Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • schumicrast
    Já jsem to vydržel i s propadama FPS někde na 15. Tak doufám že za moji výdrž dostanu aspoň nějaký DLC zdarma!!
  • Tak jestli si tohle myslíš tak si asi neviděl prodeje GTA V který vyšel na PC jak dlouho po vydání konzolových verzí? Rok? 3x odkládaný +- nevim takhle z hlavy..
  • Vojta_Ilavsky
    Máš pravdu, ale E. unity rozjedeš téměř na všem na nějaký ty vyšší na 60 fpsek.
  • Hnisavec
    práveže len s PC nemáš na výber....v prípade Batmana, keď má človek i PS4 má na výber tú najlepšiu verziu....+ 99% súčasných PC exkluzivít spustí človek i na priemernom pracovnom ntb a ten má skoro každý doma.
  • Např. Já to mám zadarmiko na ps4 ze storu :) Raději si udělej obraz než začneš psát ptákoviny ;)
  • Myslim ze jsme nasli Jacka :D
  • blizzard a ta jejích univezální dětinská grafika pro všechny universa? To je vskutku next gen, jak se patří...
  • Majkl
    Error 37 *7*
  • gesto
    Jednoduchý : chceme next gen ale at ten next gen funguje na next gen Pc,, ale tohle je odfláknuta práce stejně jako práce Ubisoftu ,,, zlatý blizzard že ?

shame: raději grafiku kreslenou než tohle co funguje jenom na pc kde už koupíš docela slušné auto a navíc nemyslím, že kreslená grafika nějak vadí at už jak říkám blizzard a třeba dota,CS,darksoul,divinity, a psal bych do večera,,, prostě chci dobrou hru která funguje tot vše
  • gesto
    Hnisavec : https://www.youtube.com/watch?v=dUowqFRxixE

Navíc nemůžeš srovnávat konzole a pc to je stejné jako srovnávat třeba Čez a UPC,,, upc se musí snažit protože je konkurence a možnosti, ale čezu je to jedno protože nezaplatíš, nesvítíš
  • Není optimalizován ? patche to zhoršují ? tak to máš asi jinou hru, nebo PS3 *1* *1*
  • Hnisavec
    tak veľké štúdia mali dosť trpezlivosti s PCčkármi....ale keď Crysis predal za 2 týždne, ktoré sú pre firmu najdôležitejšie asi 50tisíc kusov a skoro Crytek krachol, tak to všetko hromadne prešlo na konzoly, kde je ešte core publikum čo vie oceniť kvalitnú hru a nehrá len F2P hlúposti repetitivné a MMOčka sprasené mikrotransakciami
  • To si jako myslíš, že lidi budou kupovat rozbité hry, kord když Valve umožňuje vracet peníze ? To je kapku kontraproduktivní nemyslíš ? Jinak nevím co si chtěl tvou maďarštinou říci...
  • MARTASLJ19
    Tak Rocsteady za to nemôžu. Oni robili konzolovú verziu. PC verziu robilo iné štúdio - Iron Galaxy, ktoré nemá skúsenosti s portmi na PC. Za všetko môže Warner Bros. Rocsteady to teraz opravuje pre nás fanúšikov, keď to WB tak pokazilo. Inak ja mám hru už dohranú a užil som si ju v pohode. Stačilo dať unlock na 60 fps.
  • Hnisavec
    tie stotisícové predaje PC verzií v najlepšom a ešte i za polovičnú cenu oproti miliónovým na konzoliach za plnú sumu o 20% vyššiu, pričom marža je rovnaká ako si berie nenažrané Valve sa začína plne prejavovať posledné roky na posr..tých PC verziách, ktoré sú na hranici hratelnosti a bastlia ich céčkové štúdia v Rumunsku....

priemerná suma predanej hry na STeame je 6 eur v zlavách....to o veľa svedčí...1000% menej ako na konzoliach *15* *15*

plus najpredávanejšie hry v ČR a SR sú z 99% Valve F2P blbosti ako Dota, LFD, Half Life, čo boli 100x v zlave za 1 dolár a CSko a ďalšie lacné multiplayerovky. Keď príde mohutná hra ako Witcher 3, ledva dá pol milióna i to v zľave a to je najpredávanejšia hra v tej dobe...plus dlhodobé predaje sú na PC kvôli šialeným zľavám zabité vďaka Valve a chudáci vývojari dostanú tak na kávičku od záchrancov herného priemyslu
  • Unity není zrovna nejlepší příklad optimalizace 3D her a open world už vůbec ne. Teda alespoň ne na PC.
  • Lukyz
    Už mi nezbývá nic jiného, než se smát dokud to nedají trochu dohromady, tak aspoň jeden k tématu *1*

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/434943954229097537/F00283A84116F759C3B0327F8572994D657B32EE/
  • Mas pravdu, opravdu tomu nerozumis. Ale kompletne vubec, ani trochu.
  • Já nestíhám uhrát pořádně ani jeden titul měsíčně. Ale ocenit kvalitu her co si to zaslouží dokážu. MGS: GZ si to zaslouží víc než PCčkový Batman. :D
  • Jenže tady naprosto selhala kontrola kvality. Na to, aby se hra i jen korektně ukončila proboha nepotřebuješ tým testerů a ladění na jednotlivá PC... Windows mají jednotné API na funkce, ať je pod tím jakýkoli HW.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit