-
Tleskám !
-
Smekám před Lukášem i před tvůrci tohodle klenotu.Ta skladba co hraje v závěru recenze je naprosto úžasná!Poprvé když jsem se s ní setkal ve hře tak jsem jen zíral na obrazovku a poslouchal:-)Prostě nádhera je to celé:-)
-
Chtěl jsem tuhle recenzi vychválit až do nebes, ale jak tak koukám na diskuzi, tak by to bylo jenom nošení dříví do lesa.
Tak se jenom přidávám k davu nadšených "čtenářů" a tleskám za skvělou videorecenzi. -
Tak to je hodně funky.... Za tohle by ho měli jmenovat Globetrotterem *1*
-
každá recenze úplne jinam. to je luxus to se nám líbí...
-
Tuhle recenzi budu rozdýchávat asi ještě dlouho. *1* Jinak hra mě zaujala hlavně skvěle stylizovanou grafikou.
-
Svěle Lukáši...je radost se na to dívat !
-
-
"divat". asi si nechtel byt tak moc ironicky jako to vyznelo :PPP
-
-
Vyznělo to ironicky ?
-
-
-
Fajn recka, mi se to moc líbilo, ikdyž pochybuju, že to ocení víc než 30% diváků. Potěšila narážka na Cimmermana ;-)
-
Parádní chvilka poezie - o hře si každý může přečíst v té písemné - videorecenze by právě měli fungovat jako prezentace atmosféry, která ze hry sálá. A v tomto případě se povedlo na jedničku. Osobně jsem hru dohrál a lebedil jsem si u ní od začátku do konce. Víc takových a nebudu se vůbec zlobit *5*
-
Bastion je klenot mezi indie hrami. A recenze je perfektní. Vše se hezky rýmuje a navíc i odpovídá herním faktům. Velmi dobrá práce.