Přejít na výpis diskuzí
Bacha na zloděje: GoG nabízí Gold verzi Thiefa
31.1.2012 | Petr Poláček
30 příspěvků
-
Neco podobneho jsem podotykal uz posledne, u serie Alien Breed. A proti ni je Thief jeste nova hra. Na jednu stranu se u ceny da argumentovat tim prizpusobenim modernim systemum (ale konfigurace DOSboxu je prace na chvilku), na druhou ale na Thiefa Gold snad ani nemuseli sahnout a bum, deset babek. Mno pokud se jim to i tak prodava, OK. :)
-
Hrát Thiefa na experta a nebo si zahrát téměř jakoukoliv nynější hru, musí být jak objasnit teorii kvantových strun vs. přečíst si noviny na záchodě *1*
-
No zrovna Thief je legenda, těžko najít obdobnou hru *5* A když je něco vzácné, cena je vždy vyšší *2*
-
To zalezi z ktoreho shopu, vacsinou byva 4,02 libry a niektori maju aj menej
-
urcite bude 50% zlava, casom
-
Bravo! GoG posledni dobou jede. Uz zbyva jen posledni otazka:
"Where is the System Shock series?!" *8* -
Huh? Hraje FNV? Nic jiného mě nenapadá. *1*
-
sleduje posla...
-
pre fanúšikov odporúčam stiahnuť si ddfix a do T2 ešte ntex hires textúry, t2water a widescreen patch (1920x1200) ... a síce nie som fanúšikom rôznych bloom/glow efektov ale v tomto prípade dobre nastavený bloom zásadne vylepšuje vzhľad hry (najmä u tohoto typu "tmavých" hier).
btw: pôvodné nastavenie bloomu v ddfix je na nič, po dlhšom laborovaní som dospel k imho ideálnemu nastaveniu:
(ddfix.ini)
Bloom=42 / BloomPersistence=0x404040 / BloomSaturation=120 / BloomSpread=9 / BloomThreshold=0x303030 -
my favorite top game of all times, dnešní stealth akce si na stealth jenom hrají,naposledy jsem to zkoušel v deus exu HR ale co je vám platný že se snažíte prolézt danou lokací a pak vystrčíte hlavu někde nepříteli před nosem,tady pěkně tma a gem, nidko nic nevidí )
-
Co že se stalo s Janchorem?
-
me to pride docela drahy ty hry....za tak starou hru 10 dolacu....chapu ze si to hodne lidi koupi protoze si chtej zavzpominat :) kdyby to stalo do 4 dolaru tak hmmmm :)
-
Ceny na GoG jsou naprosto v pořádku, vzhledem k tomu, že dostaneš hru, kterou spustíš a hraješ; nehledě na to jak je stará.
-
hmm, asi to byl problém i v jedničce, tohle někdo píše na fóru:
Just bought it, worked fine except movies did not play in game, alhtough they played fine using Windows Media.
You can fix this using the ddfix patch...
nejsem si jistej, co to je za patch, ale třeba existuje i pro tu dvojku -
som zvedavy ak daju na gog aj 2jku, ci mi konecne pojdu videa, nikdy v ziadnej verzii hry som ich nevidel, nejaka chyba s prehravacom :)
-
taky jsem tam na fórech četl, že jednička měla problémy se spuštěním na 7, což by v případě edice na GOG v ideálním případě nehrozilo
-
bestolgames - hry z dob, kdysi člověk kupoval opravdu hru a ne kupu problémů.
-
Óóóóóh, i po těch letech pořád nejlepší stealth akce široko daleko, lepší byla snad jen dvojka.
Výbornej design levelů, mise v kouzelníkově sídle a v bance byly prostě úchvatný, a ponurá atmosféra ve steampunkovým prostředí, to jsem zvědavej jestli nakonec ta čtyřka vyjde nebo ne. *14* -
Tak Thief snad ani jinak než na experta hrát nejde ne? Je to jedna z mála her kde vyšší obtížnost rapidně zvyšuje zážitek ze hry.
-
Pro mě nejlepší hra v historii PC her. Za těch třináct let od vydání ji nic nepřekonalo, vloni jsem si ji znovu zopakoval na experta a čas tomuto skvostu nic neubral na kvalitě.