Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kotty
    Je videt, ze recenze Lukase bavi, to je pak radost je cist/sledovat. Jen tak dal.
    • Taky jsem chtěl původně vychvalovat do nebes, ale připomělo mi to pobuřující, několik let staré Lukášovo video (respektive opět mluvené sólo) ohledně E3, kde pořád dookola opakoval velehumornou kombinaci ->dě*ky-chlast-chlebíčky<- . Jsem rád, že svůj talent teď věnuje něčemu více smysluplnému *3* http://www.youtube.com/watch?v=DJnETPx5o9E
      • Amylee.Anderson
        Jéé tohle video :D Já si říkala "Co to je za vola?"....Teď to video miluju :D
      • Super video
  • Skvela recenzia. Uz davno som sa tak pri recenzii nebavil ako teraz :)
  • Tak za tohle musite tu lupu vyhrat!!! Tohle jsi zabil.
  • Vynikající poetická videorecenze.
  • konecne lukas uplatnil svoje hiphopovy alterego :D
  • Výborně Lukáši. Hlavně prosím tě dál úspěšně filtruj takové ty občas se objevující názory, že tvé recenze jsou neinformativní, že se z nich člověk nedozví ani počet zbraní nebo kulek potřebných k zabití bose na konci druhého levelu. Ne, tohle nedělej, podobných recenzentů je na webu dost a dost, tvoje recenze jsou (většinou) o něčem jiném a o hře mě osobně často poví víc. Takže pokračuj v tom, co děláš, protože to děláš výborně což dokazuje i tvůj poslední kousek. Na Bastion videorecenze rozhodně nalákala, přestože asi srabácky počkám až bude v akci, nejsem si totiž až tak jistý, že mě bavit bude i hrát.
    • Tady nemůžu úplně souhlasit. Tahle videorecenze je extrémně povedená a je z ní poznat atmosféra hry, což je dobře. Že postrádá některé detaily v textu nevadí, protože má člověk i oči.
      Na druhou stranu, když u textové recenze podrobné informace chybí, je to špatně. Ty prostě jinde nevykoukáš. A to, že je to prima počtení pro někoho, kdo už tu hru má doma, je mi úpřímně ukradené. Z mého pohledu je ideální věcná textová recenze + videorecenze, která dá člověku tu pocitovou složku.
      • Záleží na preferencích. Já na to koukám tak, že když mi např. v Lukášově recenzi něco takového chybí, stejně to načtu jinde na webu (takže ano, vykoukáš to jinde) kde se naopak nezabývají tou "pocitovou" složkou tak, jako Lukáš. Pro mě jsou Lukášovy recenze prima počtení i u her, které doma nemám (a vzhledem k nedostatku času a jiným omezeným preferencím je taková většina). Že by byla ideální kombinace "věcná textová recenze + pocitová videorecenze" je asi fakt, ale je to těžko proveditelné, ty videorecenze určitě zaberou více času. Takže to hold řeším kombinací recenzí z více webů/médií a to se osobně zdá ideální mě.
  • Zatim nejzajimavejsi video-recenze co sem kdy vydel. U me mas za jedna. Celkove mam pocit ze z tiskali.games se stava nejlepsi server o hrach na ceskem netu. Jen tak dal.
  • Black_Hand
    skvela inspirace recenze tak moc specifickou ficuru bastionu. dobra prace :P.

ja jsem hral jen demo a co me potesilo nejvic byl asi soundtrack.
  • Ocelot23
    Hru jsem neznal a bez téhle originální recenze bych jí asi ani nepoznal! Což by byla škoda
    Fakt díky, řekni si o zvednutí platu :D
    • Dyť to není originální... Takhle je ta hra dělaná... Tím vypravěčem...
  • Mechwarrior_bw
    nerozumiem ako niekdo môže nadávať na túto videorecenziu, v čase keď napríklad BW klesol na samé dno tak tu nielenže vznikajú výborné videorecenzie ale ich autor sa ich ešte snaží niečím oživiť a zatraktívniť...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit