Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stim musim souhlasi, Tak hra i po tom jejich slavnem mega patchy stoji zaprd. Jedine za co maji plusovy body je, ze se daji uz normalne vypnout Film Grain ci Bloom, ale fps litaj jak na horske draze.
  • MickeyMutant
    Jo, slyšel jsem, že spousta reakcí na fórech je právě taková. V hratelném stavu to pro mnoho lidí ještě zdaleka není. To nepotěší, zvlášť pokud jsi za to zaplatil.
  • A v tom si sa prebudil cely spoteny s rukov v serbli.
  • Draken69CZ
    Kámoš to koupí a pak nám to všem klidně půjčí.
  • nightborne
    On ale hlavní prooser je, že pokud teda nepřijdou ještě s nějakým opravdu zásadním patchem, tak ta optimalizace pořád stojí za prd - před pár dnama jsem zkoušel Batmana hrát, jestli už s tím něco udělali. V první zatáčce v Batmobilu mi spadly fps o polovinu -> hotovo, hůl pod koleno, zapáčit, zlomit, vypnout, smazat.
  • Jojo hnisavec proste zije ve sve vymyslene realite *1*

Hlavne toho batmana nekupujte dokud to bude stat vic jak 10 euro proboha !!
  • MickeyMutant
    Prodeje série Dark Souls:
    PC - 40 %
    Xbox + PS - 60 %
  • A teď mi ukažte weby, kde ta hra dostala řekněme 4 a víc !
  • MickeyMutant
    Pěkná pitomost, zdůvodňovat tu tragédii počtem testerů. I kdyby k tomu pustili třeba jen jednoho, tak mu záhy musí být nad slunce jasné, že to zdaleka není k vydání. Prostě se na solidní PC verzi vykvákli a doufali, že to nějak ustojí, když to časem trochu pozáplatujou.

Je fakt na hlavu vymýšlet další zbytečné lži pro PR žehlení. Stačilo přece napsat "Ok, hra na PC se nepovedla, tlačil nás čas, omlouváme se, děláme co můžeme, vydáme co nejdřív, příšte se to nebude opakovat." Je s podivem, jací volové můžou sedět i na těch nejlépe placených místech.
  • Draken69CZ
    Právě že když se jim to na podruhé povede a lidi to budou kupovat dá jím to jasný impuls.
  • za to co predvedli bych se neobtezoval to ukrast, natoz koupit *1*
  • Draken69CZ
    Kradení her na PC je omyl a blud, oni si je taky půjčují a kupují z bazaru jako konzolisti *3*
  • Tak v tom pripade si masochysta *1*
  • Já jsem původní hru dohrál na stroji i5-4670K grafka R9 270X 16 GB ram bez jakýchkoliv problémů.
  • Nemyslíš že ve WB vědí líp co jim co zaplatí než nějakej maďar na diskuzi?
  • Nechceš si prosím jít vylejvat svoje mindráky na nějakej váš maďarskej web? Díky a čau!
  • Vtipné je že s neoficiálním congigem (díky YT) a nějakými těmi úpravy registrů se to dalo v pohodě hrát ale nic na tom nemění fakt že takhle už prostě ne. Ukazuje to jen to že Pcčkáři nikomu za nic nestojí, pomalu že se na ně vývojáři koukají skrz prsty. Vlastně jim dávají hry proto aby e vlastně neřeklo. Ubisoft se už trochu poučil tak takhle by to měli dělat všichni, vydat hru později už funkšní než narychlo a nefunkční. Díky. Přestante prosím předobjednávat jinak zůstaneme na místě. Bude se to nejen opakovat ale stane se to pravidlem.
  • Na PC je uplne zbytocne vydavat drahe odladene porty...tych par stotisic nezaplati ani port bo polka je i tak cez pochybne keyshopy a zvysok zachrancov herneho priemyslu caka kym to padne pod 10 eur v zlavach cim sa uplne degradoval pc herny trh na hazard pri rulete a utopenie kopy penazi vo vacsine pripadov. Taky Rockstar si to vyborne spocital Red Dead Redemption jednu z urcujucich a najlepsich hier dekady ani nehodil na pc a GTA V az po 2 rokoch a ked uz na to mohol vyclenit ludi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit