Přejít na výpis diskuzí
Banner Saga čelí potenciální žalobě kvůli absurdnímu sporu o slovo
22.1.2014 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
Když už je řeč o názvech, zrovna jsem někde narazil na poznámku, že Kingdom Come používají DC Comics. Nevím jak to je s patentem, snad nebude muset WH vymýšlet nový název *4*
-
-
a snad si taky ještě katolická církev nepatentovala to slovní spojení
-
-
Cely je to naprosto absurdni. Nevidim duvod, proc by se tim mely soudy vubec zabyvat. Rovnou bych King.com naparil pokutu a poslal je zpatky do kocourkova.
-
Zachvilku si budeme patentovat i slova.
Nechápu tu společnost. Vydávat žalobu na malou společnost. Hold, doby se mění a jeto čím dál horší.
P.S. nevím jestli to ještě trvá, ale na Youtube je/byla podobná situace. -
A určitě se to týká hlavně USA, že je to tak? Nemá smysl komentovat, jestli je to košér nebo ne, ale to co mě děsí je, že naše děti učíme, že pokud se něco stane a oni jsou v právu, nemusí se ničeho bát, protože v tomto případě je zákon na jejich straně a pravda vyjde najevo. Ho*no!!! Tenhle svět je jen hnusná džungle plná krvelačných (penězchtivých) predátorů a právo je tady k ničemu, protože vždycky vyhraje ten nejsilnější (nejbohatší). *9*
-
-
Pokud budeš svoji hru chtít prodávat v USA a máš ve jménu saga nebo candy, týká se tě to také. A myslím, že ten trademark platí i v UK.
-
-
Už vím, jak se bude jmenovat moje nová hra. *6*
-
Zítra si půjdu zaregistrovat slovo záchod, doufám, že to není už zabrané.
-
-
A já si zabírám slovo hovno, to už pak budeš v dost nepěkný situaci *1*
-
-
Nechápu k čemu jim bude požírat malou společnost...ale jo úplně to chápu, už hodněkrát jsem si místo candy crush zapnul banner saga, ono je to fakt podobný a zaměnitelný, zapomeňte na to co jsem psal na začátku oškubejte je, ať to splňuje znaky absurdistánu
-
Zvrácená doba plodí zvrácené činy.