Přejít na výpis diskuzí
Aukce za reálné peníze přijdou do Diabla III za dva týdny
31.5.2012 | Aleš Smutný
288 příspěvků
-
Jo jo, Ubisoft vydává fakt perfektní nerecyklovaný hry bez bugů a problémů s připojenim... Jo, a taky s perfektní podporou!!!
-
Déčko sem si koupil hned v den vydání a to už je všeho všudy 16 dní. Tohle mělo být vyřešený do prvního tejdne od vydání. Tak sakra už jim nějakej čas běží WoW, tak tohle musej mít v malíku.
-
Líbí se mi, jak 2 lidem to jede, 8 ne, ale těch 8 jsou ty "kreténi, co píčujou" (cituji). Faktem je, že si Blizz myslí jakej je übervývojář a přitom neexcelují nikde. SC i Diablo, obojí jsou jen slabé odvárky starých pecek.
A že jim prostě zlobí servery. Jo, to se od firmy, která provozuje prakticky nejhranější MMO dá čekat. Vůbec přeci nemohli čekat větší nápor hráčů, že?
Problém je jinde - proč je potřeba, aby všichni hráli online? Aby nikdo necheatoval. A proč si ve svých hrách hráči nesmějí cheatovat? Protože by pak nefungovala aukce za reálné peníze, o které jde Blizzu nejvíce. Z každého obchodu bude mít procenta a penízky jen potečou.
Vzpomínám, jak jsem nadával na online ochranu Ubisoftu. Sranda, Ubisoft je dnes pomalu nejlepší producent her. -
Neboj, to by hlásilo špatné heslo... Bohužel jsem na to příšel včera, když jsem se tak párkrát snažil příhlásit :D
-
Diablo: Lord of (t)error 37 *1*
-
Dneska ráno jsem se přihlásil, spustil svoji HC postavu a světe div se, po prvé jsem dostal lagy. Bohužel to vyústilo v okamžitou smrt. Jediné co mě uklidnilo, byl lvl 9. Za chvilku jsem to měl zpátky. Nicméně je to dobré poučení do budoucna.
-
zkontroluj si, jestli se nesnažíš nalogovat hvězdičkama :-P
-
Hele já to taky hraju, ale když je problém, který se řeší tak dokážu počkat. Oni ty výpadky neplánovali, snažili se na to připravit (stress test), ale nevyšlo jim to. To že to okamžitě řeší je jen k jejich cti. A ohledně Army ... když ji miluješ není co řešit *1*
-
OK mrdám to :D
Je pravda, že teď se tam nalogovat nejde no... Já mám holt prázdniny, tak hraju přes den :D
Problém dneska bude ale spíš v tom, že tam blizz dal ten limit hráčů. Včera když sem dostával 37čky, tak když se objevila první zelená fajfka, tak stačilo počkat a nalogovalo se to samo. Teď to vyhodí hlášku plný server, což je novinka :D -
Pro změnu mi to jednou hodilo error 73,pařbaaaaaaaaaaa *1*
-
Ano máš štěstí a logujueš se ve správnou chvíli na správnym místě:) Brácha na druhym konci města teď taky jede a já tu kua čumim na blbej chybovej mesičbox.
-
Lepší lejno v puse než rozum v prdeli. Takhle bychom mohli pokračovat donekonečna. Co tak nějaká konstruktivnější reakce na cizí příspěvek?
-
Už sem to sem sice dával, ale neodpustím si toještě jednou :)) :
Tohle je poslední stránka topicu Error37 (Přeji příjemné čtení, na 20 komentů/strana):
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4064636470?page=1385
A tohle je docela vtipný video:
http://indavideo.hu/video/Error_37_Error_3006_a_Diablo_III-ban -
Tak se zkus nalogovat teď, ty chytrolíne...
-
No me se stridaji error 37 a error 73. A co tak sleduju reakce lidi z EU na chatech tak zdaleka nejsem sam.
-
Co? Jako já taky nechápu co všichni hrotěj. Hraju vždy s bezproblémovym lognutím a zadáním čísla z authenticatoru a za poslední tejden jsem měl odhadem tak 2-3 lagy, každej odezněl po zhruba 3 sekundách.
Kdybych měl ty problémy, co tady všichni píšou, tak bych byl samozřejmě taky na*ranej, ale spíš nechápu, jak je můžou mít. Je blbost, abych měl takový štěstí, že jsem se pokaždý za posledních cca 10 dní nalogoval napoprvný, když se ostatní nemůžou lognout vůbec, ne? -
Tak to uděláme takhle... Já se teď budu snažit další 3 hodiny přihlásit a celý to nahraju. A vy? Vy se na to budete muset 3 hodiny dívat. Yes? :D
-
Teď nalogovaný nejsem, takže se du nalogovat, a napíšu, až se naloguju.
-
Nic, protože bych si ji nekoupil ;) Tady remcám, protože to hraju a už druhej večer to prostě nejde!!! Přez den je to ok, ale třeba teĎ je to v ////
-
Lepší hadr na hlavě než lejno v puse. *15*