-
No, na hru moc nazor nemam, asi se to hraje hezky. Recenze jako experiment dobra. Hra se slovy slusna, ale doporucil bych, Lukasi odpust, priste si najdi nekoho z dramatickeho krouzku. Snazil ses, jasne, ale kdyby to cetl nekdo s peknym zvucnym hlasem, vyznelo by to lip. Takhle to bylo...mmm... trosicku nedotazene. Ale jsi sikula, urcite mi ten nazor nemej za zly, kazdy to nesvede.
-
jako reakci na rymovanou videorecenzi jsem napsal basnicku, ale z nejakeho zahadneho duvodu je tady omezeny pocet odstavcu, takze nejde odeslat. me so sad. :(
-
-
jestli je tak dobra tak ji napis do fight clubu :) ( podcast@games.cz ). kdyz to tam hodis, tak myslim ze je celkem slusna pravdepodobnost, ze se tam objevi zitra objevi. neco takovyho si myslim lukas neodposti.
-
-
dobra urcite neni, protoze jsem ji upachtil behem par minut po navratu z hospody, ale jak se u nas ve slezsku rika, shiit happens. poslano do podcasu.
uz vidim, jak se budu rano bit do hlavy, co jsem jim to poslal za hovadinu. -
-
Tak sup sup, jeste v mailu nic nevidim :) O basnicku prijit nechceme, kdyz uz byla slozena...
-
-
Copak Vám nestačí moje??? Buů Buů, Beé. *6* Tssss *2*
-
-
Čím více, tím lépe - kdyby se jich sešlo dost, vydám snad na vlastní náklady pro všechny zúčastněné básnickou sbírku ;)
-
-
bah, spatne jsem zkopiroval adresu. ted uz by to melo dorazit. ;)
-
-
co jsem rikal :D.
-
Uz je tam ;)
-
-
-
tak a zitra nalad ustream. :)
-
-
-
-
Videorecenze sama o sobě se mi líbila... Jen nějak nerozumím, k čemu byla přínosná. Estetický dojem na mě udělala, ale o hře samotné toho příliš nenabídla. Každé amatérské gameplay video na youtube by mi řeklo víc... *7*
-
-
Tohle snad nebylo gameplay? A vsimnul sis, ze ty verse se nejenrymuji, ale primo popisuji hru?
-
-
Rýmy popsaly hru stylem - je to diablovka, co vypadá jinak než diablovka... To mi vážně moc nepomohlo. *4* Záběry ze hry byly docela fajn, byť hodně stříhány, takže se člověk nemohl pořádně zorientovat a udělat si názor...
-
-
vis, na games uz mnohokrat rikali, ze videorecenze je doplnek recenze psane. to ti muze vadit, to ti neberu. ale popis bastionu ve videorecenze presne odpovida tomu, cemu ma slouzit.
-
-
Jasně, já to beru jako doplněk... Proto říkám, že se mi to i líbilo. Akorát mi prostě příjde, že jsem se z toho houby dozvěděl a že Lukášova stylizace videorecenzí může neznalého naladit na trochu jinou vlnu, než o čem hra doopravdy je. Chtělo by to méně exhibicionismu a více faktických informací pro příště... Přecejen to má být recenze a ne chvilka poezie Lukáše Grygara.
-
-
krmic: Možná, že ostatní diskutující se s fakty uvedenými ve videorecenzi spokojili, já nikoliv. Už jsem viděl mnoho lepších, ze kterých jsem měl daleko konkrétnější pocity o hře... Dokonce i od samotného Grygara. *3*
-
No jak vidis v diskuzi, lidi co hrali rikaji ze videorecenze hru vystihla presne. A zversovat informace o zbranich, nepratelich, pribehu snad neznamena, ze prestavaji byt fakticke??
-
-
-
-
-
-
Puvodne jsem chtel komentar zarymovat, ale uz me tu dost lidi predbehlo...takze jenom chvalim neskonalou originalitu. Tohle se zaryje do pameti vedle videorecemze na Portal 2.:D
-
Velká pochvala za tuhle poetickou recenzi. Hra samotná mě sice neoslovila, ale recenze rozhodně ano.
A konečně díky i za demonstraci toho, že počítačové hry nehrají lidé s rozhledem, nebo sečtělí. Rýmovat se nedá bez dobré slovní zásoby, a tu zas nezíská človek bez čtení.
Klobouk dolů. -
Lukáši skvělá recenze :-) (nevím proč, ale připomnělo mi to cimrmanovské rýmy)
-
Lukáši tohle se ti povedlo:) Respekt:)
btw. Ten závěrečný song je ze hry? -
Oh damn! při závěrečném songu mi ukápla slza!
Respekt! emocionální recenze to se jentak nevidí! *4* -
Jo song je ze hry.Tenhle kousek ma nejlepsi OST co sem zatim slysel
-
Velice skvělá recenze, vzpomněl jsem si i na Andrewa Anastova a na jeho kejkle. Musím uznat že se povedlo mě pobavit i donutit si hru pořídit . Jen více takových recenzí!