Baldur’s Gate III oznámena hororovým trailerem, bude mít i multiplayer
-
imho úplně o ničem. xlet starý CGI k Wrath of the Lich-King je milionkrát lepší. Jako nechápu tenhle trailer. Hra takhle vypadat nebude, jako CGI filmeček je to pak bída. Gameplay trailer bych ocenil více.
-
-
Trailer vem čert, hlavně ať hra nevypadá jako WoW, což se klidně u Larianu může stát.
-
-
Co to jako má bejt??! Tohle má bejt Trailer na Baldurs Gate III?🤮
Khalid s Jaheirou se v hrobě obrací.......
Čekal bych alespoň pár vteřinovej, hmatatelnej odkaz na Mečové pobřeží a starou partu.
Něco, co člověku nažene husinu ze starých vzpomínek. Tohle je UHO z jídelny, ještě vlažný
a neslaný nemastný 😐
-
-
Vzhladom k tomu, ze sa to bude odohravat viac ako 100 rokov po BG2 a tvorcovia slubuju novy zaciatok, nie je dovod aby tam bol nejaky odkaz na staru partu. Verim, ze v hre ich par stretneme, ale to je tak vsetko. Prave si myslim, ze to zrodenie illithida + flaming fist mercenary boli uplne priame odkazy na DnD vseobecne a Sword Coast konkretne.
-
Flaming fist gardista byl poměrně jasný odkaz na Mečové pobřeží.
-
-
to bych právě ani neřekl, za mě je to laciný béčko, který může sloužit jako předloha pro bambilion jinejch her - nic co tě chytne za koule a nastartuje receptory. Aspoň mohl před zmutovánim zapištět Iam the LAW!! :-D mě tenhle trainer prostě nic neříká a za mě je to ostuda
-
-
Ono celé universum Forgotten Realms prochází vývojem a je logické, že se dnes nebudou snažit zasadit hru do settingu konce devadesátek. Sám jsem vůbec nečekal, že bychom se vraceli třeba před Mor kouzel.
-
-
-