Přejít na výpis diskuzí
Aukce za reálné peníze přijdou do Diabla III za dva týdny
31.5.2012 | Aleš Smutný
288 příspěvků
-
Nie, myslel som to vseobecne nie na blizz.
-
Ovce mu nezdrhá, tu má pěkně u sebe a láskyplně se s ní mazlí *1*
-
Hloupý člověk je ten, co kupuje hry od Blizzardu? Aha, dobré vedět....
-
>implying že prachy nejsou hlavní důvod existence všech nejen herních společností
Prostě já nevim vo co vám jde. Nechápu proč se dneska ještě někdo kouká na vydělávání pěněz, jako na smrtelnej hřích. To je hroznej komunistickej přežitek. -
Tak to si byl holt jeden z mála šťastlivců no. Ale tak co, já mám zítra dovču, tak to doženu *1*
-
OP mule *15*
-
Tak chybí mi jenom jedna zkouška a tu mám až 20., neměl jsem co dělat:-D A to jak tu čtu, jak ostatní hrají mě vytáčelo:)
-
To asi hrajeme jinou hru, když pominu problémy s celkovým fungováním aukce, tak si myslím, že naopak vcelku přehledná je. Všechno si tam můžeš pěkně vyfiltrovat podle statů a dalších vlastností, takže v tom nevidím vůbec žádný problém. Jen snad bych rád viděl ve filtru např. i možnost, aby to hledalo equip se sockety (třeba jsem přehlédl), abych každý item nemusel naklikávat a koukat.
Co se týče předražení, v tom ti asi dám za pravdu, no ale to je klasika. Pokud jsou lidé, kteří za tyhle ceny equip kupují, budou i lidé, kteří tam ten equip budou dávat.
A nejvíc mě dostává, že ranged zbraně jsou strašně levné, ale jak chceš jednoručky pro barbara nebo monka, tak to je mazec ty ceny. Doufám, že všechny ranged charaktery nerfnou tak, aby to na inferno měly stejně těžké jako melee. -
Odulin má recht. Včera to doopravdy padalo a dle slov Blizzu to bylo kvůli tomu patchi... Prý nějak to stahování a ostatní náležitosti s tím zabíraly konexe. Zda je to pravda, či ne se můžeš rozhodnout sám :)
Každopádně já jsem se tam dostal v pohodě, akorát jsem delší dobu čekal na authetifikaci a vlastně jsem až do dnes nevěděl, že se něco dělo. Kamarád se tam ale prý nemohl skoro hodinu přihlásit... -
Sc II je fajná, co s ní máš za problém?:-P
-
Jj je to fakt náhoda. Kolega z práce si občas stěžuje, že se mu nebo jeho kámošum nejde sem tam přihlásit..já taky vždycky kroutim hlavou a říkám ty voe dyť já jel v pohodě, tak co blbnete...no a včera sem taky koukal:) Ale žádná tragédie.
Jinak souhlas, ačkoli se u toho fakt bavim, tak tuhle stránku věci od nich považuju za nezvládnutou. Co ty, psávals, že na to zatim koukáš na poličce, ale to už je minulost a jedeš ne?:) -
Protože si v options můžeš nastavit region serveru, na kterým to chceš hrát. Zkusil jsem to a dobrý... Zkusil jsem to teda jenom u "nás" večer => takže nevím jestli ve stejnou dobu večer u nich maj stejný problémy jako my, ale podle fór je nemaj. Jináč veselý počtení :D : http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4064636470?page=1336
-
Tak na normal zadnou aukcni sin nepotrebujes. Pockej na hell a hlavne inferno, kde si proste bez itemu z aukcnich sini (pokud nebudes mit mega stesti a nenapadaj ti itemy pro tebe) neskrtnes. Me se puvodne moc nelibila myslenka tech aukci (ten pocit z D2, kdyz ti neco padne pro tebe byl k nezaplaceni), ale prave ty vyssi obtiznosti hry pocitaji, ze hrac proste musi aukce resit a nakupovat tam itemy pro sebe.
-
A ty by si nezmychal hlupich ludi pre svoj prospech ak by si mal prilezitost?
-
Dik, mas recht, fakt jsem se do toho zamotal...
-
Já bych si teda nekupoval hru, kterou bych chtěl hrát jen půlhodinku za tejden..
-
Dalsi chechtaky do jejich prasatka.Co se s blizzardem za poslednich par let stalo,to je k placi.
-
Jj, sdílím stejný názor. Taky si myslím, že to v současné době nemůže nijak rozumně fungovat, anebo se to zvrtne a nikdo tam raději nepůjde vůbec. Jak je momentálně nastavený padání věcí, tak permanentně nacházíš věci, co jsou pro postavu o deset úrovní nižší. Pokud se nebudeš dívat do aukce, tak ti to nevadí, ale pokud ano, tak tě to namlsá a klidně si něco pořídíš. Horší je, že už sám Bashiok řekl, že padání věcí je nastavené s ohledem na aukci a tzn. až přijdeš na inferno, tak jsi skoro nucen jí využívat pokud nechceš strávit opravdu mnoho času v jednom aktu (pro ranged postavy to není až tak hrozný) a teprve když máš věci z vyších aktů, tak už to zvládáš v pohodě. Ty věci ale nemůžeš najít dokud se tam nedostaneš a je to takovej začarovanej kruh... :)
Bál jsem se, že tam zavedou "gear check", no a zavedli ho... A tím jak jsou 'nudně' nastavený veškerý charakteristiky věcí, tak tě momentálně doopravdy zajímá upgrade ala WoW (+50 resist je lepší než +40 resist, vitality, primární atribut, armor a ještě několik dalších...většina ostatních je k ničemu a hlavně strašně nezajímavých).
Kde jsou časy, kdy jsem našel unikátku která měla +200 procent poškození proti demonům...tady najdu mnhem lepší variantu +3 procenta :( A to máš vůbec štěstí, zda něco takového najdeš, pač jsem na Inferno a ještě jsem neviděl ani jednu unikátku :/
Doufám, že to Blizzard s časem změní, ale jsem zvědav zda se jim to měnit chce...zatím se zdá, že aukce je pro ně ohromná součást hry a ne jen doplněk...
P.S. Jinak hra je zábavná, ale některý věci se jim dle mého nepovedly (anebo spíš to tak pravděpodobně nastavili schválně...) -
No ja jen zadny neznam... snad az na zoznam.sk ale jinak mam kluky slovensky fakt a uprime rad.
-
*1* Pěkný.