Přejít na výpis diskuzí
Aukce za reálné peníze přijdou do Diabla III za dva týdny
31.5.2012 | Aleš Smutný
288 příspěvků
-
A po pravdě, v Blizzardu se to aspoň řeší (nevím, jak). Takový Ubisoft dělá mrtvého brouka dva týdny, po dvou týdnech mi konečně napsali, že to začínají řešit, po dalších dvou týdnech napíšou, že patch bude brzo. Jo jejich MRD sytém je dokonalý, všechny tyhle hry mám s crackem.
-
-
Je to sice pravda, ale to nic nemění na tom, že i tahle situace je pěkně na hov*o :-D
-
-
No to jo, ale tady je aspoň šance, že se tam dostaneme:-D
-
-
-
sem divnej ja nebo ostaní ? :-D ale já ještě lág neměl do vydání, po 100 hodinách odehraní, sem jedinej problem měl že mi to hodilo nakej ten error 37, ale to udělá 2-3x a po 4te mě to vždy logne
-
-
máš asi štěstí, já mám o včerejška opravdu problém si zahrát
-
Hele, já od prvního dne také neměl žádné problémy, ale věřím, že se tu kolektivně shodnem, že divnej musíš být ty... :-P
-
Asi máme štěstí.. Nebo tu sou pouze trolové (neukamenujte mě prosím :( )
-
*od vydání
-
-
Zajimave je , ze vetsinou jsou off evropske servery. Nastesti ty americke jedou (sice z vyssi odezvou ale alespon neco:)) Na firmu, ktera provozuje Wow uz 7 let a ktery taky musi byt online maj docela problemy. Nemely by mit tenhle system uz davno vychytanej ? :))
-
Pro změnu mi to jednou hodilo error 73,pařbaaaaaaaaaaa *1*
-
Blizzard forever ...
-
-
Asi jako Batman Forever *3*
-
-
Chce to něco víc, než se vztekat tady, nebo na jejich fórech. Když už si platíme tu přebubřelou eurobyrokracii, tak ať se taky někdy snaží, ne? Tady je petice, kterou by možná stálo za to signovat:
http://www.petitionbuzz.com/petitions/diablo3complaint -
-
No, tak doufám, že to lidi začnou podepisovat a přestanou díky tomu naprosto zbytečně whinovat v diskuzích. Ona ta petice stejně pravděpodobně nic nevyřeší, protože dřív nebo později (ale počítám maximálně 5 dnů) bude všechno šlapat tak jak má, ale alespoň bude do tý doby klid.
-
-
Open beta je proto, aby si to Blizzard vsechno odladil, live uz lagovat nebude (c) kdosi behem open bety
-
-
>implying že mi to laguje
>implying že jsem měl za posledních 10 dní problém se lognout
>implying že teď nefarmim Hell a hrozně se u toho nebavim
Z mýho pohledu zvládli betu v pohodě a nemůžu si na jejich služby stěžovat. -
-
To je hezke ze ti to jede, ja se ted taky logl na prvni pokus. Ale to ze "ja" neznamena ze lidi nemaji problemy.
-
-
Tvůj novej nick?
http://emotibot.net/pix/5314.jpg -
>implying že ne
-
>implying anyone cares about some guy named Vrook lol
-
Zajimave *5*
-
>implying i care about others lol
-
-
-
-
-
Když sem to včera "podepisoval" měla petice 2.156 hlasů. Teď 9 a půl.:)
Btw. konecne me to pustilo do hry.
-
-
Tak konečně jsem "podlehl" nátlaku okolí a Diablo III je spuštěno, jsem ve 3. aktu na normal za Witch Doktora a líbí se mi to. Je to, ale i není Diablo. Chvílemi si opět připadám jako ten 12ti letý, co projíždí Diablo II na hell s kamarádáma, chvílema si zase připadám, že hraji jinou hru. Prostě to je i není Diablo. Některé věci jsou lepší, jiné "horší" či jsem si na ně ještě nezvykl. Aukce přivítám jedině tehdy, až najdu luxusní předmět, co pak prodám Do té doby mi aukce přijdou jako zajímavý doplněk hry. A po pravdě raději počkat měsíc, aby se nestalo, že předmět se "ztratí" a peníze nepřijdou než to mít hned a nedodělané. Osobní názor je prostě ten, že udělat aukční síň v reálném čase a pro tolik hráčů, to ještě nikdy žádná hra nenabídla. Objemem to bude nejspíš jedna z největších "aukčních síní". Kam se hrabe takový ebay:) Takže já zatím hraji, až budu mít nějaký luxusní předmět, budu rád za aukci, do té doby nechť peklo vládne a Diablo nežije.
-
-
Tak na normal zadnou aukcni sin nepotrebujes. Pockej na hell a hlavne inferno, kde si proste bez itemu z aukcnich sini (pokud nebudes mit mega stesti a nenapadaj ti itemy pro tebe) neskrtnes. Me se puvodne moc nelibila myslenka tech aukci (ten pocit z D2, kdyz ti neco padne pro tebe byl k nezaplaceni), ale prave ty vyssi obtiznosti hry pocitaji, ze hrac proste musi aukce resit a nakupovat tam itemy pro sebe.
-
-
Tak tak, bohužel se zatím zdá, že to tak doopravdy je. Jelikož jsi, stejně jako většina populace, pozadu, tak momentálně na tobě rejžujou ti, co se přes všemožný exploity prohrabali až do posledního aktu na Inferno. Až přijde RMAH, tak to bude podobně, akorát jsem zvědav, co si tam vymyslí za ceny a kolik toho zůstane v normální aukci (pač nemám v plánu někde kupovat další věci za pravé peníze...kdyby to došlo až tak daleko, tak se na to raději vykašlu :))
-
-
Proto se snazim poradne namakat predtim nez prijde RMAH. Protoze pak ty nejlepsi itemy budou v drtivej vetsine pripadu za normalni penize. Ja rozhodne taky nemam ani v nejmensim zajem vyhodit byt jen 2 dolary za nakej item, ale treba ty nejlepsi zbrane (luk 1400DPS, 200 dexterity, atp) se podle me budou prodavat za ceny okolo 100$ a vic. Jasne, vetsina lidi si rekne: "Tak to z vysoka nasrat, jenom id*ot za to vyhodi takovyhle prachy". Ale je jasny, ze tech rozmazlenych decech, ktery maji tezce zazobany rodice hraje D3 hodne a 100$ pro ne bude jako bych ja sel vedle do samosky a koupil si rohlik...
-
-
Tak tak...taky mám jen dva týdny :-D Ale nemám čas, takže se stejně nevybavím dostatečně :) Ale tím Infernem už se úspešně prohrabávám, takže pak už se snad dokážu částečně zásobit sám/přes kamarády...
-
-
Jo a co mě mrzí víc, je, že dříve jsi se při dostatečné snaze mohl i dohrabat k tomu, že jsi si třeba sestavil nějakej set úplně sám, či nalezl docela slušnou sbírku relativně dobrých unikátek (ty nejlepší byly velmi vzácný), ale pokud tahle verze zůstane stejná, tak se zdá, že by jsi musel mít opravdu veliké štěstí, protože setový a unikátní mají kvůli aukci nastavenej drop na tak nízké hodnoty, že je nevidíš skoro nikde jinde než v aukci... Z pěti kamarádů na Inferno jsme nějak neměli štěstí ani jeden a nenašli jsme ještě ani jednu...
-
-
Ja mam nahrano 110 hodin momentalne a legendary itemu uz mi padlo vseho vsudy 5. A to vcera se mi stalo, ze mi padli dva 10 minut od sebe. At do me uhodi blesk jestli si ted vymyslim :) Na infernu mi pak padnul jeste jeden... Takze 3/5 legendary itemu mi padli na infernu. Jinak abych pravdu rekl, pokud to neni ring nebo amulet, 90% tech legendary itemu stoji za prd a na ty nejlepsi rare proste nemaj ani z daleko. Proto se vic raduju, kdyz mi padne nejakej fakt dobrej rare item, nez legendary, kterej se sice tvari fakt pekne, ale ve vysledku ho na aukci prodas za 30k :)
-
-
hehe, to sorrac :) Za koho hrajes btw? Ja jsem DH a hledam k sobe nejakyho dobryho tanka se kterym bych prosel druhej act. Vydrzim prd, ale mam 100k dps :)
-
Já si říkal, že nám to někdo vybírá a to jsi byl ty... :-D
Jinak, ten problém s legendárkami mají prakticky všichni...padá jich žalostně málo (alepsoň ve srovnání s D2, či klidně TQ, nebo Torchlight 1) a když padnou pak mají hodně náhodných atributů a jsou k ničemu...vlastně jsou jen další 'rare' předmět...
Dle prohlášení Blizzardu je ale v PVP patchi (snad patch 1.1) zesílí a snad budou lepší... No a pak je taky pravděpodobné, že postupně (s datadiskem) přidají všechny věci co si schovali na další časy a konečně se snad objeví více možností jak vybavit postavu.
-
-
-
-
-
mm celkem nezajimavej článek.. v podstatě jsi nic nevysvětlil a obsah textu je minimální snažil jsi se podat nějakej suběktivní názor na kterej tu určitě spousta lidí čeka včetně mě ja jsem za každý rád ,ale nějak to nedopadlo a je to spíš náka autobiografie netřeba číst.
-
-
stejne jako ty :(
-
-
-
Ze se nestydite tuhle trapnou, beckovou,strohou napodobeninu nazyvat Diablem, tohle je opravdu nejvetsi fail co, kdy blizzard vydal a na poli her od tohodle pseudostudia, bude daleko hure, jelikoz stado si to preje.
-
-
Jo taky si říkám, datadisk Sc II toho bude důkazem.......dej si hard na hlavu, studený, pomáhá to:)
-
-
Lepší hadr na hlavě než lejno v puse. *15*
-
-
Lepší lejno v puse než rozum v prdeli. Takhle bychom mohli pokračovat donekonečna. Co tak nějaká konstruktivnější reakce na cizí příspěvek?
-
-
-
-
Číňani mají posunutý termín nástupu do nové hokny.
-
Já nevím co tady všichni QQujou :D
Hraju celý den, hra spadne, jen když jsem ve městě, a dlouho nehraju (třeba sem se psem), což je logické, pak se do 5ti minut naloguju zpátky...
Mám dojem, že je tady hodně hloupých lidí, co si zkopírujou místo hesla ty hvězdičky co se objeví v políčku Password, a pak se diví, že se nemůužou nalogovat, a semtam jim tam vyskočí hláška o špatném hesle, kterou ledabyle odkliknou, a snaží se dále nalogovat hvězdičkama :D
Jinak lagy taky nemívám... Maximálně se mi laguje komp, nebo když sem tam dlouho nebyl, tak se to na chvilku trošku lagne, ale pak už to jede celou dobu v pohodě. Nechápu jak tady někteří říkají, jak jsou ty lagy tak strašně, až je to nehratélné... To je naprostý nesmysl. -
-
Tak se zkus nalogovat teď, ty chytrolíne...
-
Tak to uděláme takhle... Já se teď budu snažit další 3 hodiny přihlásit a celý to nahraju. A vy? Vy se na to budete muset 3 hodiny dívat. Yes? :D
-
ok, zkus ted odlognout a nalogovat se zpet.
-
-
Teď nalogovaný nejsem, takže se du nalogovat, a napíšu, až se naloguju.
-
-
OK mrdám to :D
Je pravda, že teď se tam nalogovat nejde no... Já mám holt prázdniny, tak hraju přes den :D
Problém dneska bude ale spíš v tom, že tam blizz dal ten limit hráčů. Včera když sem dostával 37čky, tak když se objevila první zelená fajfka, tak stačilo počkat a nalogovalo se to samo. Teď to vyhodí hlášku plný server, což je novinka :D -
-
zkontroluj si, jestli se nesnažíš nalogovat hvězdičkama :-P
-
-
Neboj, to by hlásilo špatné heslo... Bohužel jsem na to příšel včera, když jsem se tak párkrát snažil příhlásit :D
-
-
-
No me se stridaji error 37 a error 73. A co tak sleduju reakce lidi z EU na chatech tak zdaleka nejsem sam.
-
-
Už sem to sem sice dával, ale neodpustím si toještě jednou :)) :
Tohle je poslední stránka topicu Error37 (Přeji příjemné čtení, na 20 komentů/strana):
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4064636470?page=1385
A tohle je docela vtipný video:
http://indavideo.hu/video/Error_37_Error_3006_a_Diablo_III-ban
-
-
-
-
Kolik ti dali za tenhle lobbing? :D
-
-
Co? Jako já taky nechápu co všichni hrotěj. Hraju vždy s bezproblémovym lognutím a zadáním čísla z authenticatoru a za poslední tejden jsem měl odhadem tak 2-3 lagy, každej odezněl po zhruba 3 sekundách.
Kdybych měl ty problémy, co tady všichni píšou, tak bych byl samozřejmě taky na*ranej, ale spíš nechápu, jak je můžou mít. Je blbost, abych měl takový štěstí, že jsem se pokaždý za posledních cca 10 dní nalogoval napoprvný, když se ostatní nemůžou lognout vůbec, ne? -
-
Na to existuje jedno starý, ale výstižný úsloví: Sytý hladovému nevěří....
-
-
Tak ještě že jsem ten sytý. *4*
-
-
Ano máš štěstí a logujueš se ve správnou chvíli na správnym místě:) Brácha na druhym konci města teď taky jede a já tu kua čumim na blbej chybovej mesičbox.
-
-
Proč ... má pravdu, celkem v této hře problémy nejsou. Je nově vydaná a pár problémů se dalo čekat - Blizz na opravách pracuje. Zajímalo by mě co by si říkal na bugfest v Arma sérii :-)
-
-
Nic, protože bych si ji nekoupil ;) Tady remcám, protože to hraju a už druhej večer to prostě nejde!!! Přez den je to ok, ale třeba teĎ je to v ////
-
-
Hele já to taky hraju, ale když je problém, který se řeší tak dokážu počkat. Oni ty výpadky neplánovali, snažili se na to připravit (stress test), ale nevyšlo jim to. To že to okamžitě řeší je jen k jejich cti. A ohledně Army ... když ji miluješ není co řešit *1*
-
-
czlukas: To že při ostrém startu bude víc hráčů než při open betě, by předpověděl i zaměstnanec z chráněné dílny, takže to jako omluvu Blizzardu, neberu a už vůbec jim za tohle nebudu tleskat nebo je omlouvat, jako místní fanboys.
-
Ty srovnávás auto, produkt který projde testováním (větší zátěž, než u cílového zákazníka) před uvedením do provozu s produktem, který se takto otestovat nedá (byl stress test, tak přidali servery, ale u plné hry bylo více lidí jak ve špičce na stress testu)
-
Aha, takže by sis koupil auto, kterému by občas vynechával motor, ale ty by sis říkal, že jim to "prostě nevyšlo" a jak jsou ti vývojáři skvělí, když pracují na nápravě. *15* Neuvěřitelný, jak jsou někteří lidi splachovací, pak se nelze divit co všechno si, díky vám, tyhle firmy dovolí...
-
Déčko sem si koupil hned v den vydání a to už je všeho všudy 16 dní. Tohle mělo být vyřešený do prvního tejdne od vydání. Tak sakra už jim nějakej čas běží WoW, tak tohle musej mít v malíku.
-
-
-
-
No dali mi hru, a já jim za ni dal prachy O.o
-
-