*
  • to je teda pěkná hovadina :-D
  • 15 procent si strhavaji jen u prodeje gemu a crafting itemu, u normalnich itemu maji z kazdy transakce jen 1 dollar.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší