Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vojta_Ilavsky
    Ještě Tokio Drift byl stravitelnej, a potom... *11*
  • Hilarios
    Řeknu pouze toto: Fast and Furious je sám o sobě coby film sračkou už tak od druhého dílu. Zápletky, herci které tam obsazují, samé béčka prostě, takže věřím,že svět by spíš potěšilo, kdyby se tahle franchisa konečně už utnula a to včetně všech DLC do her, stand-alone her a podobě.
  • a co teprve ten tank, ktery prevratili pomoci super hitech neznicitelneho lana :D Akorat nevim ve tkerem to bylo dile...ale tak parodie na fyziku asi k te filmove serii patri
  • To bude na X360 zase pěkná sra*ka už jako základní FH2 - takže nebrat a zůstat u FH1... *10*
  • Nejlepší jsou ti borci, co tuní turbodiesly a ještě si myslí, jak ty jejich traktory mají super zvuk :D
  • A nevyjede po vydání zase do Českých ulic banda debilů v Golfech a Fabiiích a neuskuteční spanilou jízdu jako když zemřel Paul Walker? doufám, že né :-D když jsem to tehdy viděl v televizi tak jsem řval smíchy a zbytek motoristů asi taky - mám na mysli tu trapnou exhibici, ne tragické umrtí. Nejlepší byli ty oduševnělý odpovědi "klasickejch českejch tuzzingářů", když je reportéři zpovídali. jako chápu, že do toho ty kluci vrazej hodně peněz a je to jejich láska - ale Fabie zůstane Fabii ( až na promili opravdu vkusně upravenejch aut )
  • Xcomik
    A bude ve hře taky 50KM dlouhé letiště jako v FF 6?
  • Jack1947
    V arkádě?
  • Budte v klidu, typek ve videu rikal, ze se chovaj sice velkolepe, ale realne :D ... takze to tak urcite bude
  • takže budou mít 20 rychlostních stupňů, maximálku 567km/h a budou umět létat? super *7*
  • Vojta_Ilavsky
    No v tom případě potěš pánbůh...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit