Přejít na výpis diskuzí
Bacha na zloděje: GoG nabízí Gold verzi Thiefa
31.1.2012 | Petr Poláček
30 příspěvků
-
dvojka bola imho vyzretejšia, v jednotke bolo vidieť, že autori ešte presne nevedeli čo chcú a trochu tápali... ale inak boli pomerne vyrovnané. Asi záleží od toho ktorú z nich hral človek skôr :) Ja som hral prvú dvojku, preto asi preferujem ju...
-
Nemá to asi logiku, ale u GOGu se cena tak nějak neřeší...
-
Abolustni, ABSOLUTNI masakr hra. Atmosfera, plizeni a cistokrevny strach :) 10/10 bez sebemensiho zavahani. Pro dnesni x-box parany co do obtiznosti na expert stupni takrka nehratelny titul. Nezapomenutelne momenty: Break From Cragscleft Prison, Down in the Bonehoard, Haunted Cathedral a Return to Cathedral (nejvic!!) a Escape! ... uff, fandove vi o cem mluvim :)
-
Prvni Thief, jedna z nej her co vysla. To prosly jen mistri hraci. Ja jsem jeden z nich. Dokonala hra.
-
Akurat k tej cene je dobre si zaratat £7.98 postovne :) Ale ano, ajtak to je asi lacnejsie.
-
Chtěl si říct na světě,že.. *3*
-
Pri tej cene a ak ma niekto seriozny zaujem je asi lepsi kup z Amazonu, vsetky 3 diely v jednej kolekcii. http://www.amazon.co.uk/Thief-Complete-Collection-PC-DVD/dp/B002LVUKIS/ref=sr_1_4?s=videogames&ie=UTF8&qid=1328033296&sr=1-4
-
Ceny na GOG jsou mimo celkem běžně ...... ale lidi to stejně kupují ;)
-
První Thief je nejlepší hra v sérii.
-
Jum, paráda :) Hra z těch s velkým HHHHH :)