Baldur’s Gate III oznámena hororovým trailerem, bude mít i multiplayer
-
-
Proto jsem psal "přílišného".......Samozřejmě humor a nadsázka byly i v BG a bylo to super. Ale pořád to bylo jen o jakémsi doplňku jinak vážně pojatého příběhu. Pokud je to jen občas a je to doplněk je to super a v pohodě. Pokud je to na každém kroku...stává se z toho komedie
-
Humor a nadsazka nemaji v BG co delat?? Boo!! Booooo!!!
-
Mají ofiko DnD licenci na rozdíl od Pillars, systému kouzel bych se nebál, těch ostatních věcí ano.
-
Ono celé universum Forgotten Realms prochází vývojem a je logické, že se dnes nebudou snažit zasadit hru do settingu konce devadesátek. Sám jsem vůbec nečekal, že bychom se vraceli třeba před Mor kouzel.
-
Přesně tak, dnešní omladina tohle nedokáže a ani nemůže ocenit, po Baldurech pro mě bylo Dragon Age velké zklamání, BG 2 byl jejich tvůrčí vrchol.
-
Vzhladom k tomu, ze sa to bude odohravat viac ako 100 rokov po BG2 a tvorcovia slubuju novy zaciatok, nie je dovod aby tam bol nejaky odkaz na staru partu. Verim, ze v hre ich par stretneme, ale to je tak vsetko. Prave si myslim, ze to zrodenie illithida + flaming fist mercenary boli uplne priame odkazy na DnD vseobecne a Sword Coast konkretne.
-
Tak to mas pomerne smolu, BG3 sa ma odohravat zhruba 100 rokov po BG2 (coz dava zmysel, nakolko to bude zalozene na 5. edicii DnD a medzi 3.5 -> 4 bol timeskip prave 100 rokov, medzi 4 a 5 uz tusim len okolo 10) a podla oficialneho loru prave vtedy niekedy chcela ista wild mage menom Delina zautocit na nejaku gorgonu, dostala wild surge a namiesto toho omylom ozivila Minscovu sochu. Ci ale bude Minsc aj v hre, to je samozrejme otazne :)
-
to bych právě ani neřekl, za mě je to laciný béčko, který může sloužit jako předloha pro bambilion jinejch her - nic co tě chytne za koule a nastartuje receptory. Aspoň mohl před zmutovánim zapištět Iam the LAW!! :-D mě tenhle trainer prostě nic neříká a za mě je to ostuda
-
Pravda pravda.....v tu dobu to bylo něco nevídaného a v podstatě to nemělo žádnou konkurenci, ale já si stejně nemůžu pomoct a ve spoustě ohledů BG1 a 2 považuji za nepřekonané....Těžko říct na kolik je to objektivní a na kolik v tom hraje roli sentiment a určitý vztah a růžové brýle.
-
Tak to pozor, první Fallout mě bavil celkem dost a třeba takový Planescape Torment (který jsem dohrál loni), považuji za jednu z nejlepších her vůbec
-
Z pohledu dnešní doby jsou BG1 a BG2 dost oldschoolové kousky a ani ty Enhanced edice tomu moc nepomáhají. Pro nás, kdo jsme je hráli v době vydání, jsou to často hry, které máme ve svém Top 10. Ono si to moc lidí neuvědomuje, ale do té doby tady nic podobného nebylo (ano, byl už venku Fallout, ale to bych úplně nesrovnával) a ta svoboda, storytelling, vztahy mezi postavami, to bylo fakt kulervoucí.
-
Flaming fist gardista byl poměrně jasný odkaz na Mečové pobřeží.
-
Holt časy se mění.....co bývalo v kurzu už není :) V dnešních dobách lidi preferujou jednoduchou a svižnou hratelnost a příběh podobný interaktivnímu filmu.....holt vývoj nezastavíš. Já si ale daleko radši zahraju starší hru, jako třeba Baldurs gate, u které jsem občas musel zapojit i hlavu a fantazii.
-
asi jiná generace :D
-
Každý má jiné preference.....já považuji BG 1 a 2 za jedny z nejlepší her co jsem, za těch 25 let hrál. Dragon age jsem hrál taky, bylo to dobré, ale BG to nesahalo ani po kotníky......
-
No já vám nevím, onehda jsem první dva díly dohrál, a na zadek jsem si z toho nesedl, zase za takovou modlu bych to nebral :)
Jo, kdyby tenhle díl byl něco jako první Dragon Age.......to by byla jiná písnička :)
-
Bude Baldurs gate III - skvělá zpráva. Teď jen aby to nezkonili. Osobně se nejvíc bojim zjednodušeného systému kouzel ala Pillars of ethernity. Další průšvih by mohl pramenit z kreslené grafiky, popřípadě z přílišného humoru a nadsázky který tak nějak k Larianu patří. To jsou všechno věci které dle mého, nemají v sérii Baldurs gate co dělat. Budu doufat že přistoupí k legendě s pokorou jakou si zaslouží.
-
Fuj, to byl humus, ale těším se dost :-D
-
No nevim. Na larianech me stve jak jsou v jejich hrách npc strasne ukecany a pritom kafraj o banalitach (ikdyz treba vtipne)