Přejít na výpis diskuzí
Aukce za reálné peníze přijdou do Diabla III za dva týdny
31.5.2012 | Aleš Smutný
288 příspěvků
-
Korejci dokonce žalovali už kvůli Sc II, když je vyloučili z turnaje, protože je nepovažují za hráče, ale zaměstnance, co je živí:-D
-
Já teda ještě nejsem doma, ale eu forum o tom píše docela dost... :)
A víte co je zajímavé...v Koreii je snad za to padání připojení žalují...Prý to mají o dost horší než my tady a také asi trošku jinatší zákony...
No, na foru se o tom jen píše, ale kdyžtak se koukněte sem: http://gamingbolt.com/the-fair-trade-commission-raids-blizzards-offices-and-launches-an-investigation
Snad sem nepíšu nějakej hoax :-D -
Takže to je vlastně taková šikovná ochrana proti platícím hráčům?
-
Uz jsem se lekl, ze error 300008 vidim jenom ja ;-)
-
První a druhej akt jsou hodně dlouhý, trojka už kratší a čtyřka hodně krátká, srovnatelná s D2. Ten první a druhej akt mi ale přijde o dost delší, než byla jednička a dvojka v D2. Celkově mám pocit, že je ta hra o maličko delší, ale možná je to jenom proto, že to ještě nemám tolik zaběhaný. Určitě záleží, jakým stylem to člověk hraje.
Rozhodně s váma panáčci ale nesouhlasím co se "odfláklosti" týče. Zrovna třetí akt je jednoznačně moje nejoblíbenější část hry *14* -
tyjo na patej mne to taky po minutovem zaseku prihlasilo dam hru a vyskocil Error 300008
-
máš asi štěstí, já mám o včerejška opravdu problém si zahrát
-
Tak to ses velkej kluk
-
Error 37, ksakru:-D Po třech dnech hraní:) No nic kamarádi, zařadil jsem se do řady.
-
Tak na 6 pokus jsem ve hře
-
ok jdu zkusit lognout
-
Ten vrook má pravdu, nechápu proč mu tam perete disliky... Hehe, když začneš psát o tom, že už jedou jenom na zisk a né na kvalitu hry, tak si se asi zbláznil. Nebo si asi od nich žádnou hru nehrál. Za 1. ten online systém udělali pro hráče, žádný cheaty, žádný boti, za měsíc za 2 už nebude takovej nával a až promakaj i ty lagy.. Add. 2, můžeš mi prosimtě říct, kde ždímaj peněženky kde můžou ? Pokud vím tak si koupíš hru, a můžes prodávat (vydělávat) nebo kupovat na aukci což je mimochodem super nápad a taky poslední věc, kde jim peníze dáváš.
-
Tak zase Error 37 *10* Takze vsichni zastanci servrove autetifikace vylizte mi p*****
-
Hele, já od prvního dne také neměl žádné problémy, ale věřím, že se tu kolektivně shodnem, že divnej musíš být ty... :-P
-
Asi máme štěstí.. Nebo tu sou pouze trolové (neukamenujte mě prosím :( )
-
Nikde jsem nepsal,ze jsou zlodeji.Pouze sem napsal,ze neverim,ze hraji uplne fer.
Jestli i prekracuji meze zakona dane zeme,to si netroufam odhadovat.
Ted zalezi,co si kdo pod pojmem "ciste" predstavi ze.
Presto me neprestava udivovat,jak za kazdou kritikou praktik blizzardu hledas zavist a jak bezmezne veris nejake zamorske spolecnosti,o jejiz vnitrnim fungovani nemas ani poneti.
Ja bych si tohle nikdy nedovolil s jistotou tvrdit o zadne (ne)herni spolecnosti.
Ale je hezke,ze maji takhle oddane fanousky *1* . -
co se s nim za poslednich par let stalo? Po te co kopil Activision zaktivisionatel *11*
-
*od vydání
-
sem divnej ja nebo ostaní ? :-D ale já ještě lág neměl do vydání, po 100 hodinách odehraní, sem jedinej problem měl že mi to hodilo nakej ten error 37, ale to udělá 2-3x a po 4te mě to vždy logne
-
No, tak je pravda, že si lidi i na Inferno stěžují na nízkou sílu hlavních bossů a přestřelenou sílu championů, tak je holt Blizzard poslechl a přidal jednoho unikátního, kterýho nepotkáš vždy, ale zato je to macek... :)