Přejít na výpis diskuzí
Batman: Arkham Knight - recenze PS4 verze
29.6.2015 | Jan Olejník
109 příspěvků
-
koupím v roce 2017 na PC, do té doby to snad patchnou ne?
-
-
Jasne, v Steam letnej zlave za 5$.
-
To už bude 150 edic, včetně the Final edition, Really the final edition a We promise, this is already the final edition.
-
-
Ještě bude DLC po finální edici *15*
To je strašná móda dávat DLC na hadry další hovadiny. CD projekt to dává zdarma a zde? Aby jsi to měl výhodně tak se opravdu vyplatí čekat na kompletní edici a snad ještě ve slevě.... Jinak tolik DLC a samé hovadiny za prachy. To je neuvěřitelné, že za to dost lidí platí ihned po vydání.
-
-
Také to vidím podobně....
Ten start se na PC nepovedl a i tak to není něco po čem bych ihned šel. -
Vydají taky (tedy revydají). *3*
-
-
,,A i když na pár pomníčků přece jen narazíme, je to přesně dle marvelovského mustru"
Batman spadá pod DC Comics ne pod Marvel -
Jingle Bells
Batman Smells
Robin Laid an Egg
The Batmobile Lost a Wheel
And Joker got away *5* *14* -
-
https://www.youtube.com/watch?v=_jtp_LdmzLY
-
dashing through the roof,
in a one horse open tree,
busting out i go,
laughing all the WEEEEE!!!
Batman: the Animated Series -> nejlepší *14*
https://www.youtube.com/watch?v=Veju4PxhuGc -
https://www.youtube.com/watch?v=o90DkVnVJP4
-
-
Teda nechci být hnidopich, ale hlavním záporákem není ani Arkham Knight, ani Scarecrow, ale
Joker, snažící se ovládnout Batmanovu mysl , nebo minimálně takový jsem měl pocit po většinu hry :) -
-
Je to do jisté míry pravda, ale já to nechtěl v recenzi zmiňovat. Jak pravil klasik: "My nesmíme ani naznačovat". :)
-
-
Po reklamaci tý zpackaniny na PC, koupeno na PS4 a nelituju. Byla by škoda si tohle nechat ujít.
-
-
to sis prilepsil no. Za nedlouho se PC verze opravi, kdo si pocka si pak normalne zahraje (mnozi hraji bez kecu uz ted), zadnej refund neni potreba.
-
-
Ano polepšil. Já čekat nechci, chci hrát teď..i s efektama, které zatím na pc nejsou a bez škobrtání při letání a ježdění. Udělal jsem dobře, hru si uživáme. *3*
-
Je smutne ako uz ludia akceptuju fakt, ze sa vyda zpackany port a potom cakaju na to az sa to opatchuje. Pritom zrovna WB v minulosti povedalo ze prdi na patchovanie, pretoze sa koncentruje na tvorbu DLC. Takze chvala bohu za Steam refundaciu, teraz sa im to uz beztrestne neprepecie.
-
-
-
Arkham Knight > Witcher 3 *3*
-
-
Nepovedeny pokus o vtip. Na PC nehratelne na konzoli je bloodborne.
-
-
a Bloodborne je fajn, ale Batman je Batman...
-
-
-
Batman hry mám rád, ale už po druhý je hra po vydání nehratelná. Dneska se opravdu hry vyplatí hrát až tak za půl roku. I když Origins není úplně opravený dodnes.
-
Pekna recenzia :) Citam sice s oneskorenim az po 200% dohrani a 612 Rival Poits a 100+h na Steame :D, ale vzhladom k tomu ze som hral na PC, stale cakam na vsetky DLC a mam chut nasavat dalsie informacie a pohlady na hru.
Patrim k ludom ktorym zapojenie Batmobilu sadlo. Mam napozerane, nacitane aj nahrane dost z Batmanskeho loru a za najlepsie podanie povazujem prave Arkhamsku seriu. (Zboznujem to vybalancovanie komiksoveho/Burtnovskeho a civilnejsieho, napr. Nolanoveho pohladu) Nemyslim si ale ze by Batmobil a jeho podanie bolo prehnane, alebo by nedodrzovalo batmansky kánon. Batmanove auticko robilo pekny bordel ako v starsich filmoch, tak vo filmoch od Nolana a dokonca napr. aj v Batman: The Dark Knight Returns, uazka: www.youtube.com/watch?v=9DUz38n-fvQ ..btw tento animak ja fakt dost fajn :)
Dalsia vec je ze Rocksteady sa kludne mohlo mierne inspirovat aj Future Batmanom (a tym nemyslim batman Beyond) ked Bruce mal uz ine hracky ako "obycajne" auto. Len tak okrajovo nacrtnem: Brother-Eye, cela plejada systemov na ochranu BatCave, Bat Family vratane Wing Armoru: http://goo.gl/iCHUc6 (nie, nieje to oblek) a dalsich. Ano mal v podstate svoju malu robo armadu. Vsak prave Batman je ten co takmer vyhubil vsetkych superhrdinov aj ked nema ziadne superschopnosti (samozrejme nechcene xD) a prave Batman je ten co navrhol Watchtower a asi najvacsou mierou prispel k porazke/zahnaniu Brainiaca.
Obrovska informacna studnica je DC Universe Online. Kto DCUO hral v end-game vie o com hovorim :)
A potom su tu dalsie alter univerza ktore ani nema cenu rozoberat lebo je toho privela :D
Nooo ale co som chcel je ze jedno ozbrojene auticko a skupinky dronov v gothame su podla mna absolutne kanonicke :) -
-
podporuje ta hra na PC ovladac? :)
-
-
Nemohl jsem se dočkat, bohužel, jen tak si nezahraji (ano, jsem PC hráč), nicméně, protože půda internetu byla více než horká, tak jsem se podíval na takřka šestihodinový film na youtube....hru jsem si nemohl ošahat, ale příběh hodnotit můžu...Tak jdu spoilerovat...
Můj největší problém se jmenuje paradoxně Arkham Knight...To, že jím je James Todd je trapné, každý alespoň trochu znalý komiksu to víceméně od začátku mediální kampaně, kde Knight Batmana nazval "Old man"...a protože, kdyby to nebyl AK, ale Red Hood, tka by to asi nebylo tak Wauw. Hmmm, není i tak..čekal jsem něco fakt nového a originálního, ale tohle bylo asi tak nečekaný, jako že se ve hře objeví Joker i přes mnohá utvrzení, že se ve hře nevyskytne. Joker si tedy dle mého krade velko pozornost hlavně pro sebe a zatímco po tom "neuvěřitelném odhalení, kdo je AK máte pachuť v puse, Joker to dere nahoru, jeho pasáž jsem více než žral...
Jinak krom Jokera příběh fakt nic moc, ty příběhové twisty jsou očekávané, že to není možný (klec pro Batmana, smrt Oracle) ... nevim.... -
-
lol ty si čistý prototyp tzv. PC youtube playera...väčšinou ide o zarytého pc master race onanistu, čo nakuká Heavy Rain, Last of Us, Halo, Destiny, a iné na youtube alebo to aspon tvrdí a potom sa prezentuje akoby to hral a všade na tie hry pindá aké sú to casual sragoriny pre tupé konzolové publikum....
-
-
hahaha hnisavec práve si sa prezradil ako hrávaš hry na youtube jáj ty funboy *1* *1* *1*
-
aha. Takze ja se prezentuju, ze jsem to hral, i kdyz na zacatku jasne rikam, ze jsem to nehral a proc. BTW. Prvni hra, kterou jsou takto videl. A nemam absolutne nic proti konzolim, na to si prisel jak?
-
-
To neres. Hnisavec ma nejaky problem z detstvi s PCkem. Bud tam videl nemecke fekalni pecko svoji mother nebo pri koukani na fekal pecko zjistil,ze se mu to libi a radeji presel jen na konzole,aby ho to nelakalo...
-
-
Akurat ze on sa neprezentuje akoby to hral.
-
-
aneb jak si rychle zkazit hru. Koukni na youtube.
-
-
A? Měl jsem odejít z Internetu? Všude začínali na mě blafat spoilery o z půlky hry, z konce hry...na video jsem se podíval, co mi někdo něco velkýho spoilernul. Hru jsem si nezkazil, víceméně znám příběh, herné to otestované nemám, mnoho herních prvků jsem ani nemusel vidět, bude mě to bavit...a že u říběhu nedostanu WTF? Nedostal ani napoprvý
-
-
cíleně jsi šel za spoilerama, takže tu nelži. Já hru taky nehrál a žádny spoiler jsem nikde neviděl, to bude tím, že jsem to "nehrál" na youtbe...
-
-
Tak uz jenom na oficialni fb strance Arkham serie tam zacali deme*ntici resit, jak je neco a neco a nekdo super a blabla...na napr akrham memes to taky zacali resit a tak...
-
-
To seš slaboch, snad máš slabou pamět a zapomínáš... to bych neudělal. Prostě pro mne Batman neexistuje dodoby než si nezahraju ne... Pchff...
-
-
jestli mne omluvíš, to že red hooh tam bude hrát velkou roli bilo jasné už z PR a to co vlastně zastává bilo jasné i tomu co vyděl jen animak batman vs red hood a takže o proti tomu byl pro mne Arkham Knight docela zklamaní už z prvních traileru už v rámci očividné podobnosti a spekulace po netu už z traileru mi byli v tomto ohledu k smíchu takže pro mne "hlavní záporák" je ponížením cele herní série batmana a to se spoilerum vyhýbám dokud to nebude optimalizované na PC abych se o nic neokradl ale to jsem se neměl dívat ani na trailery. Ale cele je to o tom ze bys jako hráč nesměl o batmanovi vědět víc než je ve hrach,
-
-
Dobré, naštěstí mne tvůj spojler netrápí sem ho nečetl.
-
jo a vyhnul jsem se spoileru tohohle chitraka
-
-
-
-
-
-
pravda je asi v tom, ze diky uzavrenymu prostredi byl v jednicce pribeh takovej ucelenejsi, ale arkham city byl opravdu do posledniho detailu vymodelovanej skvele a byl naprosto funkcni - zaporaku tam bylo habadej a ty mene vyrazny si prave potkaval v kratkejch sidequestech, ale bylo to hodne zajimavy. nesouhlasim s tim, ze to bylo slabsi jak arkham, bylo to spickovy. rusive na me pusobily pasaze s catwoman.