Přejít na výpis diskuzí
Aukce za reálné peníze přijdou do Diabla III za dva týdny
31.5.2012 | Aleš Smutný
288 příspěvků
-
Spolehlivej způsob řešení všech možnejch Diablovskejch errorů:
http://i.imgur.com/emo98.png -
predmet kterej ti padne jednou denne padne i jednou denne vsem ostatnim hracum a takovej predmet rozhodne za 20€ neprodas spis budes rad kdz se pro da za 2€
-
p.s. btw umim si predstavit ze nekdo da za fakt dobrej item v aukci 20€, ted si predstavte ze prodate kazdy den jeden takovy item a mate celkom slusne prilepseni k mesicnimu vydelku. no alespon ze začatku pak ty ceny zrejme klesnou
-
Krasne se ukazeje ze ani ta nejzkusenejsi herni firma s nejhranejsim MMO nedokaze v dnesni dobe zajistit plynuly beh hry co se autorizuje na serveru a bez nej nelze hrat, je to slepa kolej, ktera prinasi jen nevyhody a problemy *10*
-
včera jsem si chtel koupit nejake itemy pro svoji hc postavu (jenom lvl 8) a ty ceny byly nehorazny. to se fakt nevyplati ta aukce. To je zas situace jak u wowka kde jsou premrstene ceny a stejne to lidi kupujou protože si proste koupi goldy od farmeru. No a počitam ze ceny za realne penize budou taky premrstene.
-
Asi jako Batman Forever *3*
-
No vida a ted je vsude zas Error 1 :)) Doufam, ze novej patch prinese radu novejch erroru... Na takhle zabuglou gamesku nema ani Bethesda se Skyrinem nabo Ragem :) By me zajimalo co delali testeri poslednich per mesicu (let) pred vydanim hry. ALespon je videt jakou ma online ochrana budoucnost ..
-
To jestli to v CR pujde si nechame prekvapit, v kazdem pripade se bude jednat o tvuj prijem a ten musis nechat zdanit. Tady jsou dve moznosti. Bude to bude P2P, transakce mezi tebou a ten kdo to koupil a nebo to bude transakce mezi tebou a BZ -> BZ a ten kdo to koupil. Druha varianta je vice pravdepodobna. Pokud BZ bude tobe neco vyplacet, tak opet musis danit. A tady se to krapet komplikuje, protoze BZ je zahranicni firma. Samozrejme ze predpokladam, ze tvuj prijem je vetsi, nez minimalni castka, kdy uz danit musis.
-
Blizzard forever ...
-
No teda dneska večer to lagovalo jako jednorožec/mylittleponny xD
a jako obvykle v takovém případě sem to vyřešil jednoduše - šel jsem dělat něco jiného. Takže pohoda, hlavně se nenaštvat kvůli blbé hře, je to zbytečný. Však oni to časem vyřeší, nic jinýho jim ani nezbývá protože jim jde o prachy.
PS: Právě sem zažil malý šok, místo jednorožce sem původně napsal jednoduše jméno rohatého zvýřete co nám dává mléko a světe div se je to zakázané slovo *8*
kam ten svět spěje ... -
To je zajímavé toto. Klasická diskuse u D3 článku, ale kolik lidí si nechá sr*t na hlavu to je neuvěřitelné. Což o to, že je to online, chtějí to tak tak to mají. ALE MUSÍ TO FUNGOVAT 24/7 kurňa. Co to je za obhajobu, že "3 dny hraju, a ted to prostě nejde tak počkám" a na co? Až naprší a uschne? Mám hru, chci hrát, jdu hrát. A ne, že mi někdo řekne "Nemůžeš hrát, opravujeme servery" nebo "Nemůžeš hrát, už vás hraje moc" na to já z vysoka se*u. :-)
Mě jako hráči může být jedno jestli mají v serverovně hurikán, nebo jim hoří serverovna. Oni chtěli online, oni chtějí rejžovat, tak si to oni taky mají zařídit. Já se přeci nebudu omezovat protože nejákej pupkatej strejda s kravatou řekne "šetřete na serverech" s tím, že je to ekonomické.
Vážně mě mrzí, že ta hra nejde vrátit protože je to v podstatě vadný produkt. -
Zajimave je , ze vetsinou jsou off evropske servery. Nastesti ty americke jedou (sice z vyssi odezvou ale alespon neco:)) Na firmu, ktera provozuje Wow uz 7 let a ktery taky musi byt online maj docela problemy. Nemely by mit tenhle system uz davno vychytanej ? :))
-
No,to je někdo jiný.Nemáš svoji nadávku?
-
Tvůj novej nick?
http://emotibot.net/pix/5314.jpg -
>implying že ne
-
czlukas: To že při ostrém startu bude víc hráčů než při open betě, by předpověděl i zaměstnanec z chráněné dílny, takže to jako omluvu Blizzardu, neberu a už vůbec jim za tohle nebudu tleskat nebo je omlouvat, jako místní fanboys.
-
mě ty lagy naštěstí za chvíli přešly, tak pohoda. já mám teď 27 lvl, kdyby sem umřel kvůli lagu hodně by mě to naštvalo
-
>implying anyone cares about some guy named Vrook lol
-
Zajimave *5*
-
>implying i care about others lol