Baldur’s Gate III vás za zlé činy odmění velice odvážnou sexuální scénou
-
Tady jde hlavně o očekáváné herní publikum. Mladší publikum název Baldur's Gate ani nezná. A většina hráčů původních dílů už má nějaké roky za sebou, takže se dá očekávat, že je nebudou zajímat nějaké růžové PG12 kecy.
-
Tyvoe, ten hlavní hrdina je chlap nebo ženská? 🤮😂
-
Přesně tak!
-
Aspoň to přidá na autenticitě. Upřímně to srovnání s AC Valhalla trochu sedí, protože tam šli v puritánství dál i co se vedlejších questů týče - zatímco např. Kingdom Come měl některý vedlejší questy trochu nekorektní a vtipný u ACV mi ten humor přijde dost křečovitej a i nevtipnej. Proto se těším na Cyberpunk 2077 kde si s korektností snad hlavu taky lámat nebudou. Jenom se mi potvrdilo že většinu her od Ubi už nebrat, bohužel.
-
..no to máme dve videa..a kde sú tie ostatné..kolko..48 či kolko ich dnešná mládež potrebuje k životu?...😎
-
A co jste čekali od komunity plné Incelů ?
-
Jak to nepsal Honza Srp, tak to nestojí za komentář.
-
Ano, to by bylo na Velkou debatu, jaktoze sex
skodije zavadny a nasili ne. On asi neskodi, tedy zadna studie na to ze skodi neni, ale jak rikas, puritanstvi s koreny v nabozenske moralce. 2020 btw---
edit: jo a "in-game purchases" jsou podle nich pro vsechny https://www.esrb.org/ratings/ .. chlapecek s maminkou a jeji krediktou lol
-
Jak jsem kdesi psal, jestli za to nebude nejakej bonus - nevim predmet nebo plus ke statum -, tak na odvazne sceny zustanu u hubu.
Tim se ovsem hra stava hrou pro dospele, aha ona uz je, coz je pomerne zajimave rozhodnuti. napr BG2 je Teen.
-
Člověk se rozepíše a dostane banány od lokálního Donkey Konga ...jo to by tak hrálo říct otevřeně co si o sexu padesáti pohlaví ve hře myslíme ;)
Možná to projde tomu ,komu se do oka zavrtal pulec ,ale já tu banán chytil i za zpochybňování jejich pouhé existence .Takže o puritánství muže s velkým slovníkem zakázaných slov by se dalo mluvit dlouze . Pohled na střeva západní civilizace rozhodně netrestá tak , jako pohled na odhalené ňadro s bradavkou...