Baldur's Gate III dostává čtvrtý macatý patch. Přináší přes tisíc změn a oprav
-
Já BG3 dohrál kompletně a druhý act je v minimálně stejně dobrý jak ten první, v mnoha ohledech i lepší...Nejslabší je třetí act a i přes to je hodně dobrej...Dohrál sem i Alana Wake a je aktuálně dost zabugovaný, hlavně skrz loadovaní, ale i přes to jak je to dobrá hra tak BG3 se na GOTY ani trochu nevyrovná...
-
Alan Wake 2 je true GOTY. Dá se říct na herní poměry až revoluční záležitost po technické i narativní stránce. BG3 si ty 10 zaslouží za ten první akt, pak se na to všichni vybodli, protože to byla zívačka a ani ten Netflix styl jim nepomohl.
Hele, co jsem koukal, na PC to dohrálo 20% hráčů, na PS5 15%, pod povrchem toho bylo tolik, že to skoro nikoho nezajímalo. Peace!
-
jako většina z nás hráčů a novinářů jsem hru hrál a nedohrál, protože byla taaaaaak strašně dlouhá a nudná od druhého aktu. Nemusíš se stydět, taky se přiznej, že jsi to nedohrál, neznám nikoho, kdo to dohrál.
-
co mají společného RPG elementy, že to vypadá hnusně, zastarale a je to náročné jako prasee? To jako bys řekl, že Gran Turismu může být hnusné, protože pod povrchem je náročná fyzika.
-
a jeste provadi klasicky argumentacni faul, kdy srovnava primitivni akci typu alan wake s hrou, ktera ma pod povrchem spoustu rpg mechanik
v podstate je ostuda, pokud neco jako alan wake nejede poradne -
No zrovna tohle bych nenazval případ alibismu. Tohle je případ rozdílných názorů na věc.
Např. ty si myslíš, že technický stav v den vydání by měl hrát velkou roli v závěrečném hodnocení hry. Někdo jiný si myslí, že by to zas až tak velkou roli nemělo hrát. Obzvlášť když tam nejsou katastrofální bugy a ty menší bugy se spraví v budoucích updatech. Na tohle není správná odpověď a každý má trochu jiný názor. A když pak někdo vysvětlí svůj názor, tak to není alibismus.
-
Trololol
Jinými slovy "hru jsem vůbec nehrál, ale chci si postěžovat".
-
Alan Wake 2 vypadá alespoň moc hezky, BG3 má grafiku PS4, tam je za mě ta optimalizace na prd více nepochopitelná.
-
No Lariani se alespoň snaží o optimalizaci, leč s ne obzvlášť oslnivými výsledky 😂 zatímco Remedy si kvůli neoptimalizaci žíly netrhají a nechávají na modderech aby přišli s řešením - viz na stránkách Nexus mod již ke stažení "Alan Wake 2 older graphics cards".
Vypadá to že přijde doba kdy budou studia najímat moddery jako externisty 😂
-
Miluji alibismus novinářů.