Přejít na výpis diskuzí
Batman: Arkham Knight - recenze PS4 verze
29.6.2015 | Jan Olejník
109 příspěvků
-
Já bych si to klidně i zahrál ale ta nepřátelsky temná atmosféra mě odrazuje *13*
-
-
10/10, je to luxus. Na Ps4 nekompromisní zážitek.
-
To je průjem.... Konzolovi recenzent 30fps_fov60_pruhy_Volejnik (který si na závodní letsplay donesl vlastní volant aby poté jel jak amatér) je z toho hotov...
-
-
LV jsi to ty???
-
-
Já nevěřím vlastním ocim. Jaký demagog může napsat že Batman spadá pod Marvel? Už jen v úvodním logu Batman her je DC comics. Ve filmech taktéž. O grafických románech ani nemluvím. Prosím, toto si vážně zaslouži přepsání.
-
Přemýšlím. zda to koupit. A nevim... *13*
-
Jistě že PS4 za tu Pc zkaženinu by potřebovali namlátit pásem se hřeby na hlavu... zoufalci. *12*
-
-
Jacku, mistře, kde je ta krásná jemná duše, kterou jsem vždy obdivoval? Vždyť tohle nemáte zapotřebí.
-
-
Mám, nech si ty řečičky... máš je zapotřebí ty?
-
-
-
Radoby konstruktivni kritika od radoby herniho redaktora.
Ja sem v prvni pulce hry a uzivam si to uplne maximalne, to auto je to nejlepsi co tu hru mohlo potkat, ted si konecne pripadam jako Batman, a ta grafika juch 10/10 -
-
Já nechápu, proč je tady v módě nadávat na J. Olejníka, běžte si přečíst, jaký recenze píše týpek na konzolistovi a budete rádi, že vůbec games.cz existuje. Kritiku beru, ale musí bejt konstruktivní, jinak člověk může dopadnout jako ten typ z jednomužný redakce na konzolistovi, kterej smolí pořád to samý a asi mu z toho věčnýho hraní už hrabe... naprosto nepochopitelnej slovosled, dost divný slovní obraty, klišoidní fráze, neustálý opakování slova "vývojáři" atd. atd. A 50 ovcí, který dávají označení "konzolista" groteskní rozměr, mu pod článek napíše jak skvělou práci odvedl, což je pro mě nepochopitelný, tady nebo i na jinejch serverech jsou recenze stokrát lepší a v diskuzích se neobjevuje téměř nic jinýho, než neustálý vulgární výpady vůči autorovi...
-
-
jenze konzolista.cz je takovy panoptikum, ze uz tam nikdo normalni nevydrzel...
-
-
a tady snad někdo normální vydržel? Jako ty jsi normální. Zloděj s nickem Master race? Kdo dál Keyz? *15* Jack *15* Veskoslav *15* Del0 *15* Schizofrení duo LV a Lukáš *15* Skaven? Dle mého je tady nejhorší komunita na celém českém webu a je sranda to tady číst. Horší že tady ti jedinci, co jsem vypsal se berou vážně a to už je vážný problém.
-
-
BTW je mi 18 a nevím jak jsi to měl ty, ale od 15 brigáduju kde se dá. No jo no, podle sebe soudím tebe. Ne každej má rodiče jako sponzory na svoje rozmary.
-
prave kvuli temhle uzivatelum chodim do diskuzi...vzdycky je aspon sranda
-
Chodíš na Zing? Jestli ne, tak se tam podívej a zjistíš že tadyto je nejlepší český herní server(který není zkonzolizován). :) Bonusweb a Eurogamer jsou mimo, Sector je slovenský(SLOVENSKÝ!) a Zing.cz je Kasuální PS4 site.
-
-
Sector je sektarsky, takze i kdyby byl cesky, tak je to zurnalisticky odpad na uplnem dne :-). Games je vcelku ok, nejvyssi deviza je nezaujatost a vysoka mira svobodna diskuse. Nejvetsi problem je malo obsahu a nemoznost diskuse k jednotlivym novinkam. Ale nic lepsiho tu asi neni.
-
Jop, konzolista vypadá podobně jako hrej. Games.cz čtu jedině na mobilu přes Negtgen Readera, tzn. RSS čtečku. Chtělo by to jenom tu gamesáckou diskuzi hodit na Disqus, a bylo by to eňo ňuňo. Vůbec by jsem sem na ty stránky potom nemusel chodit. .)
P.S.: PC Master Race. On je rozdíl mezi onanováním nad Fury X nebo Titánem a věděním, že konzole jsou prostě prostě pro jednodušší lidi a na exkluzivky, a že markantně brzdí technologický vývoj. -
jinak desingově je světelné roky vepředu konzolista. Jejich nový web je velice přehledný a funkční.
-
*15* tady je čistá žumpa. Nevím, jak je to na Zingu ale pochybuji, že jsou tam horší jedinci než tady... Games.cz má výhodu, že má dobré recenzenty a celý štáb jsou víceméně profíci. Škoda těch zdejších uřvaných PC Master Race---
-
-
-
-
-
-
Umi plavat Batman ?
-
-
Ne, ale prý tam na rozdíl od Bloodborne jde skákat, btw v Bloodborne jde plavat?
Z toho jasně vyplívá, že nejlepší hra je Zaklínač 3, protože tam jde jak skákat, tak plavat -
-
V bloodborne jde skákat *4*
-
Bloodborne ma ako jeden z mala hier vertikalnu hratelnost takze tam ide skakat ale i musis casto skakat daleko a presne.
-
-
to si pleteš s Tomb Raiderem
-
-
On si plete hodně věcí.
-
-
"tak drž pussy a nemel"
Drž pussy a nemel sebou? To si mě asi s někým pleteš. Chápu, že tyhle hlášky si asi často slýchával od klientů na Hlaváku, ale neprojektuj to do mě please. -
ty pctarde jsi bloodborne ani nehrál, tak drž pussy a nemel.
-
-
-
-
-
-
Nejlepší Batman vůbec, 9/10! tentokrát tam je dost postav ale nejsou jen bezmyšlenkovitě předhazovány a mají i svůj celkem zajímavý příběh + vedlejší úkoly a možnost hraní za i ostatní hrdiny.
Dopařeno i DLC - DLC nic moc 30 minut každé a jsou 2... dlouhá hra a povedená co dodat snad jen se těšit na další budoucí pokračování (jestli bude). *4* -
Batman umřel nebo žije?A myslíte že bude nový díl?