Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je hezke ze ti to jede, ja se ted taky logl na prvni pokus. Ale to ze "ja" neznamena ze lidi nemaji problemy.
  • cece mel by ses poradne najist, jsi nejakej pohublej. a nezer tu figurku porad.
  • Vrook
    Tak ještě že jsem ten sytý. *4*
  • Vrook
    >implying že mi to laguje
    >implying že jsem měl za posledních 10 dní problém se lognout
    >implying že teď nefarmim Hell a hrozně se u toho nebavim
    Z mýho pohledu zvládli betu v pohodě a nemůžu si na jejich služby stěžovat.
  • Spades
    Ty srovnávás auto, produkt který projde testováním (větší zátěž, než u cílového zákazníka) před uvedením do provozu s produktem, který se takto otestovat nedá (byl stress test, tak přidali servery, ale u plné hry bylo více lidí jak ve špičce na stress testu)
  • Nebude to tim, ze to hraje snad kazdej kdo kdy neco hral? Jen z meho okoli to pari lidi co uz leta nic nehrali. Takovej zajem neustoji ani servery ozkouseny v nejlepsich casech wowka .)
  • Open beta je proto, aby si to Blizzard vsechno odladil, live uz lagovat nebude (c) kdosi behem open bety
  • Njn, psi štěkají a karavana jde dál...
  • Alex81
    No nic pohár trpělivosti přetekl! tady jsem natočil a poslal Blizzu clear message http://tinyurl.com/cnov4wo
  • Vsechno vyresi offline singl. Nebudou zetezovat servery ti co hrajou jen singl
  • A ted do postele, vecernicek uz davno skoncil
  • Na to existuje jedno starý, ale výstižný úsloví: Sytý hladovému nevěří....
  • Aha, takže by sis koupil auto, kterému by občas vynechával motor, ale ty by sis říkal, že jim to "prostě nevyšlo" a jak jsou ti vývojáři skvělí, když pracují na nápravě. *15* Neuvěřitelný, jak jsou někteří lidi splachovací, pak se nelze divit co všechno si, díky vám, tyhle firmy dovolí...
  • Hraju, fuckuju vás, blizárd je nejlepší :D :D ZDAR
  • Zahraj si AC2 a pak uvidíme. Ubisoft je průkopník týhle strategie. Že je to downgrade je tvůj názor. Taky se mi to nelíbí a ta aukce jak jsi psal je určitě hlavní důvod tohohle rozhodnutí.

Ale stejně jako tobě vadí lidi, co píšou že ostatní jsou "kreténi co picujou", tak me zase vadí když někdo kvůli tomuhle odepíše celou hru.
  • Uz zase picujou? :D
  • Vrook
    No, tak doufám, že to lidi začnou podepisovat a přestanou díky tomu naprosto zbytečně whinovat v diskuzích. Ona ta petice stejně pravděpodobně nic nevyřeší, protože dřív nebo později (ale počítám maximálně 5 dnů) bude všechno šlapat tak jak má, ale alespoň bude do tý doby klid.
  • Odulin
    Když sem to včera "podepisoval" měla petice 2.156 hlasů. Teď 9 a půl.:)

Btw. konecne me to pustilo do hry.
  • Perfektní? Rozhodně ne. Recyklovaný? Ano, drží se svých sérií. A upgradují je. Diablo 3 je downgrade jak prase.

Když mě u Assassina nebo Anno vypadne připojení, příjdu o online featury. Když u Diabla, příjdu o postup a nemůžu hrát. To podle mě rozdíl je.
  • Chce to něco víc, než se vztekat tady, nebo na jejich fórech. Když už si platíme tu přebubřelou eurobyrokracii, tak ať se taky někdy snaží, ne? Tady je petice, kterou by možná stálo za to signovat:

http://www.petitionbuzz.com/petitions/diablo3complaint

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit