Přejít na výpis diskuzí
Aukce za reálné peníze přijdou do Diabla III za dva týdny
31.5.2012 | Aleš Smutný
288 příspěvků
-
Konecne si vydychnu vsetci korejsky otroci ktory museli hrat diablo.
-
-
Trochu si pleteš Čínu a Koreu. V Koreji jsou herní blázní, farmáři jsou v Číně. V Severní Korei na to zase nemají pc:-D
P.S: Navíc věci z Asijských trhů si koupíš jenom na Asijském trhu, takže farmí "sami" pro sebe. -
-
P.S. Tohle blizzard osetril a muzes si vybrat, na kterem serveru vytvoris postavu. Takze cinsti otroci budou mit zalozene ucty v US a vesele farmit. Prece by se blizzard nepripravil o takovy kseft nejakym hloupym omezenim!
-
Tohle bys tady mohl vysvětlovat do nekonečna. Konkrétně v Čechách a na Slovensku lidem všeobecnej přehled dost chybí, pro většinu je to prostě jenom banda asiatů a nějaký fleky na mapě.
-
-
Něco jako pro USA zbytek světa.
-
-
jo a ty dokážeš vyjmenovat všechny americký a asijský státy že a říct s jistotu kde leží? takový chytrolíny mám nejradši
-
-
Je rozdíl mezi vědomostmi (jako jsou tebou zmíněný geografický znalosti) a všeobecnym přehledem (jako je rozlišování korejců, japonců, číňanů, atd.). Bohužel lidem tu chybí obojí.
-
-
-
-
-
-
Tak zase Error 37 *10* Takze vsichni zastanci servrove autetifikace vylizte mi p*****
-
-
ok jdu zkusit lognout
-
-
Tak na 6 pokus jsem ve hře
-
-
tyjo na patej mne to taky po minutovem zaseku prihlasilo dam hru a vyskocil Error 300008
-
-
Uz jsem se lekl, ze error 300008 vidim jenom ja ;-)
-
-
Tak to ses velkej kluk
-
-
-
-
Ahaháááá, neměl bych být tak škodolibý ale nemůžu si pomoct. *1*
-
Koukám tady je to samej chytrolín, ale co je pravda, tak s přihlášením, aukcema, vysokou latency atd. Byl, Je a Bude problém... Až do doby, kdy někdo z Blizzardu nevezme kreditku a nepůjde do datartu nakoupit nový mašiny. Už mě leze krkem, když kliknu do myši a to jak můj mega giga palcátovej úder rozdrtí 129 trolů na maděru ani neuvidím, protože to zrovna zalagovalo jako pr***... Po tom co sem se včera na server dostal mě na druhou stranu potěšilo, že latence už je kolem 60 ms, ale myslel jsem, že to kluci z B. pořešej trošku sofistikovanějš nežli tím, že zavedou limit hráčů.
PS: US a Asijský servery tenhle problém nemaj... Že by nám Béčko s**** na hlavu? -
-
Hry v Evropě mají obecně horší podporu a to i přesto, že jsou obecně dražší než hry vydávané v USA. Holt, Evropa má smůlu... *7*
-
A jak víš, že to US a Asie nemá?
-
-
Jinak tohle teda taky neni špatný video. Opravuji se a podle tohodle soudím, že to v USA vypadá podobně :D :D :D :
http://indavideo.hu/video/Error_37_Error_3006_a_Diablo_III-ban -
Protože si v options můžeš nastavit region serveru, na kterým to chceš hrát. Zkusil jsem to a dobrý... Zkusil jsem to teda jenom u "nás" večer => takže nevím jestli ve stejnou dobu večer u nich maj stejný problémy jako my, ale podle fór je nemaj. Jináč veselý počtení :D : http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4064636470?page=1336
-
-
-
Dobre jim tak za tu prasarnu s online singlem
-
Co se aukce za realne prachy tyce osobne nemam namitek, je to dobry napad, stejne by se itemy nakupovaly pokoutne od cinskych farmeru ze. Ze si z kazde platby Blizz strhava 15%, nu chteji na tom vydelat z obchodniho hlediska je to logicky krok (to ze v mych ocich jako herni spolecnost opravdu klesli je vec uplne jina).
Bohuzel k te aukci zapomeli taky dodat poradnou hru. Ruku na srdce - kdyby jste na obalu hry nemeli napsano Blizzard a Diablo hrali byste to? -
-
15 procent si strhavaji jen u prodeje gemu a crafting itemu, u normalnich itemu maji z kazdy transakce jen 1 dollar.
-
Vzledem k tomu ohromnému množství kavlitních hacknslash her, co v posledních dnech vyšlo, tak vlastně skoro určitě ano :)
Nevím, mě ta hra pořád velmi baví a to k tomu pořád hraju za jednu postavu a velmi se těším až zkusím další... Ale nemám růžové brýle a sám uznávám, že to má k dokonalosti docela daleko. Nicméně, některé mechanismy už se nezmění a s tím se moc nenadělá, ale je dost věcí, co se pořád změnit dají a doufám, že je změní :) -
Pro me osobne by bylo spis plus, kdyby na obalu nebylo blizzard ani diablo. Bohuzel pres vsechny chyby je to porad hratelne. Ale osobne uz si po zkusenostech s battlenetem od blizzardu uz zadnou jinou hru nekoupim, jsou na mem blacklistu podobne jako ubisoft.
-
-
Ach jo. Na třetí Diablo jsem se dost těšil (přece jen dvojka patří mezi jednu z mých nejoblíbenějších her), ale když vidím ten brajgl, co kolem něj Blizzard dělá, tak je mi smutno. Ve finále jsem rád, že jsem si hru zatím nekoupil a nejspíš ještě dlouho potrvá než si ji koupím. Jde vidět, že model neustálého připojení k netu i v singlu je prostě špatný, a když správu serverů nezvládá moloch jako je Blizzard, tak to snad nemůže fungovat nikde (a doufám že ani nebude). Nechci se řadit mezi hatery Blizzu (jejich hry zbožňuju), ale takový přístup je jeden velký fail. Jak jsem už psal, nechci na nikoho nadávat, ale z toho, že mě odradili od koupě jedné z mých nejočekávanějších her, je mi prostě smutno *9*
-
jsem pro zavedení poplatku alespoň 10% z neprodaného předmětu. AH v D3 nepatří mezi nejpřehlednější a hlavně to vymete spoustu zbytečně vystavených nebo totálně předražených předmětů (obzvlášť, když pod ním je dalších 35 stránek s tím samým).
-
-
To asi hrajeme jinou hru, když pominu problémy s celkovým fungováním aukce, tak si myslím, že naopak vcelku přehledná je. Všechno si tam můžeš pěkně vyfiltrovat podle statů a dalších vlastností, takže v tom nevidím vůbec žádný problém. Jen snad bych rád viděl ve filtru např. i možnost, aby to hledalo equip se sockety (třeba jsem přehlédl), abych každý item nemusel naklikávat a koukat.
Co se týče předražení, v tom ti asi dám za pravdu, no ale to je klasika. Pokud jsou lidé, kteří za tyhle ceny equip kupují, budou i lidé, kteří tam ten equip budou dávat.
A nejvíc mě dostává, že ranged zbraně jsou strašně levné, ale jak chceš jednoručky pro barbara nebo monka, tak to je mazec ty ceny. Doufám, že všechny ranged charaktery nerfnou tak, aby to na inferno měly stejně těžké jako melee. -
-
Takovy filtr tam je proste ve statech vyber Has Socket
-
-
Dík, tak to jsem si opravdu nevšiml.
-
-
-
-
Hurá, článek o Diablo III, konečně budu mít dnes v práci co číst. Vsázím 20 zlaťáků, že do hodiny tu máme 100 příspěvků :-)
-
-
já bych řekl že to chvilku potrvá než hodinu :-) (nejdřív přece musí přijít děti ze škol)
-
-
hned ako pride trol.diskuzny...tak tu bude prispekov aj 500 *3*
-
-
Za to prostě musel jít palec nahoru. *1*
-
-
No vida a ted je vsude zas Error 1 :)) Doufam, ze novej patch prinese radu novejch erroru... Na takhle zabuglou gamesku nema ani Bethesda se Skyrinem nabo Ragem :) By me zajimalo co delali testeri poslednich per mesicu (let) pred vydanim hry. ALespon je videt jakou ma online ochrana budoucnost ..
-
-
tady rozhodně není kauzální nexus, co se týče ochrany budoucnosti. Ostatně ochrana se ukázala jako velice dobrá. Prodeje jsou rekordní. Snad toto využijí i další firmy.
CO se týče testerů..jak jako testeři měli nasimulovat 6milionů hráčů online?
-