Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, na hru moc nazor nemam, asi se to hraje hezky. Recenze jako experiment dobra. Hra se slovy slusna, ale doporucil bych, Lukasi odpust, priste si najdi nekoho z dramatickeho krouzku. Snazil ses, jasne, ale kdyby to cetl nekdo s peknym zvucnym hlasem, vyznelo by to lip. Takhle to bylo...mmm... trosicku nedotazene. Ale jsi sikula, urcite mi ten nazor nemej za zly, kazdy to nesvede.
  • grinderman
    jako reakci na rymovanou videorecenzi jsem napsal basnicku, ale z nejakeho zahadneho duvodu je tady omezeny pocet odstavcu, takze nejde odeslat. me so sad. :(
    • Black_Hand
      jestli je tak dobra tak ji napis do fight clubu :) ( podcast@games.cz ). kdyz to tam hodis, tak myslim ze je celkem slusna pravdepodobnost, ze se tam objevi zitra objevi. neco takovyho si myslim lukas neodposti.
      • grinderman
        dobra urcite neni, protoze jsem ji upachtil behem par minut po navratu z hospody, ale jak se u nas ve slezsku rika, shiit happens. poslano do podcasu.
        uz vidim, jak se budu rano bit do hlavy, co jsem jim to poslal za hovadinu.
        • sleepless
          Tak sup sup, jeste v mailu nic nevidim :) O basnicku prijit nechceme, kdyz uz byla slozena...
          • Copak Vám nestačí moje??? Buů Buů, Beé. *6* Tssss *2*
            • sleepless
              Čím více, tím lépe - kdyby se jich sešlo dost, vydám snad na vlastní náklady pro všechny zúčastněné básnickou sbírku ;)
          • grinderman
            bah, spatne jsem zkopiroval adresu. ted uz by to melo dorazit. ;)
            • Black_Hand
              co jsem rikal :D.
            • sleepless
              Uz je tam ;)
        • Black_Hand
          tak a zitra nalad ustream. :)
  • Trol.diskuzni
    Videorecenze sama o sobě se mi líbila... Jen nějak nerozumím, k čemu byla přínosná. Estetický dojem na mě udělala, ale o hře samotné toho příliš nenabídla. Každé amatérské gameplay video na youtube by mi řeklo víc... *7*
    • Tohle snad nebylo gameplay? A vsimnul sis, ze ty verse se nejenrymuji, ale primo popisuji hru?
      • Trol.diskuzni
        Rýmy popsaly hru stylem - je to diablovka, co vypadá jinak než diablovka... To mi vážně moc nepomohlo. *4* Záběry ze hry byly docela fajn, byť hodně stříhány, takže se člověk nemohl pořádně zorientovat a udělat si názor...
        • Black_Hand
          vis, na games uz mnohokrat rikali, ze videorecenze je doplnek recenze psane. to ti muze vadit, to ti neberu. ale popis bastionu ve videorecenze presne odpovida tomu, cemu ma slouzit.
          • Trol.diskuzni
            Jasně, já to beru jako doplněk... Proto říkám, že se mi to i líbilo. Akorát mi prostě příjde, že jsem se z toho houby dozvěděl a že Lukášova stylizace videorecenzí může neznalého naladit na trochu jinou vlnu, než o čem hra doopravdy je. Chtělo by to méně exhibicionismu a více faktických informací pro příště... Přecejen to má být recenze a ne chvilka poezie Lukáše Grygara.
            • Trol.diskuzni
              krmic: Možná, že ostatní diskutující se s fakty uvedenými ve videorecenzi spokojili, já nikoliv. Už jsem viděl mnoho lepších, ze kterých jsem měl daleko konkrétnější pocity o hře... Dokonce i od samotného Grygara. *3*
            • No jak vidis v diskuzi, lidi co hrali rikaji ze videorecenze hru vystihla presne. A zversovat informace o zbranich, nepratelich, pribehu snad neznamena, ze prestavaji byt fakticke??
  • Puvodne jsem chtel komentar zarymovat, ale uz me tu dost lidi predbehlo...takze jenom chvalim neskonalou originalitu. Tohle se zaryje do pameti vedle videorecemze na Portal 2.:D
  • Velká pochvala za tuhle poetickou recenzi. Hra samotná mě sice neoslovila, ale recenze rozhodně ano.

A konečně díky i za demonstraci toho, že počítačové hry nehrají lidé s rozhledem, nebo sečtělí. Rýmovat se nedá bez dobré slovní zásoby, a tu zas nezíská človek bez čtení.

Klobouk dolů.
  • Lukáši skvělá recenze :-) (nevím proč, ale připomnělo mi to cimrmanovské rýmy)
  • vokr.cz
    Lukáši tohle se ti povedlo:) Respekt:)
    btw. Ten závěrečný song je ze hry?
  • Oh damn! při závěrečném songu mi ukápla slza!

Respekt! emocionální recenze to se jentak nevidí! *4*
  • Jo song je ze hry.Tenhle kousek ma nejlepsi OST co sem zatim slysel
  • Velice skvělá recenze, vzpomněl jsem si i na Andrewa Anastova a na jeho kejkle. Musím uznat že se povedlo mě pobavit i donutit si hru pořídit . Jen více takových recenzí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit