Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cumpi3
    ME MP byl pro spoustu lidí příjemným překvapením, ne? Navíc ta hra je trochu odlišná, a i na mě působí trochu hůře, ale ne proto, že by to bylo špatná hra, ale jelikož předchozí byli dokononalé, takže teď je na mě působí moc fajn a to je pořád dost *4* Každopádně pokud singl bude super a ty o něj přijdeš kvůli MP, tak jsi blb
  • korok
    Zní to divně, ale je to tak. Mě jako hráči to vadí. Nehodlám se zatěžovat hrou která podle mě už podle prvního pohledu nedosahuje toho co její předchůdci. ME3 měl taky MP a jak dopadl. Díky téhle zprávě si nového Batmana nekoupím, nelíbí se mi změna tvůrců a MP. Pro mě konečná.
  • cumpi3
    Se ti nezdá multiplayer, tak zavrhneš singleplayer? *1*
  • To je debilní motivace chtít za prachy něco, co pirát nedostane. Já chci za prachy něco dobrýho a je mi jedno kdo to další bude mít.
  • A takovejhlech věcí jsem se bál při oznámení, že to už nebudou dělat kluci a holky z Rocksteady. Popis nevypadá špatně, ale je jasné, že to špatné bude. Aspoň, že to budou dělat jiný lidi a ty správné to nezastaví.
  • Nemá Fukův Tetris 2 multiplayer?
  • korok
    No tak nic :(
    Na dalšího Batmana jsem se těšil, ale tohle je studená sprcha. Holt zůstanu u Asylum a Arkham City.
  • Já bych si třeba zahrál za takovýho "Bejna".
  • Malleth
    Přijde mi to jako docela pěkný zpestření. Je to něco trochu jinýho než většina přilepených mulťáků. Každej ovšem bude chtít hrát za Batmana.
  • Taky bych radši místo MP 2x tak obsáhlí SP
  • Whoossain
    Kdyby Tetris vymysleli dneska, tak by do něj taky nacpali multiplayer. Nebo aspoň koop. Multiplayer je zkrátka takovou fetiší dnešních vývojářů. Bohužel, mnohdy by bylo rozumnější čas, energii a finance věnované do podobných doplňků, věnovat tvorbě samotné hry a na podobný nesmysly se úplně vykašlat...
  • Pete.palis
    toho MP bych se nebál...už jen 3 vs 3 vs 2 napovídá, že nepůjde o chaos, ale člověk si to bude moct patřičně vychutnat (tiše taktizovat a tak:)
  • Lawliet
    MP je to co v 50% případů dělí člověka od koupi hry namísto její stažení. *2* Protože většina z nás..chce za svoje peníze něco, co neplatič nedostane. Kromě toho, že hru máte pohodlně ve službě. Dostupné aktualizace a celý svůj zakoupený obsah bez nutnosti mít nějakou zálohu v počítači, ale to zkrátka některým jedincům nestačí. *1*
  • MP pekný snád to nebude na úkor SP
  • Ale MP muze byt prijemny bonus a o nekolik hodin to prodlouzi herni dobu. Krom toho na tom maka jine studio, takze to nezasahuje do vyvoje singleplayeru. A nikdo nikdy nemuze vedet, zda to nakonec nebude opravdu dobre a nestane se z MP podobne prekvapivy hit jako v pripade MP Mass Effect 3.
  • Veskoslav
    K čemu MP.....Zbytečné. Tyhle hry rozhodně nehraji kvůli MP....
  • Alespoň ty nadpisy byste si mohli kontrolovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit