Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ma nekdo problem s updatem, chci to spustit spusti se mi updatovaci okno a po chvili to hodi ze soubor je corupted a ze si ho mam stahnout znova ale odkud to nevim, ma nekdo podobny problem ???
  • Zdimam, zdimas, zdimeme az vsechny oskubeme, takove je heslo nase v blizzrdu je ze zlata i ovesna kase :-)))

D3 = fail roku
    • zdeeneek
      Pouzivani aukce neni nutnost, ne? Nemusis tam utratit ani korunu ...
  • Hraju, fuckuju vás, blizárd je nejlepší :D :D ZDAR
    • A ted do postele, vecernicek uz davno skoncil
  • ja už si to nepamatuju ale diablo 2 bylo stejne kratke jako tohle? myslím že ne. ty poslední dva akty byly vyložene odflaknute
    • kostejnesmrtelny
      První a druhej akt jsou hodně dlouhý, trojka už kratší a čtyřka hodně krátká, srovnatelná s D2. Ten první a druhej akt mi ale přijde o dost delší, než byla jednička a dvojka v D2. Celkově mám pocit, že je ta hra o maličko delší, ale možná je to jenom proto, že to ještě nemám tolik zaběhaný. Určitě záleží, jakým stylem to člověk hraje.

Rozhodně s váma panáčci ale nesouhlasím co se "odfláklosti" týče. Zrovna třetí akt je jednoznačně moje nejoblíbenější část hry *14*
    • ja tedy hral D3 dele než D2, a přijde mi že První 3 akty jsou dlouhe strejně, až ten 4 je kratší, jako u D2, a myslím že D3 budou ždímat dost dlouho, a bude víc než 1 datadisk
    • Posledni act v Diablo 2 byl strasne kratky, spekulovalo se ze to museli rychle vydat tak ho odflakli. Az LoD to trochu napravil.
    • Souhlas. Poslední dva akty jsou šité hodně horkou jehlou a zklamaly mě. Poslední "akt" má asi sloužit jako vygradování "epického a po všech stranách velkolepého" příběhu, jenže on takový rozhodně není....
  • Alex81
    No nic pohár trpělivosti přetekl! tady jsem natočil a poslal Blizzu clear message http://tinyurl.com/cnov4wo
    • No,to je někdo jiný.Nemáš svoji nadávku?
    • cece mel by ses poradne najist, jsi nejakej pohublej. a nezer tu figurku porad.
  • Kazdy kto kupil tuto hru je reetard.

Dobrovolne si necha za tazke peniaze sraat na hlavu, dva tyzdne po spusteni a do hry sa stale neda poriadne bez problemovo pripojit, niekedy to ani vobec nejde.

Smejem sa vam, blizz fanatics.

6 (ci kolko) rokov vo vyvoji a ani si to nemozete zapnut.
    • kostejnesmrtelny
      Táhni na salaš bačo, zdrhaj ti ovce.
      • Ovce mu nezdrhá, tu má pěkně u sebe a láskyplně se s ní mazlí *1*
    • je to pako, o tom žádná, ale nadávat mu za to, že je Slovák, to je snad ještě trapnější než jeho příspěvek...
      • Veskoslav
        Zkus to samé jako on udělat na nějakém slovenském servru:)To teprve uvidíš, co to je nadávka.
        • Nejsem si jistej co bych delal na slovenskem serveru ale cim si jistej jsem je to ze to ze se nekdo nekde chova jako ubozak a primitiv prece neznamena ze se tak musim chovat sam.
          • ale stejne si tam musel napsat tu provokaci "nejsem si jistej co bych delal na slovenskem servru". jinymi slovy "slovenske servry nestoji za nic" proste si si neodpustil tu poznamku *1*
            • sám stojíš za nič..pepan...
              sector.sk
            • No ja jen zadny neznam... snad az na zoznam.sk ale jinak mam kluky slovensky fakt a uprime rad.
    • Miserius
      Zaprvi, mazej si na .SK weby. Zadruhy 12 let :). Zatreti, odkdy nam bude nejakej čobol rikat co stoji a co nestoji za utraceni nasich penez? Nekdo da 700 za masaz a me to prijde taky zbytecny, ale nerikam mu "masazni fanatik". Tak mazej, už ať tě tu nevidíme
    • Veskoslav
      A jak to víš šašku, když tu hru ani nevlastníš? Nebo že by trol, co začal psát slovensky?
    • Táhni zpátky na východ tam, odkud jsi přišel *11*
    • Takhle to vsem natrit to neni jen tak. Ty asi musis bejt tezkej frajer to je poznat.
  • Musím se vám všem omluvit, Diablo 3 je nejlepší hra všech dob.
  • včera jsem si chtel koupit nejake itemy pro svoji hc postavu (jenom lvl 8) a ty ceny byly nehorazny. to se fakt nevyplati ta aukce. To je zas situace jak u wowka kde jsou premrstene ceny a stejne to lidi kupujou protože si proste koupi goldy od farmeru. No a počitam ze ceny za realne penize budou taky premrstene.
    • Tak na HC se odrazi to, ze zatim skoro nikdo nefarmi inferno. A kdyz tak maximalne prvni akt. V normalni hre jsou mraky hracu v inf act4 a farmi jak o zivot, takze jsou ceny nekde jinde. U tech nej veci porad pekne vysoko, ale zbytek se da poridit velice rozumne.
      • treba nejaky itemy pro level 8 jsou za tisice goldu, to bych pak musel farmit goldy abych si mohl dovolit kupovat to pravidelne
    • Veskoslav
      Ale Cody, ty přece jsi už vydělal tisíce na aukcích.
    • p.s. btw umim si predstavit ze nekdo da za fakt dobrej item v aukci 20€, ted si predstavte ze prodate kazdy den jeden takovy item a mate celkom slusne prilepseni k mesicnimu vydelku. no alespon ze začatku pak ty ceny zrejme klesnou
      • predmet kterej ti padne jednou denne padne i jednou denne vsem ostatnim hracum a takovej predmet rozhodne za 20€ neprodas spis budes rad kdz se pro da za 2€

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit