Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xixixao
    Tak to je hodně luxusní video recenze. Pochvala, potlesk, poklona!
  • Amylee.Anderson
    Začala jsem psát jak je Lukáš skvělý recenzent a že jinak bych na ty recenze ani nekoukala, ale kašlu na to. Všichni to tady víme :D Jen tak dál :)
  • Nemůžu, než se přidat ke všem těm pochvalám a přihodit další na hromádku. Je to hodně zdařilá recenze a rozhodně zajímavej nápad! Jen tak dál ;)
  • Skvělá recenze. Tiscali, tohoto člověka si držte! Je vidět, že to Lukáš nedělá jen z povinnosti a že do toho dává víc. Názorově se shodneme téměř ve 100% a tak jsou pro mě recenze od něj požehnáním koupi dané hry :) Díky.
  • MidnighT91
    Hej první videorecenze u které mám potřebu pustit si ji ještě jednou xD...
    • Napodobne, jenze ja uz si ji pustil 4x *4*
  • To už chce mít pořádný talent dát dohromady text, který dává smysl a ještě ho tak krásně odrecitovat.

ps: Díky za nalezení Al Aaraaf, Lukáši.
  • Povedená recenze *4*
  • recenze super
  • Naprosto skvělá recenze :) Druhý příspěvek v životě sem :))) *4*
  • IWKYN
    Mam husí kůži všude po těle, tahle hra ve vás zanechá hluboký pocity, kterých se opravdu nezbavíte! Stačili mi tyhle 4 minuty a je to, jako bych ten příběh končil včera... Všechno do sebe dokonale zapadá, nádherná grafika, bezvadnej soundtrack, návykový průvodce, příběh který si nezadá a hratelnost, která nestárne!
    Tyhle indie hry jsou mnohdy 100x lepší, než AAA tituly na které padnou miliony na vývoj...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit